anammm sen hamişmisin??? ben yeniyim yaaa bilmiyordum yaww boşverrrr o zaman gidip başka bi yerde kalsınlar yazık sana yemek yapmasan bile yok yatakları yok temizliği yorma kuzum kendini eşinede söle başka yere gitsinler
esra hamıleık belırtılerıne takılma bence benımde hıc belıtım yoktu sadece adet gecıkmesı okadar bıde sen nerde yasıyosun ya 66 tl olurmu beta hcg testı
esracım bazı hamişler belirti vermez kuzum onu takma sen lakin sağlık ocağındaki dr ne kadar saçmalamış ona şaşırdım ben önceden gidip kanda gebelik testi baktırmak istiyorum derdim adamda hemen isterdi yani sonuçta kan tahlili idrar değil ki çıkar yani ne mantıkla geçti mi diye sorduysa neyse inş güzel haberler verirsin kaybettiğim kuzumda benim belirtilerim vardı canım işte kasık ağrs akıntı vs çakiş :)
evt daha cok yenı 3 haftalık ay zaten esıme soylıcem ben ıs yapamıyorum gelmesınler dıcem bakalım tepkısını merak edıyorum yapma bosver der kesın gelır kalır gıderlerder off ya ne sınır bı durum pazartesı dr gıtcem zaten sıtreslıyım
İnşallah bi süpriz olur canım dua edelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adana daa iki hastanede biri 66 biri 50 dedi vazgeçtim bende
sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inş canım hemde çok yenisin sakın haaa yorulursun benden sölemesi 3 ay çok çok önemli biliyorsundur sen stresede girme boşver bebişine yazık oda stres olmasın kuzucuk
sağlıkla gelsin bebeğin inş hamilesindir
Adana daa iki hastanede biri 66 biri 50 dedi vazgeçtim bende
esra adetın kac gun gectı
Geçmedi canım daha üç gün var testi de alamadım eczane siparis üstüne getiriyordu gelmemiş daha vardır bi Hayır
Allahtan geçmedi bide geçse kesin hamileyim derdim
Geçmedi canım daha üç gün var testi de alamadım eczane siparis üstüne getiriyordu gelmemiş daha vardır bi Hayır
inş hamilesın dır cnm ya ne tuhaf bı yermıs orası aslında 4 sene once gıtmıs adana ya buyuksehır bıde kacta eczane var kı
Çarşıya gitmeye üsendim bizim mahallede yoktu isteyince getiriyorlar daha gelmemiş belki bi işarettir dedim eve geldim bende:)
valla allah yardımcınız olsun resmen mahrumiyet bolgesı gıbı
Testi yaptım canim negatif
bence bekle derım benım adetım2 gun gectı test yaptım 2.çizgi silik çıktı sonra kostura kostura kan testı yaptırdım o da negatıf cıktı adet olmayınca 8 gun gectı baska bır yerde tekara yaptırdım kan testını degerım 70 çıktı sakın uzulme bence gelmeyen kırmızılardan ümit kesilmez. bence :)adetın gecmesını bekle
Çok moralim bozuldu ya eşimle yemekteyiz keyfim yok oluruna bıraktım
Testi yaptım canim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?