canım günaydın
naptın varmı gelen giden
bence hemen kan testi yaptir canim, bana hamileymissin gibi hissettirdi. İnsallah hamissindir :)Günaydın güzel anne aday adayları ve adayları
Cumalarımız hayrolsun inşallah
Canlar benim adetimde 3. günüm kasıklarımda ağrı 3 gündür ama gelen bir iki damla kahverengi bir şey deli olacağım doktora gitsemmi gitmesem mi erken mi acaba daha beta hcg yaptırsam o değil bi şişkinlik aldı başını gidiyor rahatsız oldum iyice bu ay ilk kez bebek için denedik umut ediyorum ister istemez acaba üstüne mi görüyorum diye düşünüyorum :44::44::44:
bence hemen kan testi yaptir canim, bana hamileymissin gibi hissettirdi. İnsallah hamissindir :)
Kızlar bişey sorucam da bana fikir verirmisiniz, benim bu ay 2 kez yumurta akı gibi sıvı geldi.( Normalde 24. Gün yumurtlarım)İlki adetin 7. Günü ikincisi 15. Günü. Normalde ateşim 36.1 civarı seyreder, 7. Günden itibaren ateşim hep 36.6 sadece 14. Gün 36.3 oldu sonra tekrar yükseldi. Bu durum nedir yumurtladım mı yumurtlamadım mı şimdi? İlk defa böyle bişey oluyo
canım sen hıc gecıktırme ozaman gıt hemen aksam olmassa kanda baktır ıcın rahat etsın en azından hadı hayırlısı ınsallah
canım sen nerelerdesın nasılsın goremıyorum senı burda pek
Kızlar bişey sorucam da bana fikir verirmisiniz, benim bu ay 2 kez yumurta akı gibi sıvı geldi.( Normalde 24. Gün yumurtlarım)İlki adetin 7. Günü ikincisi 15. Günü. Normalde ateşim 36.1 civarı seyreder, 7. Günden itibaren ateşim hep 36.6 sadece 14. Gün 36.3 oldu sonra tekrar yükseldi. Bu durum nedir yumurtladım mı yumurtlamadım mı şimdi? İlk defa böyle bişey oluyo
Bu güzel Cuma gününde heyecanla hamilelik sonuçlarını bekleyen herkese olumlu sonuçlar çıkar inşallah bugun bol bol hayırlı haberler alırız inşallah :)
aminn inşallahhhh
ben kırmızı kartı yiyince umudum bitmişti ama normal adet gibi devam etmeyince yine umutlandım
Bu güzel Cuma gününde heyecanla hamilelik sonuçlarını bekleyen herkese olumlu sonuçlar çıkar inşallah bugun bol bol hayırlı haberler alırız inşallah :)
amin inşallahhh
beklemedeyim, henüz gelen giden yok
:) Ne güzel canım peki ne zaman test yapacaksın mümkünse gelmesinde canım 9 aylık misafirim var de :)
Hadi inşallah düşündüğün gibidir canım birn önce test yaptır en azında evde kendin bir yap
inşallah ya şu mübarek günde canı gönülden diliyorum
geçen ay 21 inde oldum, bu ay 19 - 20 olmalıyım..
haftasonuda gelmezse pazartesi anca test yaparım..
hep üzülüyorum sonra
kızlar 18 hzrn öğlen saatlerinde çatlatma iğnesi oldm dr 19 hzrn öğle saatlerinde ilişki dedi yaptık ama çok utanarak söylüyorm ilişki esnasında spermlerin bir kısmı dışarı çıktı((((((( akşam 7-9 arasında yumurtaların oluştuğu tarafta çok şiddetli ağrı oldu yeni yumurtluyorm diye tekrr ilişki oldu ve 1 saat öncesine kdr ağrı devam ediyodu dr 26 hzrna kadar dün aşırı ilişki dedi sizce yumurtlamışım mıdır hem o yaptığımız ama bi kısmı dısarı akanın faydası olur mu ki (
inşallah ya şu mübarek günde canı gönülden diliyorum
geçen ay 21 inde oldum, bu ay 19 - 20 olmalıyım..
haftasonuda gelmezse pazartesi anca test yaparım..
hep üzülüyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?