2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım evde yapsan olmuyormu bgunden testı alsan bugunude atlat yarın sabah yap ilk idrarınla

tek çizgi görürsem güzelim haftasonu moralsiz geçiririm,
ben beni biliyorum
kafam rahat bi haftasonu yapim,
olmazsam zaten pazartesi yaparım, daha garanti olur

tek çizgi görürsem güzelim haftasonu moralsiz geçiririm,
ben beni biliyorum
kafam rahat bi haftasonu yapim,
olmazsam zaten pazartesi yaparım, daha garanti olur

Hım iyi o zaman sen kendini biliyorsan canım daha iyi olur senin içinde :)

Canım elbet kaçaklar olabilir arada ama zaten bir tanesi yetiyor bebiş için. Hakkında hayırlısı olsun. Siz doktorun dediği gibi yaptıktan sonra olur allahın izniyle.

ayy inşallah cnm yaa ilaç kullanıp iğne de olunca oluverck gibi hissediyorm dün öyle olunca endişelendm hayırlısı bakalam

ayy inşallah cnm yaa ilaç kullanıp iğne de olunca oluverck gibi hissediyorm dün öyle olunca endişelendm hayırlısı bakalam

Olur allahın izni ile canım endişelenme dışarı kaçanlar oluyor elbet onları engelleyemezsin. Belinin altına yastık koy en iyisimi ya da elinle yükselt belini biraz bekle canım. Gerçi olacak olduktan sonra her türlü oluyor ama bunlar kolaylaştıran şeylermiş.

Son düzenleme:
sagolun kizlar kan verdim bekliyorum iki saat sonra çikacak stresli bi bekleyisteyim haber vericem size

hadı hayırlısı canım evet bızde bırbırımızı bıraz gaza getırıyoruz gıbım oluyo ınsallah ıstedıgın zaman ıstedıklerın oluır

insallah elisa saol cnm.asi_m cnm kurtaj olmussun yeni gordum çok geçmis olsun cnm insallah tekrar gebe kalirsin dogurmakk kaydiyla

kan degerim yine çok az artmis sonuçlara gore dis gebelik vajinal ultrasonla bakacakn için sira bekliyorum .içeri Hasta Girdi.saglikli gebelik degil dedi iste.hayirlisi

kan degerim yine çok az artmis sonuçlara gore dis gebelik vajinal ultrasonla bakacakn için sira bekliyorum .içeri Hasta Girdi.saglikli gebelik degil dedi iste.hayirlisi
Olcturmeye başladığından beri ne kadar zaman gecti pelin benim de bi ara az artti sonra cok az azaldi bisonraki doktor kontrolumden s sonra kanamam basladi i s dis gebelik degildir.degerlerini bi yazabilir misin hangi tarihlerde nasil degismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…