Kızlar bende bugün adet oldum ama sol yumurtalık tarafında sanki bilye gibi bişey var sancı yapıyor kist falan mı acaba
Canım tam nerende acaba? bacakla birleşim yiri mi yoksa daha mı üst çünkü benimde aralıkta elime öyle bişey geldi doktora gittim genel cerraha ve lenf şişliği dedi ilaç kullandım ve geçti genital bölgedeki kılları temizlerken mikrop kapabiliyormuş kıl kökü ondan oldu ama daha üstte varsa kadın doğumcuya git
Yok canım birleşim yeri deil daha üstte bi iki güne geçmezse giderim çok teşekkürler
kızlar doktordan geldım sımdı bebegım 5 haftalık olmus veeeee kesemızı gördük 2 hafta sonra tekrar gıdıcez ve tahlıller verdı doktor cok mutluyum
slm kizlar..ne guzel sayfa senlenmis:)guzel haberlerde var,hamile olan arkadaslari da tebrik ederim,hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah:)ben de hayirlisiyla su kpss yi atlatayim cok az kaldi.ama mayis ayinda hastaneye kontole gitcem.adet doneminde gidilmesi gerekiyormus sanirim ultrason icin falan.folik asit yada gerekli bir vitamn ihtiyaci varsa kullanmaya baslayim oncesinde.hem sinav icn hem bebek dusuncesi cok heyecanlandiriyor ve bir okadarda strese giriyorum..hayirlisi:)
Folik asit hergun mu aliniyor
Eczaneden istedigimizde alabilir miyiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bebegın kalp atıs ları acaba ne zamn duyulur ..
galiba 6 haftalıkken diye biliyorum:44:
ya benım gec döllenme galıba oyle demıs tı dr dun baktık keseyı gorduk 5 haftalık dedı ama son adet tarıhıme gore 7 haftalık oluyo dedı bı sorun olmaz herhalde 2 hafta sonra gel dedı ozaman duyucaz ozman ama ben dun gıttıgım dr gıtmıcem pazartesı baska dr gıdıcem sabıt olarak dr ayarlıcam
topic mayista hamilelik diye basliyor.nisanda Hepiniz deli gibi çalisin :) asi_m çogunluk 6 haftalikken duyulur
Folik asit hergun mu aliniyor
Eczaneden istedigimizde alabilir miyiz
7. haftada duyuluyor diye biliyorum canımkızlar bebegın kalp atıs ları acaba ne zamn duyulur ..
Hoşgeldin :) Allah senin ve kızının gönlüne göre verir inşallah3 mayısı bekliyorum inş bu ay hamileyimdir kızım kardeş istiyo herkesin kardeşi var benim yok diyor çok üzülüyorum
Hoşgeldin :) Allah senin ve kızının gönlüne göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?