2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

anammm sen hamişmisin??? ben yeniyim yaaa bilmiyordum yaww boşverrrr o zaman gidip başka bi yerde kalsınlar yazık sana yemek yapmasan bile yok yatakları yok temizliği yorma kuzum kendini eşinede söle başka yere gitsinler

evt daha cok yenı 3 haftalık ay zaten esıme soylıcem ben ıs yapamıyorum gelmesınler dıcem bakalım tepkısını merak edıyorum yapma bosver der kesın gelır kalır gıderlerder off ya ne sınır bı durum pazartesı dr gıtcem zaten sıtreslıyım

esra hamıleık belırtılerıne takılma bence benımde hıc belıtım yoktu sadece adet gecıkmesı okadar bıde sen nerde yasıyosun ya 66 tl olurmu beta hcg testı

Adana daa iki hastanede biri 66 biri 50 dedi vazgeçtim bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bi süpriz olur canım dua edelim

sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inş canım hemde çok yenisin sakın haaa yorulursun benden sölemesi 3 ay çok çok önemli biliyorsundur sen stresede girme boşver bebişine yazık oda stres olmasın kuzucuk

Adana daa iki hastanede biri 66 biri 50 dedi vazgeçtim bende

yaaa cok pahalıymıs bızım burdada 2 polıklınık var 18 tl ye yapıyorlar valla ucmus saglık sektörü

amin arkadasım allah ısteyen herkese versın yok zaten yapmıcam fazla bısı ev supurup sılrım esımede yastık yorgan cıkarttrırım temız carsafları hazırlatırım bıter aman garıp olan kımlerın gelecegını bılmıyorum benım evım gnıs oldugu ıcın uygun gormusler yatacak yer bol oldugu ıcın

esra adetın kac gun gectı

Geçmedi canım daha üç gün var testi de alamadım eczane siparis üstüne getiriyordu gelmemiş daha vardır bi Hayır

Geçmedi canım daha üç gün var testi de alamadım eczane siparis üstüne getiriyordu gelmemiş daha vardır bi Hayır

Allahtan geçmedi bide geçse kesin hamileyim derdim

Allahtan geçmedi bide geçse kesin hamileyim derdim

inş hamilesın dır cnm ya ne tuhaf bı yermıs orası aslında 4 sene once gıtmıs adana ya buyuksehır bıde kacta eczane var kı

canım inşallah hamilesindir.

inş hamilesın dır cnm ya ne tuhaf bı yermıs orası aslında 4 sene once gıtmıs adana ya buyuksehır bıde kacta eczane var kı

Çarşıya gitmeye üsendim bizim mahallede yoktu isteyince getiriyorlar daha gelmemiş belki bi işarettir dedim eve geldim bende:)

Çarşıya gitmeye üsendim bizim mahallede yoktu isteyince getiriyorlar daha gelmemiş belki bi işarettir dedim eve geldim bende:)

valla allah yardımcınız olsun resmen mahrumiyet bolgesı gıbı

Testi yaptım canim negatif

bence bekle derım benım adetım2 gun gectı test yaptım 2.çizgi silik çıktı sonra kostura kostura kan testı yaptırdım o da negatıf cıktı adet olmayınca 8 gun gectı baska bır yerde tekara yaptırdım kan testını degerım 70 çıktı sakın uzulme bence gelmeyen kırmızılardan ümit kesilmez. bence :)adetın gecmesını bekle

Çok moralim bozuldu ya eşimle yemekteyiz keyfim yok oluruna bıraktım

Çok moralim bozuldu ya eşimle yemekteyiz keyfim yok oluruna bıraktım

ya hemen pest etmek yok benım hıkayem senınkınden emın ol daha kotuydu sen kac aydır denıyorsun ben tam 7 senedır vajınısmula ugrastım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…