2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Testi yaptım canim negatif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esracım daha reglin geçmemiş olumsuz düşünme hemen hem daha yeni deniyorsun yok öyle hemencecik karamsarlık allah hayırlı zamanlarda sağlıkla nasip etsin kuzum

ya hemen pest etmek yok benım hıkayem senınkınden emın ol daha kotuydu sen kac aydır denıyorsun ben tam 7 senedır vajınısmula ugrastım

Haklısın canım çok şükür bi sorunum yok muayene olmuştum ben ikinci aydı bu ay hayırlısı bakalım

esracım daha reglin geçmemiş olumsuz düşünme hemen hem daha yeni deniyorsun yok öyle hemencecik karamsarlık allah hayırlı zamanlarda sağlıkla nasip etsin kuzum

Çok teşekkür ederim canım haklısın Rabbim ne zaman kısmet ederse öyle olur

Kanımı da verdim geldim kızlar olmayacağını bile bile

hayırlısı canım bizi de haberdar et sağlık ocağında mi verdin
Sağlık ocağında verdim hatta durumumu da açıkladım idrarda çıkıp çıkmadığını sordu çıkmadı dedim ama aklımda kalsın istemiyorum dedim yapsın bi zahmet Sonucu yarın 3 ten sonra alabileceğim haber veririm

Ayy bizim doktor mu gıcık ya günün geçmeden yapmam dedi

Ayy bizim doktor mu gıcık ya günün geçmeden yapmam dedi
Canım senin dokturun pek garipmiş canın isterse ilişkinin olduğu gün kana bakarsın isterse adetten 10 gün sonra ona neymiş

Canım senin dokturun pek garipmiş canın isterse ilişkinin olduğu gün kana bakarsın isterse adetten 10 gün sonra ona neymiş

Ne bilim canım neyse bekleyelim bakalım bu ay yok galiba hayırlısı

Ne bilim canım neyse bekleyelim bakalım bu ay yok galiba hayırlısı.

Rabbim hayırlısını doğru zamanda versin inş, benden de bişey çıkmazsa önümüzdeki ay sıkı sıkı çalışmak lazım

Herkes adet olmamak için uğraşıyor ben de adet olmak için Allahım kırmızıları görmek istiyorum artıııık :) Arkadaşlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Herkes adet olmamak için uğraşıyor ben de adet olmak için Allahım kırmızıları görmek istiyorum artıııık :) Arkadaşlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ben de bu ay adet olmak istiyorum canım yalnız değilsin =)

Ben de bu ay adet olmak istiyorum canım yalnız değilsin =)

Benim soğan kürü yarın bitiyor. Bi etkisini göremedim. Şimdi başka bir bitki çayına başlıycam :) inşallah onun bi faydasını görürüm ama sen beni geçersin büyük ihtimalle. Adet olursan tabii

Benim soğan kürü yarın bitiyor. Bi etkisini göremedim. Şimdi başka bir bitki çayına başlıycam :) inşallah onun bi faydasını görürüm ama sen beni geçersin büyük ihtimalle. Adet olursan tabii
Hamilielik değilse benimde hap yüzünden bir kaç ay böyle düzensizlik olacak bakalım ne zaman rayına oturacak inşallah görürsün sende kırmızıları

Hamilielik değilse benimde hap yüzünden bir kaç ay böyle düzensizlik olacak bakalım ne zaman rayına oturacak inşallah görürsün sende kırmızıları

En kısa zamanda düzene gireriz inşallah canım.

Doğum kontrol hapını bıraktım canım düzene girmesini bekliyorum çünkü 1 hafta geçti adetim

hayırlı olsun canım o zaman bebek istiyosun sanırım rabbim tez zamanda sağlıklı evlat versin inşallah..hepimize..

hayırlı olsun canım o zaman bebek istiyosun sanırım rabbim tez zamanda sağlıklı evlat versin inşallah..hepimize..

Evet bebek için bıraktım hapı bakalım kan testi yaptım bugün sonuç yarın, olmazsa da denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…