2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami canım bişi sorucam sen regliden önce hani hafif ishal olurdun ya, bu ay oldumuki öyle birşey.. merak sadece.
şimdilik normal kuzum yani ishalim yok ama akıntım var 1 saat önce hah geldi diye koştum banyoya ama akıntıymış bu durum adet öncesi olur genelde...

İnşallah canım bende test alıcam şimdi predictor ne kadar bilginiz var mı? Yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bana dua edin ne olur.

Canım ben 15 25 tl arası diye biliyorum inşallah sabah sabah yuzumuzu guldurursun ve gunumuz oyle gecer Allah'ım cıft cızgı gormeyı nasıp etsın canım

Canım ben 15 25 tl arası diye biliyorum inşallah sabah sabah yuzumuzu guldurursun ve gunumuz oyle gecer Allah'ım cıft cızgı gormeyı nasıp etsın canım

İnşallah elisacım sonrada darısı sizin başınıza olur inşallah. Bana dualarınızda yer verirseniz bu akşam çok mutlu olurum.

İnşallah elisacım sonrada darısı sizin başınıza olur inşallah. Bana dualarınızda yer verirseniz bu akşam çok mutlu olurum.

İnşallah canım benim kırmızılar bızden uzak dursun tatlım aksam senın adına ozellıkle dua edecegım canım Rabbım guzel yuzunu guldursun sanada senın gıbı yuzu yuregı guzel bır evlat nasıp etsın

MasaAllah canim seninki biraz inatci cikti

inşallah Bi aksilik olmazda bende güzel haberleri paylaşırım sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…