2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Peki normal testle mi yaptın yoksa erkenle mi bir de kaç dakika bekliyorsunuz kızlar bu çizginin çıkması için ben 1 kala yaptım 3 dakika ya bekledim ya beklemedim sinirlenip attım.

Bir de benim ilişki günlerim tutması için iyi mi?

Adetin 11. günü - 15. günü - 16. günü ve 19. günü.

benim iyi mi 5,10,14,16,26 :-):-):-) canım yarın predıctor yap 5dk bekle varsa çıkacaktır .:)

MINIKKUS1 MINIKKUS1 canım senin bat 31 ekimdi ne oldu ben bişi mi kaçırdım 6 kasımmı gözüküyor

canım onu aylar öncesinden yazmıştık ben moral olsun diye benide ekimin sonuna koy mogami demiştim :) ama ekim 4 te adet olunca doğru adet tarihimin hemen hemen 6sı olduğunu düşünüyorum en geç :)

Az çalıştık diye dedim yahu. Gerçi çok çalıştığım günleri de gördünüz siz ondan haklı olabilirsin.:KK48:
Canım calısma sıklıgı illaki önemli ama benim calısmamda malum yum döneminde 14-18 günlerinde oldu.benimki tutmussa demek nasıbımde vardı tuttu.mevlanın nezaman nasıl nasıp edecegını bılemeyızkı.inş gelmiştir kuzun,ama sanki bana gelmiş gibi hissediyorum.inş öyledir yarın haberlerini bekliyoruz

Öyle deme canım.. Nasip işi bu işler.. Senin içinden güzel şeyler geçiyorsa, bunda seenin kaahatin ne :) sen onu öy görmek istiyorsun,o gözle bakıyorsun.. ;) O ka.. :)

orasıda öyle de hevesine heves katıyorum sonra hayal kırıklığı oluyor insan üzülüyor kısmet nasip tabi :)

hoş gelinn ohh işler kolaylandı benimde öyle çok şükür hafta sonu gelsin artık :))

Hosbuldum canım evet canım cok sukur bıraz dınleneyım dedım sızlerle ıkı lafın belını kırayım dedım :-):-) evet canım ya gelsın artık hafta sonu ben bu hafta eve gıdıyorum dırek uyuyorum sabah uyanıyorum 12 saat uyku uyuyorum nerdeyse :KK36:

canım sen normalde gününü sasmazdın ya rahim kendini korumayı bıraktı ...yada göbiş te bebiş var ...haber bekliyoruz senden bi test yap ben hayatta demem :KK53: ama buraya yazabilirim
hala gelen giden yok ama ben şöyle düşünüyorum bu ay 20. gün ov. testi yapmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba diyorum 19. günkü test pozitifti de ondan mı 20. gün koyu çıktı...eğer 19 pozitifse geç yumuş oluyo ve üstüne 14 koy 33. gün adet olmam lazım daha 2 gün var dolayısıyla...2 gün daha bekleyeceğim hala gelmezse bi test yaparım artık kuzum

Canım calısma sıklıgı illaki önemli ama benim calısmamda malum yum döneminde 14-18 günlerinde oldu.benimki tutmussa demek nasıbımde vardı tuttu.mevlanın nezaman nasıl nasıp edecegını bılemeyızkı.inş gelmiştir kuzun,ama sanki bana gelmiş gibi hissediyorum.inş öyledir yarın haberlerini bekliyoruz

Bugün adet olmaz isem inşallah yarın da yapıncaya kadar olmaz isem inşallah beni de şaşkoloza çevirir o test.

hala gelen giden yok ama ben şöyle düşünüyorum bu ay 20. gün ov. testi yapmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba diyorum 19. günkü test pozitifti de ondan mı 20. gün koyu çıktı...eğer 19 pozitifse geç yumuş oluyo ve üstüne 14 koy 33. gün adet olmam lazım daha 2 gün var dolayısıyla...2 gün daha bekleyeceğim hala gelmezse bi test yaparım artık kuzum

Ben bugün adet olmazsam 20. günde çatlamamış olacak.

Back
X