2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım şimdi oldum

Demekki iştahsızlığın sıcaklardanmış. İnş. önümüzdeki aya canım artık. Adetin bittikten sonra 1 gün arayla hergün deneyin canım bir dahaki adetine kadar. Bu arada sende göğüs uçlarında bir hassasiyet uçlarının ağrıması gibi bir durum olmuş muydu?

Bakalım canım kısmet hayır canım olmamıştı

Hayırlısı kuzum ya önümüzdeki ay akışına bırakın olmadı.

Öyle yapacağız canım zaten ilk denemeydi ve bir kere korunmamıtık olma ihtimali çok düşüktü zaten hakkımızda ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun canım

Bende 20 de olurum diye bekliyordum geçen ay 22 de olmuştum 3 gün öne çekti bugun oldum inşallah sen olmazsın hayırlı haberlerini alırız canım
İnsallah hepimiz aliriz canim, saol. Bekliyorum bakalim, ya aslinda bisi sorcaktim ben size kizlar, test yaparken T cizgisinden idrar gecerken cizgiyi goruyorum ama pembe degil tabi, sonra kuruyunca kayboluyor sizde de oyle mi oluyor ?

İnsallah hepimiz aliriz canim, saol. Bekliyorum bakalim, ya aslinda bisi sorcaktim ben size kizlar, test yaparken T cizgisinden idrar gecerken cizgiyi goruyorum ama pembe degil tabi, sonra kuruyunca kayboluyor sizde de oyle mi oluyor ?

canım hıc ole dıkkat etmedım acıkcası ettım dersem yalan olur yapıp beklıyodum sılık cızgı varsa cıkıyodu

Yok canım bende öyle birşey olmadı aleynanınkide silik çıkmış kan testi yaptırmış positif çıkmış belki sende de bebiş olabilir :)

Öyle yapacağız canım zaten ilk denemeydi ve bir kere korunmamıtık olma ihtimali çok düşüktü zaten hakkımızda ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun canım

Canım bizde bebiş olsun diye değil de öyle istediğimiz için birlikte olmuştuk bu ay zaten olabileceği tek gün 15'i gecesi. Diğer günler korunmuştuk. Yoksa planladığımız ay ağustostu açıkçası. Tek bir günde olmucak bir pozisyonla kaldıysam kaldım kalmadıysam bir daha ağustosa deneyeceğim ben.

Canım hiç yapmadım ben bugüne kadar olurda bu ay beklenen adet tarihim 5 gün kadar gecikir ise yapacağım ilk defa o zaman yazarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…