- 25 Nisan 2013
- 11.275
- 9.157
- 448
Nerden bilion olmadıgını hıh hıhh işteultrasyon cihazımı var gözlerinde birdaha hıh işte
![]()
Az çalıştık diye dedim yahu. Gerçi çok çalıştığım günleri de gördünüz siz ondan haklı olabilirsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden bilion olmadıgını hıh hıhh işteultrasyon cihazımı var gözlerinde birdaha hıh işte
![]()
tek ilişkiyle hamile kalanlarr var cnm içini ferah tut ummadığın anda geliverir bebiş benim gibi
Peki normal testle mi yaptın yoksa erkenle mi bir de kaç dakika bekliyorsunuz kızlar bu çizginin çıkması için ben 1 kala yaptım 3 dakika ya bekledim ya beklemedim sinirlenip attım.
Bir de benim ilişki günlerim tutması için iyi mi?
Adetin 11. günü - 15. günü - 16. günü ve 19. günü.
Mogami'den haber var mı kızlar onunda batı benden sonraydı.
MINIKKUS1 canım senin bat 31 ekimdi ne oldu ben bişi mi kaçırdım 6 kasımmı gözüküyor
Canım calısma sıklıgı illaki önemli ama benim calısmamda malum yum döneminde 14-18 günlerinde oldu.benimki tutmussa demek nasıbımde vardı tuttu.mevlanın nezaman nasıl nasıp edecegını bılemeyızkı.inş gelmiştir kuzun,ama sanki bana gelmiş gibi hissediyorum.inş öyledir yarın haberlerini bekliyoruzAz çalıştık diye dedim yahu. Gerçi çok çalıştığım günleri de gördünüz siz ondan haklı olabilirsin.![]()
Kızlar merhaba nasılsınız ıslerı kolayladım geldım :)
Öyle deme canım.. Nasip işi bu işler.. Senin içinden güzel şeyler geçiyorsa, bunda seenin kaahatin ne :) sen onu öy görmek istiyorsun,o gözle bakıyorsun..O ka.. :)
benim iyi mi 5,10,14,16,26canım yarın predıctor yap 5dk bekle varsa çıkacaktır .:)
hoş gelinn ohh işler kolaylandı benimde öyle çok şükür hafta sonu gelsin artık :))
hala gelen giden yok ama ben şöyle düşünüyorum bu ay 20. gün ov. testi yapmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba diyorum 19. günkü test pozitifti de ondan mı 20. gün koyu çıktı...eğer 19 pozitifse geç yumuş oluyo ve üstüne 14 koy 33. gün adet olmam lazım daha 2 gün var dolayısıyla...2 gün daha bekleyeceğim hala gelmezse bi test yaparım artık kuzumcanım sen normalde gününü sasmazdın ya rahim kendini korumayı bıraktı ...yada göbiş te bebiş var ...haber bekliyoruz senden bi test yap ben hayatta dememama buraya yazabilirim
Canım calısma sıklıgı illaki önemli ama benim calısmamda malum yum döneminde 14-18 günlerinde oldu.benimki tutmussa demek nasıbımde vardı tuttu.mevlanın nezaman nasıl nasıp edecegını bılemeyızkı.inş gelmiştir kuzun,ama sanki bana gelmiş gibi hissediyorum.inş öyledir yarın haberlerini bekliyoruz
hala gelen giden yok ama ben şöyle düşünüyorum bu ay 20. gün ov. testi yapmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba diyorum 19. günkü test pozitifti de ondan mı 20. gün koyu çıktı...eğer 19 pozitifse geç yumuş oluyo ve üstüne 14 koy 33. gün adet olmam lazım daha 2 gün var dolayısıyla...2 gün daha bekleyeceğim hala gelmezse bi test yaparım artık kuzum
InsaAllah cevirir lovely'mBugün adet olmaz isem inşallah yarın da yapıncaya kadar olmaz isem inşallah beni de şaşkoloza çevirir o test.
ya sende de bende de bi tuhaflık var ama hayırlısı canımBen bugün adet olmazsam 20. günde çatlamamış olacak.
olsun umudu bile cok guzeldi canim ole demeseni de umutlandırdık daha topic ten kimselere bi şey demicem
![]()
olsun da neler yollarim kuzum sana ama hayirli zamani illaki gelcek umudum tukenmedicnm ya oysaki ben bile çok umutluydum senden hatta kargoyla ne istesem göndecektin bana demekki kısmet değilmiş kasımda olsun hayırlısıyla