- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
İnşallah canım Hayırlısıyla Allah herkese nasip etsin
Kızlar değerim artmış 97 den 249 olmuş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
. Insallah oyledir cnm, bende hic kotu dusunmek istemiyorum ama iste... Ister istemez engel olamiyorum bazen. Allah hepimize kolay hamilelik ve saglikli , melek gibi bebisler nasip etsin....
ay kızlar bne buranın müptelası oldum eşimden pcyi nasıl alacağımı şaşırıyorum bakmak için :) ben bu konularda biraz cahilim kızlar bilenler bana söyleyebilir mi bu dış gebelik kimyasal gebelik ne ola ilk kez duyuyorum :44:
Keske gidebilsem, artik nasil bir yogunluk varsa bugun yapabildigim en yararli sey randevumu persembeden saliya aldirmak oldu. O zamana kadar kafamda hep soru isaretleri olacak
kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.
Amin Cnm cok tesekkur ederim, allah herkese nasip etsin insallah. Derdimiz bitmiyor once hamile kalalim diye stres yapiyoruz, sonra leke geliyor, daha bakalim nelerden gecicez. Sonu guzel olsun da, herseye deger <3
kızlar link koyabiliyormuydum buraya bilmiyorum ama işte bloğum fistahı sizdenn bereketi Allahtan...
http://bebeklimutfaklar...............tr/
Bebekli Mutfakalar
Kızlar değerim artmış 97 den 249 olmuş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.
Eşimle konuşacaktım ama beni dinlemedi canı sıkılınca çünkü bir kaç gün önce ben kendisine eğer bu ay hamile kalmamısam korunmayı tamamen bırakalım demiştim çünkü biz şimdiye kadar bir kere korunmadık dünde korunalım dediğimde sinirlendi biraz eğleniyor gibi bir öyle bir öyle diyorsun dedi bende sınırlenınce sustum tartısmamak için canım bu hafta ben cok sınırlı gergınım neden bılmıyorum hersey beni sinirlendiryor anlamadım gitti
Kizlar bende hamileyim sitede yeniyim... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)))
mogami beni listeden sil cnm dış gebelikmiş çok üzgünüm cuma günü kan verip degerlendirecek doktor.
Simdi evimdeyim dus alip dinleniyorum agrim biraz gecti cok şükür
Öncelikle günaydınlar herkese...
Stres yapmasak herşey istediğimiz gibi sonuçlanacakta elde olmadan yapıyoruz işte.
Canım blogları ofiste açamıyoruz yasaklı ama evde bakacağım, hayırlısı olsun.
Canım nasıl sevindim anlatamam burdaki diğer arkadaşlara da umut oldun eminim. Tebrik ederim, sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum.
Kuzum inşallah daha iyi olacak bundan sonra sen yeter ki daha pozitif bak. İnş. en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir gebelik diliyorum sana.
Hamişsinde ondan.Adetini bekle bu sefer ve diğer testle yap bakalım. Herşeyde vardır bir hayır, hayırlısı olsun.
:) Bilmiyorum canım bekliyorm sabırsızlıkla sonucu ve iştahsızlıkta var dün öğlen yediğimle duruyorum canım hiçbirşey istemiyor
İştahsızlık bendede var canım ya. Çok az kaldı ama batına bekle derim.
Evet canım son 1 gün :) yarın olmam lazım
:18: benimde yarın olmam lazım
heyecan dorukta
:) Aaa aynı gün hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun olumlu sonuçlar alırız inşallah
:18: benimde yarın olmam lazım
heyecan dorukta
bende bugun listeye bakarken senın nicki gördüm acaba hamiş mi hiç girmiyor buraya haber alamıycz heralde dedım :)
İnşallahh canım yaa
Benden umut yok canım adet oldum inşallah sen olmazsın hamilesindir
Elisa şimdi mi oldun aaa inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?