2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bir tehlikesi olduğunu duymadım. Zaten iğneden sonra uzun süre hamile kalınamıyormuş genelde. Haplara göre daha etkili yani.

Tesekkurler cevap verdiginiz icin
Ben hap kullanirken afedersiniz nerdeyse hic kanamam olmadi. Hep gunluk petlerle idare ettim. Simdi cok sukur rahatladim. Normal adetimi oluyorum. Korkuyodum her ay gelmese gereken kirmizilar nerde birikiyo bu kadar diye:)
Neyse suanda iyi hersey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mogamı sence yarın yıne kan testı yaptırayımmı yada baska bı dr gıdeyımmı cok merak edıyorum ya bebesımı yapayım bı akıl ver bana cunku 14 un oldu adet olmayalı degerım yukselmıstır dıye umuyorum adetım gecme gunune gore kan degerım dusukya korkuyorum biseyler ters gıdecek dıye of ya cok korkuyorum

Aklında kalacağına yaptır gitsin altı üstü kan tahlili değil mi ama içini ferah tut canım benim bak tutunmuş yavrun allahın izni ile doktor kontrolünde de bir sıkıntı çıkmayacağına inanıyorum ben mutlulukla büyüt karnında bebeğini stres yapma

Ben ben ben hayırlısıyla ikinci bebisi istiyoruz nasip kısmet bakalım

baska forum da BI SORU SORDUM ISTE DEGRLERIMI FELAN YAZDIM yazmıskı kadının bırı belkı dogrudur ama o ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum 70 den 220 cıkması normal deıl dıs gebelık olabılır dıye yazmıs dun bı korkuyla gıttım kan vermeye ama 6 dan sonra almıyolarmıs kan mecburen pazartesı dr beklıcem

Canım şimdiye artmıştır değerlerin bi baktır aklında kalmasın insanların laflarına da çok takılma

Insanlar zaten...
Baskalarinin soyleduklerine takilmayacagim bende artik.
Insan nasil ne sekilde daha huzurluysa kendini hep o ortamlara ve o sicak dostlarin yanina atmali kendini.
Insallah hakkinizda hayirlisi olsun sizlerinde..

Ben ben ben hayırlısıyla ikinci bebisi istiyoruz nasip kısmet bakalım

İnş canım hakkında hayırlısı olsun bu topicte ugurlu gelsin hoşgeldin

İnş canım hakkında hayırlısı olsun bu topicte ugurlu gelsin hoşgeldin

Hosbuldum cnm ınş hayırlısı ile Allah tan bi kiz bebis istiyorum sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün salihalardan ınş. Ovulasyon testi aldım önümüzdeki ay takibe baslicam

canım benim reglden uc gün önce 34 cıktı regl gunu 199 du normal yani değerin sıkıntı etme

İnş Allah gönlüne göre versın bende ilk kızım olsun istiyorum :) benmde adetıme 8gün var eger bu ay gelirse adetım diger ay bende almak istiyorum ovulasyon testı

Aöf vizelerimi de bitirdim şükür ve girebildim foruma nihayet, blummmm inşallah hamilesindir kız :) Asi dert etme canım değerlerin bence de normal nur topu gibi bir bebeğin olacak 8 aya oyyyyy :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.mogami hamile değilmişssin zaten tam olarak istemiyordun o yüzden çokta üzüldüğünü sanmıyorum hakkında hayırlısı olsun cnm.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.mogami hamile değilmişssin zaten tam olarak istemiyordun o yüzden çokta üzüldüğünü sanmıyorum hakkında hayırlısı olsun cnm.

Üzülmedim canım daha yeni başladığım için takmıyorum pek

Demet akalin in bir sarkisi var ya
Olacaaaak olacaaakk
Olacak ins.

ya bu arada dönüşüm hiç muhtesem olmadı gayet normal döndüm :) giderken o kadar reklam yapmıştım aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…