Evet canım şimdi oldum
Demekki iştahsızlığın sıcaklardanmış. İnş. önümüzdeki aya canım artık. Adetin bittikten sonra 1 gün arayla hergün deneyin canım bir dahaki adetine kadar. Bu arada sende göğüs uçlarında bir hassasiyet uçlarının ağrıması gibi bir durum olmuş muydu?
yok cnaım nerdeeeeeee
olsam haykırırım burda
Günaydın millet
Bakalım canım kısmet hayır canım olmamıştı
Benim de yarin olmam lazim, bekliyorum :§
oldunmu umutluydun cok hayırlısı olsun canım bıdahakı aya nasıp olur ınsallahBenden umut yok canım adet oldum inşallah sen olmazsın hamilesindir
oyle agrim falan yok canim sadece arada batma oluyor.test yaptim negatif yine :-( bekliyorum iste ben de :-(Kasıklarında ağrı falan var mı canım? Nasıl hissediyorsun?
Hayırlısı kuzum ya önümüzdeki ay akışına bırakın olmadı.
oldunmu umutluydun cok hayırlısı olsun canım bıdahakı aya nasıp olur ınsallah
Benim de yarin olmam lazim, bekliyorum :§
İnsallah hepimiz aliriz canim, saol. Bekliyorum bakalim, ya aslinda bisi sorcaktim ben size kizlar, test yaparken T cizgisinden idrar gecerken cizgiyi goruyorum ama pembe degil tabi, sonra kuruyunca kayboluyor sizde de oyle mi oluyor ?Bende 20 de olurum diye bekliyordum geçen ay 22 de olmuştum 3 gün öne çekti bugun oldum inşallah sen olmazsın hayırlı haberlerini alırız canım
İnsallah hepimiz aliriz canim, saol. Bekliyorum bakalim, ya aslinda bisi sorcaktim ben size kizlar, test yaparken T cizgisinden idrar gecerken cizgiyi goruyorum ama pembe degil tabi, sonra kuruyunca kayboluyor sizde de oyle mi oluyor ?
İnsallah hepimiz aliriz canim, saol. Bekliyorum bakalim, ya aslinda bisi sorcaktim ben size kizlar, test yaparken T cizgisinden idrar gecerken cizgiyi goruyorum ama pembe degil tabi, sonra kuruyunca kayboluyor sizde de oyle mi oluyor ?
Yok canım bende öyle birşey olmadı aleynanınkide silik çıkmış kan testi yaptırmış positif çıkmış belki sende de bebiş olabilir :)[/QUOTE valla az evvel akinti kontrolu yaptim dayanamadim, beyaz ama yogun olmayan bole su gibi bi akintim var, huf gecmedi bu ay yaa bekle bekle, sabahin korunde perdeleri attim makinaya sinirden :)) saolun kizlar yaa
, allah herkesin gonlune gore versin
Benden umut yok canım adet oldum inşallah sen olmazsın hamilesindir
Öyle yapacağız canım zaten ilk denemeydi ve bir kere korunmamıtık olma ihtimali çok düşüktü zaten hakkımızda ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?