2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

. Insallah oyledir cnm, bende hic kotu dusunmek istemiyorum ama iste... Ister istemez engel olamiyorum bazen. Allah hepimize kolay hamilelik ve saglikli , melek gibi bebisler nasip etsin....

canım hayırlı olsun cok sevındım ama eger lekelenmen devam edıyorsa hemen doktora gıt sana bı ılac verecek kucumsenecek bıse degıl cunku basıma geldıgı ıcın dıyorum

Kimyasal gebelik bebegin oluşumunda olan hatalardan dolayı bebegin tutunamayıp düşmesi yani sagliksiz gebelik diş gebelik ise bebegin rahme değil tüplere yerleşip annenin hayatini tehlikeye.sokmaz fark edilmezse ölümle sonuçlanabilir iç kanamadan dolayi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keske gidebilsem, artik nasil bir yogunluk varsa bugun yapabildigim en yararli sey randevumu persembeden saliya aldirmak oldu. O zamana kadar kafamda hep soru isaretleri olacak

Hic merak etme.bisiycikler olmamistir rahatla biraz dualar.oku

Benimde ole olmuştu ve doktorun agri kesici kullanmamin zarari olmucagini solemisti istersen sende al kuzu calisiyosanda hic degilse 1 gün izin al ve dinlen hep yanindayiz canim benim gibi çabucak atlat ins

Öncelikle günaydınlar herkese...

Amin Cnm cok tesekkur ederim, allah herkese nasip etsin insallah. Derdimiz bitmiyor once hamile kalalim diye stres yapiyoruz, sonra leke geliyor, daha bakalim nelerden gecicez. Sonu guzel olsun da, herseye deger <3

Stres yapmasak herşey istediğimiz gibi sonuçlanacakta elde olmadan yapıyoruz işte.

kızlar link koyabiliyormuydum buraya bilmiyorum ama işte bloğum fistahı sizdenn bereketi Allahtan...

http://bebeklimutfaklar...............tr/

Bebekli Mutfakalar

Canım blogları ofiste açamıyoruz yasaklı ama evde bakacağım, hayırlısı olsun.

Kızlar değerim artmış 97 den 249 olmuş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım nasıl sevindim anlatamam burdaki diğer arkadaşlara da umut oldun eminim. Tebrik ederim, sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum.

Kuzum inşallah daha iyi olacak bundan sonra sen yeter ki daha pozitif bak. İnş. en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir gebelik diliyorum sana.

Hamişsinde ondan. Adetini bekle bu sefer ve diğer testle yap bakalım. Herşeyde vardır bir hayır, hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Kizlar bende hamileyim sitede yeniyim... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)))

Hayırlısı olsun, tebrikler...

mogami beni listeden sil cnm dış gebelikmiş çok üzgünüm cuma günü kan verip degerlendirecek doktor.

Pelin canım çok üzüldüm ama ilk gebeliklerde çok sık rastlanılan bir durummuş inş. bundan sonraki gebeliğin istediğin zamanda ve sağlıklı olur canım üzme kendini.

:) Bilmiyorum canım bekliyorm sabırsızlıkla sonucu ve iştahsızlıkta var dün öğlen yediğimle duruyorum canım hiçbirşey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…