evde test vardı ama evde kaldı o artık sabah yapayım dedim de vaktim yoktu bakalım bugünde geçsinde hayrlısıyla
İnşallah canım evde yapsan olmuyormu bgunden testı alsan bugunude atlat yarın sabah yap ilk idrarınla
Bugünde uzayan akıntı var 22 gündeyim adetime 13gün var çalışayım o zaman kızlar sağolun. Acaba bu ay 2 kez mi yumurtladım?
tek çizgi görürsem güzelim haftasonu moralsiz geçiririm,
ben beni biliyorum
kafam rahat bi haftasonu yapim,
olmazsam zaten pazartesi yaparım, daha garanti olur
Ayy amiin canim, insallah..Bu güzel Cuma gününde heyecanla hamilelik sonuçlarını bekleyen herkese olumlu sonuçlar çıkar inşallah bugun bol bol hayırlı haberler alırız inşallah :)
Zamanda ilerlemiş olur olmazsan akşama yaparsın artık
Canım elbet kaçaklar olabilir arada ama zaten bir tanesi yetiyor bebiş için. Hakkında hayırlısı olsun. Siz doktorun dediği gibi yaptıktan sonra olur allahın izniyle.
ayy heyecan bastı beni şimdiden eğer varsa gebelik hemen yetiştiririm size
ayy inşallah cnm yaa ilaç kullanıp iğne de olunca oluverck gibi hissediyorm dün öyle olunca endişelendm hayırlısı bakalam
forumdayım da bu topiğe pek uğramıyorum, kendi selametim için
çok kendimi dinliyorum, burda okuya okuya bebekle yatıp bebekle kalkıyorum
reglime bir iki gün kala buralardayım, ozaman heyecanımı paylaşıyorum,
sonrası yine hüsransa, ben yine arazi
sagolun kizlar kan verdim bekliyorum iki saat sonra çikacak stresli bi bekleyisteyim haber vericem size
ıyı ıyı degerlendır canım hıc bos bırakma derım ben sana
temem seker seminerden gelsin halletcem heheheh
hadı bakalım canım hayırlısı ınsallah
temem seker seminerden gelsin halletcem heheheh
yazarım canım cıkınca sıze hemencık oğlum gelıyo 20 gundur uzagız cok ozledım bı gelsede koklasam ablası mınnosumu
Olcturmeye başladığından beri ne kadar zaman gecti pelin benim de bi ara az artti sonra cok az azaldi bisonraki doktor kontrolumden s sonra kanamam basladi i s dis gebelik degildir.degerlerini bi yazabilir misin hangi tarihlerde nasil degismiskan degerim yine çok az artmis sonuçlara gore dis gebelik vajinal ultrasonla bakacakn için sira bekliyorum .içeri Hasta Girdi.saglikli gebelik degil dedi iste.hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?