şimdilik normal kuzum yani ishalim yok ama akıntım var 1 saat önce hah geldi diye koştum banyoya ama akıntıymış bu durum adet öncesi olur genelde...Mogami canım bişi sorucam sen regliden önce hani hafif ishal olurdun ya, bu ay oldumuki öyle birşey.. merak sadece.
anlıyorum canım, hayırlısı tabii,sen öyle diyorsan :)şimdilik normal kuzum yani ishalim yok ama akıntım var 1 saat önce hah geldi diye koştum banyoya ama akıntıymış bu durum adet öncesi olur genelde...
Kese göründü canım kalp atışı görülmedi on gün sonra randevu verdiYok canım henüz doktora görünmedim haftaya çarşamba randevum senin doktorun ne diyecek bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
gözünüz aydın, darısı kalp atışına inşallah.Kese göründü canım kalp atışı görülmedi on gün sonra randevu verdi
Kese göründü canım kalp atışı görülmedi on gün sonra randevu verdi
İnşallah tatlım test yapsana yarın ins. Kopkoyu çift çizgi çıkarBende petle dolanıyorum bat 28'iydi 3 ya da 4 gün gecikmedeyim artık onu bile sayamıyorum ve sarı akıntım var inşallah sonu senin gibi olur.
Çok sevindim canım darısı pıtpıtları duymada
İnşallah Canlarım hayırlısı ilegözünüz aydın, darısı kalp atışına inşallah.
İnşallah tatlım test yapsana yarın ins. Kopkoyu çift çizgi çıkar
İnşallah canım bende test alıcam şimdi predictor ne kadar bilginiz var mı? Yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bana dua edin ne olur.
Canım ben 15 25 tl arası diye biliyorum inşallah sabah sabah yuzumuzu guldurursun ve gunumuz oyle gecer Allah'ım cıft cızgı gormeyı nasıp etsın canım
İnşallah elisacım sonrada darısı sizin başınıza olur inşallah. Bana dualarınızda yer verirseniz bu akşam çok mutlu olurum.
lovely hayırlı haberlerle gel inşallah, habersiz bırakma canım benim, dualardasın tabikide..İnşallah elisacım sonrada darısı sizin başınıza olur inşallah. Bana dualarınızda yer verirseniz bu akşam çok mutlu olurum.
Hayirli sonuclar gormen dilegiyle canim benimİnşallah elisacım sonrada darısı sizin başınıza olur inşallah. Bana dualarınızda yer verirseniz bu akşam çok mutlu olurum.
MasaAllah canim seninki biraz inatci ciktiKızlarrr doktora gıttım bebiş 127 gr ama ne kadar ugrastıysakta acmadı bacaklarını eller havada uyuyoduCok terbıyelı masallah ogrenemedık bı turlu cınsıyetını haftaya bıda gıdıcem bakalım :)
5 haftalik mis canım ultrason dan bakti kese göründü kalp atışlarında görebilirmiyiz diye baktı göremedim 10 gün sonra ya randevu verdiCanım değer için bişey dedimi doktorun normalmiymiş? Kaç haftalıkmış
inşallah Bi aksilik olmazda bende güzel haberleri paylaşırım sizinle :)Değerlerimiz hemen hemen aynı sen battan sonra 11 gün bu değeri görmüşsün benim bat sonrası 10. gün 10,513 çıktı yarın benimde 12000 bulur değerim Belkide normaldir değerler doktor ne diyecek bakalım durumu banada bildirirsen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?