2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar adetıme 10 gun var bakalım sonuc ne olacak :)

İnşallah ya benim hiç düzenim bozulmamıştı ama şimdi ilaç yüzünden böyle oldu yani yüksek ihtimal

Sorma yaa benim de ilk defa düzenim bozuldu. Ne zormuş. Allah adet düzensizliği yaşayanların yardımcısı olsun valla. Büyük konuşmayayım ama bir daha kimyasal yollarla korunmayı düşünmüyorum.

Selamlar
En son bebek dusunen benim galiba:)
Allah izin verirse eylul veya ekim gibi istiyorum hayirlisiyla.
Bir hafta sonra iki senelik evli olacagiz. Henuz 23 yasindayim. Araniza katilmak isterim.
Kabul mu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoş geldin canım. Ben de ağustos eylül gibi düşünüyorum. Topiğin son çalışmaya başlayanları biz olacağız galiba :) hakkımızda hayırlısı olsun

Hosbuldum
Evet son biziz heralde:)
Rabbim hayirlisini versin.

Selamlar
En son bebek dusunen benim galiba:)
Allah izin verirse eylul veya ekim gibi istiyorum hayirlisiyla.
Bir hafta sonra iki senelik evli olacagiz. Henuz 23 yasindayim. Araniza katilmak isterim.
Kabul mu:)
Hoşgeldin cankuş forumumuz herkese açık eylül ekim niye özel bir sebebi mi var beklemenin yoksa içinden mi öyle geldi

Icimden oyle geldi de diyebilirim. Kendimce bazi sebeplerim var. Hazir oldugumuza emin olmak istiyorum. Kendimin ve esimin:)

Icimden oyle geldi de diyebilirim. Kendimce bazi sebeplerim var. Hazir oldugumuza emin olmak istiyorum. Kendimin ve esimin:)
Hakkında hayırlısı canım önemli olan hazır hissetmek her açıdan dilerim başlar başlamaz gebe kalırsın :)

Yağmurlu bereketli bir gün İstanbul da inşallah bende nasiplenirim bu bereketten malum 3 saat sonra sonuç alacağım

Insallah oyle olur.
Sizin de hakkinizda hayirlisi olsun. Sonuclariniz guzel olur umarimm

mogami sabırsızlıkla senın sonucunu beklıyorum kızlar maglum bahsettım dugunumuz var evı temızlemem lazım sade supurup toz alsam benım ıcın bı sıkıntı olurmu

mogami sabırsızlıkla senın sonucunu beklıyorum kızlar maglum bahsettım dugunumuz var evı temızlemem lazım sade supurup toz alsam benım ıcın bı sıkıntı olurmu

Süpür ama eğilmeden ve baktın belini ağrıttı bırak ara ver ama bir sorun olacağını sanmıyorum ben sadece dinlene dinlene yap canım bebeğine dikkat et kimse ondan önemli değil, bende merakla bekliyorum sonucu ve bana bir sürpriz olursa bende bu akşam herkese sürpriz yapıcam teyzemlerde toplanıp annemin doğum gününü kutlayacağız orda söylicem ama gebe değilmişim gibi hissediyorum yaaaaaaaaaaaaa

İnşallah vardır BeBis canım ya yaz burdan ha

cnm ıns hamılesındır dualrım senınle

Kızlar ben kaçar gidip üstümü giyinip sağlık ocağı yollarına düşmeliyim artık umarım güzel haberlerle gelirim olmazsa da canım sağolsun Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…