2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oyy evet zaten dişim sizlıyordu iki gün önce ön dişim... yoğurt yiyeyim bol bol ben...
Neye inancın kalmıyor kuzum...dur hele gelsin batın bakalım ne olacak canım , olmamışsa da sıkı tutarsınız çalışmaları e miii :) kardeş lazım bize :)

dişlerin kötü olmasın bol bol vitamin al yoğurt ye bulantılar var biliyorum ama peynir ekmek fln :) inancım ov testlerine kalmadı ben beceremedim bu ay çalışamadık ama kısmetse kasımda kasıyoruzz bir kardeş yapıyoruzz size :))

Amin kuzumm Amin rabbim çocuklarım için bana güç kuvvet versin onları da ihmal etmek istemiyorum.sende mi canım inşaAllah tüm hamilelik böyle geçmez Rabbim yüzümüze baksında bir an evvel toparlanalım.
Amiin ablam amiiin... daha kötü durumda geçirenler var ben onları bilip şükrediyorıum halime... bu kadarı da normal diyorum.. ne yapalım geçecek Allahımın izniyle :KK19:

cimcimesevilay cimcimesevilay biz kk kadınları elbet siyasette ekonomide sağlıkta hobide dinde her şeyi düşünüyoruzz ama topiğimizdee din dil siyaset ırk mezhep yok :):):) buda bizim güzelliğimiz sadece bebeğini isteyen düşünen ve seven anneler ve adayları :):)

ben kötü bişe dediğimi düşünmüyorum sadece fikir yani bu kadar heycanlanmanıza gerek yok kızlar

Amin kuzumm Amin rabbim çocuklarım için bana güç kuvvet versin onları da ihmal etmek istemiyorum.sende mi canım inşaAllah tüm hamilelik böyle geçmez Rabbim yüzümüze baksında bir an evvel toparlanalım.
Bu arada geçen aklıma geldi... seni rüyamda görmüştüm ya erkek çocuğun vardı diye... nasibe bak aynı ay'da hamile kaldık... İşaret midir değil midir ,içime mi doğmuş ama çok ilginç :)

ben kötü bişe dediğimi düşünmüyorum sadece fikir yani bu kadar heycanlanmanıza gerek yok kızlar
Kimse heyecanlanmadı kuzum :)
Senin yaptığın yorum beni üzer, benimki seni , konu siyaset olunca ,din olunca vs. sana göre yanlış olmayan bana göre yanlıştır yani... o yüzden katılmadığımı belirttim..gerek yok bunlara diye yani ;)

dişlerin kötü olmasın bol bol vitamin al yoğurt ye bulantılar var biliyorum ama peynir ekmek fln :) inancım ov testlerine kalmadı ben beceremedim bu ay çalışamadık ama kısmetse kasımda kasıyoruzz bir kardeş yapıyoruzz size :))
heh şöyle tam kaygılı hareketi bu :cool:
Temam dinliyorum seni , zaten çoğunlukla peynir yiyebiliyorum , tuzlu filan iyi geliyor şükür... yoğurt da güzel gidiyor

Kimse heyecanlanmadı kuzum :)
Senin yaptığın yorum beni üzer, benimki seni , konu siyaset olunca ,din olunca vs. sana göre yanlış olmayan bana göre yanlıştır yani... o yüzden katılmadığımı belirttim..gerek yok bunlara diye yani :KK66:

bencede gerek yok milletin uçkurunun derdi bizi mi gerdi dimi ama biz kendimize bakalım daha keseyi görecem çok heycan var bende :):)

Bu arada geçen aklıma geldi... seni rüyamda görmüştüm ya erkek çocuğun vardı diye... nasibe bak aynı ay'da hamile kaldık... İşaret midir değil midir ,içime mi doğmuş ama çok ilginç :)
canım benim o senin içinin temizliği inşaAllah gördüğün rüyada çıkar da birde Rabbim bana birde erkek annesi olmayı nasip eder.olmasa da napalım 3 prensesim olur Allaha şükür dicez...

canım benim o senin içinin temizliği inşaAllah gördüğün rüyada çıkar da birde Rabbim bana birde erkek annesi olmayı nasip eder.olmasa da napalım 3 prensesim olur Allaha şükür dicez...

keşkem benimde kızım olsa hayırlısı tabi gönlümün bi köşesinde kız yatıyo oldu bitti bakalım rabbim ne eylerse güzüel eyler

don't panic :-) kötü ya da iyi olduğu değil önemli olan herkes istediğini düşünür (göz kırpma :)) sadece topicte tartışmaya açık konular arasında değil benimki bi dipnottu :) :) benim bu ay tartışmaya açtığım tek konu ov testlerinin ne kadar sağlıklı olduğu :-)

heh şöyle tam kaygılı hareketi bu :cool:
Temam dinliyorum seni , zaten çoğunlukla peynir yiyebiliyorum , tuzlu filan iyi geliyor şükür... yoğurt da güzel gidiyor

ohhh afiyet olsun yarasın edirnenin peyniri yakında bir köyün ineğinin sütünden de içti mi bizim oğlan ! ( tamamen istemdışı çıkıverdi ) :) ın dişlerii annesinin koluna ne saatler yapar :-):-)

rahmetli ananem derdi ki şu erkek çocuğum yerine beş kızım olsaydı :-):-) ona göre hayırlısı olsun :))

Back
X