2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aylardır takipteyim senin bat 3 gün gecmemişti hiç die hatırlıyorum.göbüşünde bebek var senin haberin yok daha :)

Hahahahah canım benim larssonum öyle güldürdün ki beni bir sonuna hıh demediğin kalmış. İnşallah öyledir kuzum ama olsa adete bir gün kala testte çıkmaz mıydı?

Kızlar hayırlı cuma lar nasılsınız müjdeli haber varmı bugün test yapcaklar vardı

Bebeğim o topiğimizi biz whatsappa taşıdık o yüzden burdan yazarım hepinize ama niye böyleyim ben adeti bekliyorum.

yok onu demiyorum biz kasımda bu tpicçe geçiyoruz ya yarın yeni pelin topiğine onu dedim :)) sen adeti beklemeye devam et :)

1 gün gecikince cnm o da çok silikti zor gördüm yani:)

Peki normal testle mi yaptın yoksa erkenle mi bir de kaç dakika bekliyorsunuz kızlar bu çizginin çıkması için ben 1 kala yaptım 3 dakika ya bekledim ya beklemedim sinirlenip attım.

Bir de benim ilişki günlerim tutması için iyi mi?

Adetin 11. günü - 15. günü - 16. günü ve 19. günü.

kuzum bana bel bağlamayın aman diyim :KK48::KK48::KK48: ben akışına bıraktım bu ay ve artık marta kadar rahat moddayım...gönül ister ki güzel haberler vereyim ama ben kendimi kış tutuyorum yaz çıkarsa bahtıma
canım sen normalde gününü sasmazdın ya rahim kendini korumayı bıraktı ...yada göbiş te bebiş var ...haber bekliyoruz senden bi test yap ben hayatta demem :KK53: ama buraya yazabilirim

kızlar benim aklıma bişe geldi ama saçmalama demeyin hamilelik psikolojisi işte acaba bebeğin kalp atışlarını bende hissedebilirmiyim
Peki normal testle mi yaptın yoksa erkenle mi bir de kaç dakika bekliyorsunuz kızlar bu çizginin çıkması için ben 1 kala yaptım 3 dakika ya bekledim ya beklemedim sinirlenip attım.

Bir de benim ilişki günlerim tutması için iyi mi?

Adetin 11. günü - 15. günü - 16. günü ve 19. günü.

normal gebelik testiyle yaptım anında çıktı zaten günler biraz seyrek olmuş ama belli olmaz ovulasyon testi mi kullandın

kızlar benim aklıma bişe geldi ama saçmalama demeyin hamilelik psikolojisi işte acaba bebeğin kalp atışlarını bende hissedebilirmiyim

normal gebelik testiyle yaptım anında çıktı zaten günler biraz seyrek olmuş ama belli olmaz ovulasyon testi mi kullandın

Canım kullandım sayılmaz bu ay 2-3 gün yaptım sadece. Pzts yaptım koyu gördüm 13'ünde, 14'ü silik oldu. 15'ide silikti. Daha önceki aylar her gün hatta günde iki kere falan yapıpta tutturamayınca bu ay spermleri biriktirelim dedik ama ben zaten hamile kaldığımı sanmıyorum.

dün haberde adam 54 yaşında 4 karısı 32 çocuğu var 50 ye çıkaracam diyo heyy maşşallah dedim adam futbol camiası kuracak evin içinde insanlar 1 tane olsun diye neler yapıyo adaletsizlik yaa bi söz var ya eşşek ölür şeyi 10 dakka sonra ölür aynen öyle olmuş işte:-):-):-)
evet o haberi bende izledim.. aşiret kuracak zannımca.. O kadar sübyanın hangisine yeterli eğitiminden tutki sevgisine kadar alaka gösterebilecen? adam çoğu çocuğunun adını ya bilmiyor ya da karıştırıyor.. :( dediğin gibi, insanlar 1 taneyi bile zar zor buluyor hatta bulamıyor ama Rabbim veriyor işte.. Nasipten öteye hakikateen yol yok bacım.. :110:

Canım kullandım sayılmaz bu ay 2-3 gün yaptım sadece. Pzts yaptım koyu gördüm 13'ünde, 14'ü silik oldu. 15'ide silikti. Daha önceki aylar her gün hatta günde iki kere falan yapıpta tutturamayınca bu ay spermleri biriktirelim dedik ama ben zaten hamile kaldığımı sanmıyorum.
Nerden bilion olmadıgını hıh hıhh işte :D ultrasyon cihazımı var gözlerinde birdaha hıh işte :P

13 ve 14 tede olmalıydı hatta 12. gün bile belli olmaz Allahın takdiri belkide tutmuştur

Back
X