Bat bugün 6 gün gecmisti canım yakın değerlerimizbekliyorum hala doktoru sen yorumlattinmi
Bizde bir yıldır deniyorduk eşimde de bende de sorun yoktu geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim ve o ay hamile kaldım canım. Bence hiç korkma 10dk bitiyor dayanılmıycak bir ağrısı olmuyor. İnşallah sebep olur sende bebişine kavuşursun :)
polianna olim diycem ama nasıl olim....neyse sen yine kv ara da durumu anlat yazık annene üzüldüm yorulmuştur kadın bugün gitmeseniz başka zaman yine zahmet cekecek annen .....sen anneni düşünerek az alttan al napıcan idare edecenBEN DEMİŞİM Kİ CUMA AKŞAMLARI TRAFİK OLUYOR BAHANE ETMİŞ İSTEMEMİŞİM ANNEMLERE YA BÖYLE BİR ŞEY OLUR MU SİZ BANA DESENİZE KIZIM SEN NİYE ÖYLE DEDİN ŞİMDİ BİZ ALINDIK TRAFİK OLSUN YİNE GİDERİZ DESENE . BEN CUMALARI TRAFİK OLUYOR DEDİM BELKİ CUMARTESİ AKŞAM OTURMAYA GİDERİZ DERLER DİYE BEN BUNU KOCAMADA DİYORUM CUMALARI TRAFİK OLUYOR DİYORUM BU KÖTÜ Bİ ŞEY Mİ ? BUNA KIZMIŞLAR AMA KIZDIKLARINI TAAA ANNEM HAZIRLIKLARI BİTİRDİKTEN SONRA SÖYLEYİP GİTMEKTEN VAZGEÇİYORLAR ELİM AYAĞIM TİTREDİİ KOCAMDA BANA SORDU DEDİM BENİM NİYETİMİ NASIL KÖTÜ ANLARLAR NASIL BÖYLE DÜŞÜNÜRLER BAHANE BULACAK OLSAM ANNEMİN İŞİ VARMIŞ VS DERİMM ÇOK AMA ÇOK KIZDIMMM MÜBAREK CUMA GÜNÜ FESAT DÜŞÜNCELERİ KENDİLERİNİ BULSUN
Sakin ol tatlım sıkma güzel canını sen kendin git ye annenin mis gibi yemeklerindenBEN DEMİŞİM Kİ CUMA AKŞAMLARI TRAFİK OLUYOR BAHANE ETMİŞ İSTEMEMİŞİM ANNEMLERE YA BÖYLE BİR ŞEY OLUR MU SİZ BANA DESENİZE KIZIM SEN NİYE ÖYLE DEDİN ŞİMDİ BİZ ALINDIK TRAFİK OLSUN YİNE GİDERİZ DESENE . BEN CUMALARI TRAFİK OLUYOR DEDİM BELKİ CUMARTESİ AKŞAM OTURMAYA GİDERİZ DERLER DİYE BEN BUNU KOCAMADA DİYORUM CUMALARI TRAFİK OLUYOR DİYORUM BU KÖTÜ Bİ ŞEY Mİ ? BUNA KIZMIŞLAR AMA KIZDIKLARINI TAAA ANNEM HAZIRLIKLARI BİTİRDİKTEN SONRA SÖYLEYİP GİTMEKTEN VAZGEÇİYORLAR ELİM AYAĞIM TİTREDİİ KOCAMDA BANA SORDU DEDİM BENİM NİYETİMİ NASIL KÖTÜ ANLARLAR NASIL BÖYLE DÜŞÜNÜRLER BAHANE BULACAK OLSAM ANNEMİN İŞİ VARMIŞ VS DERİMM ÇOK AMA ÇOK KIZDIMMM MÜBAREK CUMA GÜNÜ FESAT DÜŞÜNCELERİ KENDİLERİNİ BULSUN
BEN DEMİŞİM Kİ CUMA AKŞAMLARI TRAFİK OLUYOR BAHANE ETMİŞ İSTEMEMİŞİM ANNEMLERE YA BÖYLE BİR ŞEY OLUR MU SİZ BANA DESENİZE KIZIM SEN NİYE ÖYLE DEDİN ŞİMDİ BİZ ALINDIK TRAFİK OLSUN YİNE GİDERİZ DESENE . BEN CUMALARI TRAFİK OLUYOR DEDİM BELKİ CUMARTESİ AKŞAM OTURMAYA GİDERİZ DERLER DİYE BEN BUNU KOCAMADA DİYORUM CUMALARI TRAFİK OLUYOR DİYORUM BU KÖTÜ Bİ ŞEY Mİ ? BUNA KIZMIŞLAR AMA KIZDIKLARINI TAAA ANNEM HAZIRLIKLARI BİTİRDİKTEN SONRA SÖYLEYİP GİTMEKTEN VAZGEÇİYORLAR ELİM AYAĞIM TİTREDİİ KOCAMDA BANA SORDU DEDİM BENİM NİYETİMİ NASIL KÖTÜ ANLARLAR NASIL BÖYLE DÜŞÜNÜRLER BAHANE BULACAK OLSAM ANNEMİN İŞİ VARMIŞ VS DERİMM ÇOK AMA ÇOK KIZDIMMM MÜBAREK CUMA GÜNÜ FESAT DÜŞÜNCELERİ KENDİLERİNİ BULSUN
polianna olim diycem ama nasıl olim....neyse sen yine kv ara da durumu anlat yazık annene üzüldüm yorulmuştur kadın bugün gitmeseniz başka zaman yine zahmet cekecek annen .....sen anneni düşünerek az alttan al napıcan idare edecen
Sakin ol tatlım sıkma güzel canını sen kendin git ye annenin mis gibi yemeklerinden
eşin senden yanaysa sorun yok da şimdi surat falan asıcaksa eşin yinede büyüklük sende kalsınyokkkk arayamam ben ona niye gitmiyoruz dedim öyle deyip kapattı açıklama tenezzülünde bile bulunmadı ama oğluna nedenleri bi bir saymışş ta ordan öğrendimm ve anneme saygısızlık yaptılar şu an kendi yüzleri kızarsın art niyete bakın beni böyle biliyorlarsa yanlış tanımışlar o zaman mümkünse bi süre hiçççç görüşmeyelim benim hakkımda böyle art niyeti araya sokarsan bendeee görürsün nasıl bir insan oluyorum
boşver canım sıkma canını ama bence kv ye doğru düzgün söyle ben kötü bir amaçla demedim ama siz bana alındıgınızı söyleyebilirsiniz de annenin okadar ugrastıgnı anlat cnm
eşin senden yanaysa sorun yok da şimdi surat falan asıcaksa eşin yinede büyüklük sende kalsın
Canım ilişki bu ay sabah deneyelim dedik yumurtlama dönemi ilk birkez denedik iki gün sonra tekrar yapalım dedik uyuya kaldıksonra eşim beni tv izlerken sikistirdi bir kaç gün sonra tekrar sabah ilişki oldu regl zamanına doğru tekrar sabah ilişki çalışkan değildik açıkçası geçen ay disiplinli çalışmıştık bu ay canımız istedikce oldu açıkçası kasmadik ümidim yoktu doktor kontrolünü bekliyordum doktordan bir sorunum olmadığını öğrendim bunun sevincine tekrar birlikte olduk bebek bunlardan birini de geldin belirtti olmadı canım göğüslerim cok büyüdü ve meme uclarimdaki koyuluk arttı ve yayildi regl olcam diye pedle dolandim gelmedi stresten gelmiyor dedim bekledim 5 gün gecikti sarı koyu akıntı gördüm çamaşırımda test yaptım inanmayatak sonucu sizlere paylaşım sonrasında
ya sen haklısın canım ama ne bilim zaten her zaman o kırılmasın bu üzülmesin aman ne şiş yansın ne kebap diyerek yaşıyoruz ya idare edip siyahı alta beyazı üste cekip yaşıycaz ama eşinle problem olmayacaksa elinden geleni yapben eşimle aramı düzeltirim :) onlardaa haftasonu oğlunu gelinini yemeğe çağırırlar tabi biz gitmeyince otururlar öyle kendi başlarına büyüklük hep bende iyi de ben bu yaşta yeni taze gelinken hata mı yapıyım yoksa 50 yaşındaki kv min olgunluğunu takınıp triplerini alttan mı alıyım zorum ne arsinli ya( saygısızlık yapmam elbet ama uzun bi süre konuşmasam iyi olacak iyice utansınlar
Bende petle dolanıyorum bat 28'iydi 3 ya da 4 gün gecikmedeyim artık onu bile sayamıyorum ve sarı akıntım var inşallah sonu senin gibi olur.
Kizlar derdinizi ve sikintinizi cok iyi anliyorum, ama nacizane tavsiyem, burda bile anlatmayin. Ne olur ne olmaz.evet bet başına bi iş gelse ilk milli eğitim seni yüz üstü bırakır bende çocuğu takipteyim o da yalanlar söylüyor, okuldan kaçıyor falan, annesi yapıyo o işi evet.napacam şaşırdım bende keşke sistem iyi bi sistem olsa adımız bi yerde geçmeden bu işi halletseler ama yok maalesef çok kızıyorum elimden bişey gelmiyor bunu yapan toplama 4 anne var düşünsene bi de hepsinin arkası pislik dolu
yokkkk arayamam ben ona niye gitmiyoruz dedim öyle deyip kapattı açıklama tenezzülünde bile bulunmadı ama oğluna nedenleri bi bir saymışş ta ordan öğrendimm ve anneme saygısızlık yaptılar şu an kendi yüzleri kızarsın art niyete bakın beni böyle biliyorlarsa yanlış tanımışlar o zaman mümkünse bi süre hiçççç görüşmeyelim benim hakkımda böyle art niyeti araya sokarsan bendeee görürsün nasıl bir insan oluyorum
ya sen haklısın canım ama ne bilim zaten her zaman o kırılmasın bu üzülmesin aman ne şiş yansın ne kebap diyerek yaşıyoruz ya idare edip siyahı alta beyazı üste cekip yaşıycaz ama eşinle problem olmayacaksa elinden geleni yap
cnm ne ara ne alttan al yap yapacağını böyle fesat insanlara iyi olmaya deymez aynısıı senin annen yapsaydı abooo ortalığı kaldırırdı emin ol artık nasıl doldururdu eşini bilemicem bi süre görüşmeyin surat yap anlasın hatasını saygısızlık bu yani
Zuperr otesi canimSlm kızlar fikri olan banada yorum yapsın lütfen kan sonuçlarımı yazayım FSH. 7.17. LH. 3.09. TSH. 0.71. PROLAKTİN. 12.8. SERBEST T3. 3.66. SERBEST T4. 1.3 . Aynı gün regli oldum zaten sizce bir anormallik varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?