- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
Sağol canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.Hemen diş gebeliği kabul etme banada ole dediler kimyasal cikyi tazegelinde ole
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afrodit bence bu konularda cahil olmak en iyisi bilme!!! Bildikce okudukça korkuyorsun ve korktugun başına geliyor.bu ay kimyasal gebelik yasamis biri olarak soyluyorum arastirmasan bilmesen daha iyi canim.ay kızlar bne buranın müptelası oldum eşimden pcyi nasıl alacağımı şaşırıyorum bakmak için :) ben bu konularda biraz cahilim kızlar bilenler bana söyleyebilir mi bu dış gebelik kimyasal gebelik ne ola ilk kez duyuyorum :44:
Günaydın kızlar benim adetime 2 gün kaldı bekliyorum neler olacagını ama dünden beri bir konu içimi kemiriyor ben çalııyorum benim bebeğime kayınvalidem bakacakeminim iyide bakar ama yinede içim rahat etmiyor benim gibi koruyabilirmi söyle olurmu böyle olurmu diye düünüyorum bu duygunun üstesinden nasıl gelebilirim
kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.
sayfanı beğendim blogunu inceledim canım hayırlı olsun güzel olmuş
Canimm cok sevindim:) ozellikle bu ay kimyasal gebelik gecirenlere umut oldun ins saglikla devam eder gebeligin kendine dikkat et bebise de :)
ay kızlar bne buranın müptelası oldum eşimden pcyi nasıl alacağımı şaşırıyorum bakmak için :) ben bu konularda biraz cahilim kızlar bilenler bana söyleyebilir mi bu dış gebelik kimyasal gebelik ne ola ilk kez duyuyorum :44:
Blummmm sende var mi bi degisiklik kac gun gecti ustunden bekliyorum heyecanla :) ben iki saat once gordum cift cizgiyi ve yarin sabah dort gunlugune tatile gidiyorum bi tek bu gecemiz var canim.skildi ama olursa bi kere de de olur diyorum artik. Benim bat 2 temmuz senin ne zaman
Dün hasta olduğumdan bu ayı da boş geçtik.
8 Temmuz BAT
Hayırlısıyla inşallah vakti geldiğinde olur.kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.
temmuz uğurlu gelsin inşallah canım
Canım o sıkıntı bende de var ama öğretmen olduğum için sadece yarım gün bırakacak olmam içimi rahatlatıyor. Benim endişelenmem için çok geçerli sebeplerim var ama eltiöin çocuğuna kayın validem bakıyor ve İnan çocuğu sadece cipa ve şekerle besliyor. Yemek vermeyi birkez deniyor çocuk istemeZse cips yesin benim oğlum deyip cips veriyor ağladığı zaman şeker çikolata bütün abur cuburları veriyor. Eltim kaç kere söyledi ama umursamıyor. Çocuk 3,5 yaşına geldi hala çişini söylemiyor çünkü bütün gün kayınvalidem hiç ilgilenmiyor onun için çocuk bakmak sadece ağlamamasını sağlamak eltim daha fazla dayanamadı gecen hafta işten çıktı. Uyyyhhh amma yazdım kayınvalideyi beaaaa
Cnm biliyorsun bende bugun testleri yaptigimda adetime iki gun vardi, gecikme soz konusu degil ama pozitif cikti. Ne yazik ki her birimizin bunyesi ayni tepki vermiyor. Madem kasiklarinda batma var, ki bu beni suphelendiren en temel belirtiydi, kesin adet gecikmesini bekle ve yeni test yap derim, belki dollenme sende daha gec olmustur ve hormon idrara gecmemistir daha. Insallah bir kac gune Rabbim senin de yuzunu guldurur cnm...
Anladım canım sen ne güzel şanslıymışsın ben sabah 8.30 aksam 18.00 çalısıyorum yemek konusundada kayınvalidem ilgilenir her türlü yemegını yapar yedirir ondan şüphem yok ama yinede bazı konularda niye eskiden bumu vardı dediği oluyor bunlrda beni düşündürüyor biz yeni evliyiz işten çıkma gibi durumumda yok borçlarımız var çünkü eşimede dün söyledim eğer hamiile kalmadıysam korunalım dedim ani bir kararla eşiminde canı sıkıldı ne yapacağımı bilmmiyorum ve bu ay nedense çok gergınım herseye sinir oluyorum dengem bozuldu sankı
Kayınvalidene oturur konuşursun canım onu kırmadan tabi önce bu endişeni elimle bir paylaş bence adam birden bire niye korunuyoruz Kİ olmasın canım.
Merhaba arkadaşlar bizde şubat ayından beri bebek düşünüyoruz ama kesin istediğimden emin olalı 2ay oldu ancak idrar yolu enfeksiyonu oldum 2 defa antbytk kullandım o yüzden mayıs haziran hep korunduk sadece haziranın 14 ünde korunmadık(hapım yeni bittiği için) yani adetimin 17. Günü korunmamış olduk keşke 17. Gün yumurtlamış olsambu arada nisanda korunmamıştık ama olmadı inşallah hepimiz 2014te hayırlısıyla hamile kalırız
HAZİRAN BAT
Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ---------->
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme ----------->
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ---------->
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------>
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme ----------->
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme ----------->
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme ---------->
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ---------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran ----------> 3. deneme
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran ----------> 1. deneme
TEMMUZ BAT
Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz ---------> 2. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz --------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz --------> 10. deneme
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz --------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?