Hosbuldum tekrar:)
Burda okuyunca merak ettim.
Ben 1,5 sene hap kullandim. Suanda esim korunuyor. Haptan sonra korunmamak tehlikeli olabilir diye duymustum. Belki igne de oyledir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aklında kalacağına yaptır gitsin altı üstü kan tahlili değil mi ama içini ferah tut canım benim bak tutunmuş yavrun allahın izni ile doktor kontrolünde de bir sıkıntı çıkmayacağına inanıyorum ben mutlulukla büyüt karnında bebeğini stres yapmamogamı sence yarın yıne kan testı yaptırayımmı yada baska bı dr gıdeyımmı cok merak edıyorum ya bebesımı yapayım bı akıl ver bana cunku 14 un oldu adet olmayalı degerım yukselmıstır dıye umuyorum adetım gecme gunune gore kan degerım dusukya korkuyorum biseyler ters gıdecek dıye of ya cok korkuyorum
Ben ben ben hayırlısıyla ikinci bebisi istiyoruz nasip kısmet bakalım
Hoşgeldin canım, Allah gönlüne göre versin, evladına sağlıklı ömür diliyorum
Aklında kalacağına yaptır gitsin altı üstü kan tahlili değil mi ama içini ferah tut canım benim bak tutunmuş yavrun allahın izni ile doktor kontrolünde de bir sıkıntı çıkmayacağına inanıyorum ben mutlulukla büyüt karnında bebeğini stres yapma
Canım şimdiye artmıştır değerlerin bi baktır aklında kalmasın insanların laflarına da çok takılmabaska forum da BI SORU SORDUM ISTE DEGRLERIMI FELAN YAZDIM yazmıskı kadının bırı belkı dogrudur ama o ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum 70 den 220 cıkması normal deıl dıs gebelık olabılır dıye yazmıs dun bı korkuyla gıttım kan vermeye ama 6 dan sonra almıyolarmıs kan mecburen pazartesı dr beklıcem
Ben ben ben hayırlısıyla ikinci bebisi istiyoruz nasip kısmet bakalım
İnş canım hakkında hayırlısı olsun bu topicte ugurlu gelsin hoşgeldin
baska forum da BI SORU SORDUM ISTE DEGRLERIMI FELAN YAZDIM yazmıskı kadının bırı belkı dogrudur ama o ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum 70 den 220 cıkması normal deıl dıs gebelık olabılır dıye yazmıs dun bı korkuyla gıttım kan vermeye ama 6 dan sonra almıyolarmıs kan mecburen pazartesı dr beklıcem
Hosbuldum cnm ınş hayırlısı ile Allah tan bi kiz bebis istiyorum sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün salihalardan ınş. Ovulasyon testi aldım önümüzdeki ay takibe baslicam
Canım şimdiye artmıştır değerlerin bi baktır aklında kalmasın insanların laflarına da çok takılma
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.mogami hamile değilmişssin zaten tam olarak istemiyordun o yüzden çokta üzüldüğünü sanmıyorum hakkında hayırlısı olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?