Canım yokluğun belli oldu ya öyle demeya bu arada dönüşüm hiç muhtesem olmadı gayet normal döndüm :) giderken o kadar reklam yapmıştım aslında :)
Aöf vizelerimi de bitirdim şükür ve girebildim foruma nihayet, blummmm inşallah hamilesindir kız :) Asi dert etme canım değerlerin bence de normal nur topu gibi bir bebeğin olacak 8 aya oyyyyy :)
Kızlar adetıme 7gun var her zaman ki gibi göğüslerim acımaya başladı ve sivilcem cıktı galiba ben hamiş değilim
Sivilce varsa adette vardır kendimden bilirimYine de umudunu kesme belli mi olur bu işler
Kasığımda 2-3kez bi değişik sancı olsu ama 1hafta kala benım adet belirtilerim başlar kesin regl olcam hayırlısı bakalım :s
Hayırlısı canım umarım gebelik vardır yoksa da önümüzdeki aya inş
baska forum da BI SORU SORDUM ISTE DEGRLERIMI FELAN YAZDIM yazmıskı kadının bırı belkı dogrudur ama o ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum 70 den 220 cıkması normal deıl dıs gebelık olabılır dıye yazmıs dun bı korkuyla gıttım kan vermeye ama 6 dan sonra almıyolarmıs kan mecburen pazartesı dr beklıcem
9 aylık evliyim 6 aydır uğraşıyorz fakat olmuyorilk deneme yaptığmz ay hamile kaldım fakat düşk oldu bu ay çok umutludm ama bgn regl oldm inşallah mayısta hamile kalırım ben de
Canım hoşgeldin, bak bi gebelik yaşamışsın tabi ne yazık ki olumsuz olmuş ama gebe kalmanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum inşallah kısa sürede tekrar gebe kalırsın ki bizim foruma geldiysen kesin kalırsın
Canım hoşgeldin, bak bi gebelik yaşamışsın tabi ne yazık ki olumsuz olmuş ama gebe kalmanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum inşallah kısa sürede tekrar gebe kalırsın ki bizim foruma geldiysen kesin kalırsın
Hadi inşallah canım ayrıca her ay en az 2 gebe istiyoruzen geç ekime kadar hepimiz hamileyiz inşallahhayırlı haftalar hepimize.. bu hafta regl olucum kistim gidecek ve full çalışma Allahın izniyle..
Oy oy oy gözün aydın strese gerek yokmuş bak maaşallahkızlar doktordan geldım sımdı bebegım 5 haftalık olmus veeeee kesemızı gördük 2 hafta sonra tekrar gıdıcez ve tahlıller verdı doktor cok mutluyum
kızlar doktordan geldım sımdı bebegım 5 haftalık olmus veeeee kesemızı gördük 2 hafta sonra tekrar gıdıcez ve tahlıller verdı doktor cok mutluyum
Oy oy oy gözün aydın strese gerek yokmuş bak maaşallah
cok tesekur ederım ama insanın elınde oluyo stres mutlaka oluyor cok mutluyum cok heycanlıyım allahım dualarımı kabul ettı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?