hmmm sen bizdende tecrübelisin peki tedavi oldun mu ya da olacak mısın
evet tüplere baktır bende 1. yılımı doldurunca doktorum hsg çekeriz dedi... ayrıca eğer tüplerinde açıksa geriye tek bişey kalıyor o da stres...son 3 aydır serophene + çatlatma iğnesi oldum cnm yum lar büyüyor zamanında çatlıyor ama gebelik olmadıeşimde de bir sorun yok cok şükür.. dr.buay da olmazsa tüplere bakalım rahim filmi çekelim dedi
evet tüplere baktır bende 1. yılımı doldurunca doktorum hsg çekeriz dedi... ayrıca eğer tüplerinde açıksa geriye tek bişey kalıyor o da stres...
korkma canım burdaki kızlarda çektirdi çok sıkıntılı bişey değilaynen canım stres de çok önemliinşallah tüplerde bişe çıkmaz..rahim filmindende tırsıyorum valla
aynen canım stres de çok önemliinşallah tüplerde bişe çıkmaz..rahim filmindende tırsıyorum valla
canım son adet tarihin kaçtı?Kızlar merhaba bugün tekrar kan verdim 21 ekimde değer 115.66 ydı bugünkü değer 10513 olmuş değer normalmi sizce sanki biraz fazla gibi
canım son adet tarihin kaçtı?
23 Eylül son adet tarihim Bat 21 Ekim canım
benim 27 eylül son adet tarihim, bat 20 ekim. bu gün tahlil yaptırdım sonuç 12000, ben senden daha şaşkınım emin ol, hatta sağlık ocağındaki hemşireler bile şaşırdı bana.yarın ilk iş doktora gitmek olcak sanırım...23 Eylül son adet tarihim Bat 21 Ekim canım
cnm benimde sat 20 eylül bat 19 ekimdi en son 1 hafta önce kan verdim 190,5 çıkmıştı acaba benimki kaç oldu çarşamba gidecem doktora beklemek çoook sıkıcı yaa
Seninde bir haftada değerlerin katlanmıştır bulantı halsizlik iştahsızlık bişey hissediyormusun? bende hiç belirti yok. ilk kontrol için bende doktora çarşamba günü gidicem burdan haberleşiriz bakalım durum nasıl gidiyor :)
benim 27 eylül son adet tarihim, bat 20 ekim. bu gün tahlil yaptırdım sonuç 12000, ben senden daha şaşkınım emin ol, hatta sağlık ocağındaki hemşireler bile şaşırdı bana.yarın ilk iş doktora gitmek olcak sanırım...
Değerlerimiz hemen hemen aynı sen battan sonra 11 gün bu değeri görmüşsün benim bat sonrası 10. gün 10,513 çıktı yarın benimde 12000 bulur değerim Belkide normaldir değerler doktor ne diyecek bakalım durumu banada bildirirsen çok sevinirim.
Canım ilişki bu ay sabah deneyelim dedik yumurtlama dönemi ilk birkez denedik iki gün sonra tekrar yapalım dedik uyuya kaldıksen bilgileri paylaştın mı burda ben denk gelemedim kızlarda sormuşlardı....ilişki günlerin belirtilerin ve diğer şeyler işte...anlat bakayım
Bat bugün 6 gün gecmisti canım yakın değerlerimizSüper :) bat kaç gün geçmişti canım ? Bende bugün kan verdim değer 10513 çıktı :) Sonucu doktora yorumlattınmı canım
Ay allah ya menepozlumu kvkv dün dediki kaygılı yarın akşam senin annene çaya gidelim tamam dedimm anneme haber verdim annemde bugün tülleri yıkamış börek dolma yapmış kek hazırlamışşş derken kv aradı yok gitmiyoruz niye diyorum sebebi yok siz olsanız ne dersiniz sebepsiz yere gelmiyorum demek hemde annem kadın yazık yorulmuş hazırlık yapmış
Bugün bu topiğimizin son günü di miiiiiNeyse ki diğer tarafa geçiyoruz :)
Acı tatlı çok güzel zaman geçirdim burda, sayenizde bi sürü şey öğrendim. Gebelikle ilgili hiç bilmediğim şeyler öğrendim. Herkesi çok sevdim. Herkes aynı amaç için, birbirine yardımcı oluyo. Herkes birbirine destek. Çok sevdim ben sizleri kısacası. İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?