2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aöf vizelerimi de bitirdim şükür ve girebildim foruma nihayet, blummmm inşallah hamilesindir kız :) Asi dert etme canım değerlerin bence de normal nur topu gibi bir bebeğin olacak 8 aya oyyyyy :)

ayyy inş canım bakalım son bi hafta :)

yoklugum belli olduysa demekki baya bı gürültü yapmışım :) ben kaçar cnm ii geceler

Kızlar adetıme 7gun var her zaman ki gibi göğüslerim acımaya başladı ve sivilcem cıktı galiba ben hamiş değilim

Kızlar adetıme 7gun var her zaman ki gibi göğüslerim acımaya başladı ve sivilcem cıktı galiba ben hamiş değilim

Sivilce varsa adette vardır kendimden bilirim Yine de umudunu kesme belli mi olur bu işler

Sivilce varsa adette vardır kendimden bilirim Yine de umudunu kesme belli mi olur bu işler

Kasığımda 2-3kez bi değişik sancı olsu ama 1hafta kala benım adet belirtilerim başlar kesin regl olcam hayırlısı bakalım :s

Kasığımda 2-3kez bi değişik sancı olsu ama 1hafta kala benım adet belirtilerim başlar kesin regl olcam hayırlısı bakalım :s

Hayırlısı canım umarım gebelik vardır yoksa da önümüzdeki aya inş

9 aylık evliyim 6 aydır uğraşıyorz fakat olmuyor ilk deneme yaptığmz ay hamile kaldım fakat düşk oldu bu ay çok umutludm ama bgn regl oldm inşallah mayısta hamile kalırım ben de

💕✨

Günaydınlar,

Ben 70 den 220 ye cıkması normal değil demedim, 8 günlük gecikmeyle ya gec döllenmedir ya da Allah korusun başka ihtimaller olabilir, 2 günde bir tekrarlamanız lazımdı dedim.

Allah hayırlara cıkarsın

9 aylık evliyim 6 aydır uğraşıyorz fakat olmuyor ilk deneme yaptığmz ay hamile kaldım fakat düşk oldu bu ay çok umutludm ama bgn regl oldm inşallah mayısta hamile kalırım ben de

Canım hoşgeldin, bak bi gebelik yaşamışsın tabi ne yazık ki olumsuz olmuş ama gebe kalmanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum inşallah kısa sürede tekrar gebe kalırsın ki bizim foruma geldiysen kesin kalırsın

Nisan bitmek üzere kızlar hadi bi bebek haberi daha alalım çalışın çalışın :)

İnşallah canm teşekkür ederm hoş buldm :)

💕✨

en geç ekime kadar hepimiz hamileyiz inşallah hayırlı haftalar hepimize.. bu hafta regl olucum kistim gidecek ve full çalışma Allahın izniyle..

en geç ekime kadar hepimiz hamileyiz inşallah hayırlı haftalar hepimize.. bu hafta regl olucum kistim gidecek ve full çalışma Allahın izniyle..
Hadi inşallah canım ayrıca her ay en az 2 gebe istiyoruz

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldım sımdı bebegım 5 haftalık olmus veeeee kesemızı gördük 2 hafta sonra tekrar gıdıcez ve tahlıller verdı doktor cok mutluyum

kızlar doktordan geldım sımdı bebegım 5 haftalık olmus veeeee kesemızı gördük 2 hafta sonra tekrar gıdıcez ve tahlıller verdı doktor cok mutluyum
Oy oy oy gözün aydın strese gerek yokmuş bak maaşallah

ayyy maşallahhh maşallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı isteyen herkesin başına hayırlısıyla :)

💕✨

Oy oy oy gözün aydın strese gerek yokmuş bak maaşallah

cok tesekur ederım ama insanın elınde oluyo stres mutlaka oluyor cok mutluyum cok heycanlıyım allahım dualarımı kabul ettı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inş

cok tesekur ederım ama insanın elınde oluyo stres mutlaka oluyor cok mutluyum cok heycanlıyım allahım dualarımı kabul ettı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inş

Kızlar bende bugün adet oldum ama sol yumurtalık tarafında sanki bilye gibi bişey var sancı yapıyor kist falan mı acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…