2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayy canım keskee ( bazen ümitsizliğe kapılıyorum valla aminnn

polianna olim diycem ama nasıl olim....neyse sen yine kv ara da durumu anlat yazık annene üzüldüm yorulmuştur kadın bugün gitmeseniz başka zaman yine zahmet cekecek annen .....sen anneni düşünerek az alttan al napıcan idare edecen

Sakin ol tatlım sıkma güzel canını sen kendin git ye annenin mis gibi yemeklerinden

boşver canım sıkma canını ama bence kv ye doğru düzgün söyle ben kötü bir amaçla demedim ama siz bana alındıgınızı söyleyebilirsiniz de annenin okadar ugrastıgnı anlat cnm

yokkkk arayamam ben ona niye gitmiyoruz dedim öyle deyip kapattı açıklama tenezzülünde bile bulunmadı ama oğluna nedenleri bi bir saymışş ta ordan öğrendimm ve anneme saygısızlık yaptılar şu an kendi yüzleri kızarsın art niyete bakın beni böyle biliyorlarsa yanlış tanımışlar o zaman mümkünse bi süre hiçççç görüşmeyelim benim hakkımda böyle art niyeti araya sokarsan bendeee görürsün nasıl bir insan oluyorum

Sakin ol tatlım sıkma güzel canını sen kendin git ye annenin mis gibi yemeklerinden

eşim gelmicem dedi zaten iki gün önce beraberdik ama ben annemi çağırırım sabahtan bize gelirde güzelce kahvaltı ederiz o böreklerle ahhh ahh işte böyle boşver bak senin adını görünce aklıma değerin geldi yüzüm güldü bu sinirle

eşin senden yanaysa sorun yok da şimdi surat falan asıcaksa eşin yinede büyüklük sende kalsın

boşver canım sıkma canını ama bence kv ye doğru düzgün söyle ben kötü bir amaçla demedim ama siz bana alındıgınızı söyleyebilirsiniz de annenin okadar ugrastıgnı anlat cnm

söyledim kardeşine oda gelecekti akşama ben nasıl art niyet düşünürüm dedim bahane edecek olsam bahane mi yok sonra biz akrabayız yakınız bunu mu söyleyemediniz dedim annem hazırlık yapmış o kadar dedim o ablasına namı diğer kv me söyler artık sizinle paylaşmasam sinirimden ağlardım da iyiyim şimdi çok şükür onlar utansınlar

eşin senden yanaysa sorun yok da şimdi surat falan asıcaksa eşin yinede büyüklük sende kalsın

ben eşimle aramı düzeltirim :) onlardaa haftasonu oğlunu gelinini yemeğe çağırırlar tabi biz gitmeyince otururlar öyle kendi başlarına büyüklük hep bende iyi de ben bu yaşta yeni taze gelinken hata mı yapıyım yoksa 50 yaşındaki kv min olgunluğunu takınıp triplerini alttan mı alıyım zorum ne arsinli ya ( saygısızlık yapmam elbet ama uzun bi süre konuşmasam iyi olacak iyice utansınlar

Bende petle dolanıyorum bat 28'iydi 3 ya da 4 gün gecikmedeyim artık onu bile sayamıyorum ve sarı akıntım var inşallah sonu senin gibi olur.

ya sen haklısın canım ama ne bilim zaten her zaman o kırılmasın bu üzülmesin aman ne şiş yansın ne kebap diyerek yaşıyoruz ya idare edip siyahı alta beyazı üste cekip yaşıycaz ama eşinle problem olmayacaksa elinden geleni yap

Bende petle dolanıyorum bat 28'iydi 3 ya da 4 gün gecikmedeyim artık onu bile sayamıyorum ve sarı akıntım var inşallah sonu senin gibi olur.

cnm benimde sarı akıntım olmuştu şuan daha da fazlalaştı bazen korkuyorum desem yeridir aynı adet olmuşum gibi akıyo hissediyorum yani

Kizlar derdinizi ve sikintinizi cok iyi anliyorum, ama nacizane tavsiyem, burda bile anlatmayin. Ne olur ne olmaz.

cnm ne ara ne alttan al yap yapacağını böyle fesat insanlara iyi olmaya deymez aynısıı senin annen yapsaydı abooo ortalığı kaldırırdı emin ol artık nasıl doldururdu eşini bilemicem bi süre görüşmeyin surat yap anlasın hatasını saygısızlık bu yani

elimden fenalık gelmez benim ama susarım ısınmam zaman alır :) bende böyleyimm ettiklerini cuma gününde bulsunlar iyi niyetle yaptıkları şeyi kötü anlasınlar göreyim onları .

evet aynısını benim annem yapsa yazık annem e ne diyecem babama ne diyecem hiç mi düşünmüyorlar diyeceğim ki koskoca adama sizin trafik var demişim tribinizi anlattım güldü nasıl yerin dibine girerler ama yapmam dediğin gibi uzun süre aramam sormam

Zuperr otesi canim

Mogami canım bişi sorucam sen regliden önce hani hafif ishal olurdun ya, bu ay oldumuki öyle birşey.. merak sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…