2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hmmm sen bizdende tecrübelisin peki tedavi oldun mu ya da olacak mısın

son 3 aydır serophene + çatlatma iğnesi oldum cnm yum lar büyüyor zamanında çatlıyor ama gebelik olmadı eşimde de bir sorun yok cok şükür.. dr.buay da olmazsa tüplere bakalım rahim filmi çekelim dedi

son 3 aydır serophene + çatlatma iğnesi oldum cnm yum lar büyüyor zamanında çatlıyor ama gebelik olmadı eşimde de bir sorun yok cok şükür.. dr.buay da olmazsa tüplere bakalım rahim filmi çekelim dedi
evet tüplere baktır bende 1. yılımı doldurunca doktorum hsg çekeriz dedi... ayrıca eğer tüplerinde açıksa geriye tek bişey kalıyor o da stres...

aynen canım stres de çok önemli inşallah tüplerde bişe çıkmaz..rahim filmindende tırsıyorum valla

Bizde bir yıldır deniyorduk eşimde de bende de sorun yoktu geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim ve o ay hamile kaldım canım. Bence hiç korkma 10dk bitiyor dayanılmıycak bir ağrısı olmuyor. İnşallah sebep olur sende bebişine kavuşursun :)

Bugün bu topiğimizin son günü di miiiii Neyse ki diğer tarafa geçiyoruz :)
Acı tatlı çok güzel zaman geçirdim burda, sayenizde bi sürü şey öğrendim. Gebelikle ilgili hiç bilmediğim şeyler öğrendim. Herkesi çok sevdim. Herkes aynı amaç için, birbirine yardımcı oluyo. Herkes birbirine destek. Çok sevdim ben sizleri kısacası. İyi ki varsınız

23 Eylül son adet tarihim Bat 21 Ekim canım
benim 27 eylül son adet tarihim, bat 20 ekim. bu gün tahlil yaptırdım sonuç 12000, ben senden daha şaşkınım emin ol, hatta sağlık ocağındaki hemşireler bile şaşırdı bana.yarın ilk iş doktora gitmek olcak sanırım...

cnm benimde sat 20 eylül bat 19 ekimdi en son 1 hafta önce kan verdim 190,5 çıkmıştı acaba benimki kaç oldu çarşamba gidecem doktora beklemek çoook sıkıcı yaa

Seninde bir haftada değerlerin katlanmıştır bulantı halsizlik iştahsızlık bişey hissediyormusun? bende hiç belirti yok. ilk kontrol için bende doktora çarşamba günü gidicem burdan haberleşiriz bakalım durum nasıl gidiyor :)

halsizlik var sadece bulantım kusmam hiç yok cnm ya endişeniyorum yani ters giden bişeler mi var diye sancım ağrım olmazsa gerçekten unutuyorum hamile olduğumu belki de daha erkendir bilmiyorum tmm cnm haberleşiriz tabiki

Değerlerimiz hemen hemen aynı sen battan sonra 11 gün bu değeri görmüşsün benim bat sonrası 10. gün 10,513 çıktı yarın benimde 12000 bulur değerim Belkide normaldir değerler doktor ne diyecek bakalım durumu banada bildirirsen çok sevinirim.

benim hesaplamam göre çarşamba değerim 12 bin küsür oluyo inşallah keseyi görürümde kalp atışını duyarmıyım acaba

sen bilgileri paylaştın mı burda ben denk gelemedim kızlarda sormuşlardı....ilişki günlerin belirtilerin ve diğer şeyler işte...anlat bakayım
Canım ilişki bu ay sabah deneyelim dedik yumurtlama dönemi ilk birkez denedik iki gün sonra tekrar yapalım dedik uyuya kaldık sonra eşim beni tv izlerken sikistirdi bir kaç gün sonra tekrar sabah ilişki oldu regl zamanına doğru tekrar sabah ilişki çalışkan değildik açıkçası geçen ay disiplinli çalışmıştık bu ay canımız istedikce oldu açıkçası kasmadik ümidim yoktu doktor kontrolünü bekliyordum doktordan bir sorunum olmadığını öğrendim bunun sevincine tekrar birlikte olduk bebek bunlardan birini de geldin belirtti olmadı canım göğüslerim cok büyüdü ve meme uclarimdaki koyuluk arttı ve yayildi regl olcam diye pedle dolandim gelmedi stresten gelmiyor dedim bekledim 5 gün gecikti sarı koyu akıntı gördüm çamaşırımda test yaptım inanmayatak sonucu sizlere paylaşım sonrasında

BEN DEMİŞİM Kİ CUMA AKŞAMLARI TRAFİK OLUYOR BAHANE ETMİŞ İSTEMEMİŞİM ANNEMLERE YA BÖYLE BİR ŞEY OLUR MU SİZ BANA DESENİZE KIZIM SEN NİYE ÖYLE DEDİN ŞİMDİ BİZ ALINDIK TRAFİK OLSUN YİNE GİDERİZ DESENE . BEN CUMALARI TRAFİK OLUYOR DEDİM BELKİ CUMARTESİ AKŞAM OTURMAYA GİDERİZ DERLER DİYE BEN BUNU KOCAMADA DİYORUM CUMALARI TRAFİK OLUYOR DİYORUM BU KÖTÜ Bİ ŞEY Mİ ? BUNA KIZMIŞLAR AMA KIZDIKLARINI TAAA ANNEM HAZIRLIKLARI BİTİRDİKTEN SONRA SÖYLEYİP GİTMEKTEN VAZGEÇİYORLAR ELİM AYAĞIM TİTREDİİ KOCAMDA BANA SORDU DEDİM BENİM NİYETİMİ NASIL KÖTÜ ANLARLAR NASIL BÖYLE DÜŞÜNÜRLER BAHANE BULACAK OLSAM ANNEMİN İŞİ VARMIŞ VS DERİMM ÇOK AMA ÇOK KIZDIMMM MÜBAREK CUMA GÜNÜ FESAT DÜŞÜNCELERİ KENDİLERİNİ BULSUN

Ay allah ya menepozlumu kv

SENDE VE BU TOPİCTEKİ HERKES İYİ Kİ VARSINIZ :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…