2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence hemen kan testi yaptir canim, bana hamileymissin gibi hissettirdi. İnsallah hamissindir :)

Kızlar bişey sorucam da bana fikir verirmisiniz, benim bu ay 2 kez yumurta akı gibi sıvı geldi.( Normalde 24. Gün yumurtlarım)İlki adetin 7. Günü ikincisi 15. Günü. Normalde ateşim 36.1 civarı seyreder, 7. Günden itibaren ateşim hep 36.6 sadece 14. Gün 36.3 oldu sonra tekrar yükseldi. Bu durum nedir yumurtladım mı yumurtlamadım mı şimdi? İlk defa böyle bişey oluyo

bence hemen kan testi yaptir canim, bana hamileymissin gibi hissettirdi. İnsallah hamissindir :)

ayy inşallah ya eşimde bende çok istiyoruz bekliyoruz bakalım daha ilk denemelerimiz ama belirtilerde olmadı hiç inşallah vardır bebiş

Canım benimde adetten bir kaç gün sonra gelen bir akıntım oluyor ama sen 15. günü geleni dikkate al.

canım sen nerelerdesın nasılsın goremıyorum senı burda pek

forumdayım da bu topiğe pek uğramıyorum, kendi selametim için
çok kendimi dinliyorum, burda okuya okuya bebekle yatıp bebekle kalkıyorum
reglime bir iki gün kala buralardayım, ozaman heyecanımı paylaşıyorum,
sonrası yine hüsransa, ben yine arazi

benim kuzenimin battan 14 gün sonra değil 8 gün sonra yumurtlaması olmuş herkesin 14 gün sonra yumurtlaması olacak diye bir şey yokmuş çünkü onlarda o şekilde denemişler ve olmamış sonra takip etmiş akıntılarını öyle anlamış şuanda bebiş bekliyor bence sende çalışmalarını sürdür derim

Bu güzel Cuma gününde heyecanla hamilelik sonuçlarını bekleyen herkese olumlu sonuçlar çıkar inşallah bugun bol bol hayırlı haberler alırız inşallah :)

Bu güzel Cuma gününde heyecanla hamilelik sonuçlarını bekleyen herkese olumlu sonuçlar çıkar inşallah bugun bol bol hayırlı haberler alırız inşallah :)

aminn inşallahhhh
ben kırmızı kartı yiyince umudum bitmişti ama normal adet gibi devam etmeyince yine umutlandım

aminn inşallahhhh
ben kırmızı kartı yiyince umudum bitmişti ama normal adet gibi devam etmeyince yine umutlandım

Hadi inşallah düşündüğün gibidir canım birn önce test yaptır en azında evde kendin bir yap

kızlar 18 hzrn öğlen saatlerinde çatlatma iğnesi oldm dr 19 hzrn öğle saatlerinde ilişki dedi yaptık ama çok utanarak söylüyorm ilişki esnasında spermlerin bir kısmı dışarı çıktı((((((( akşam 7-9 arasında yumurtaların oluştuğu tarafta çok şiddetli ağrı oldu yeni yumurtluyorm diye tekrr ilişki oldu ve 1 saat öncesine kdr ağrı devam ediyodu dr 26 hzrna kadar dün aşırı ilişki dedi sizce yumurtlamışım mıdır hem o yaptığımız ama bi kısmı dısarı akanın faydası olur mu ki(

:) Ne güzel canım peki ne zaman test yapacaksın mümkünse gelmesinde canım 9 aylık misafirim var de :)

inşallah ya şu mübarek günde canı gönülden diliyorum
geçen ay 21 inde oldum, bu ay 19 - 20 olmalıyım..
haftasonuda gelmezse pazartesi anca test yaparım..
hep üzülüyorum sonra

Canım elbet kaçaklar olabilir arada ama zaten bir tanesi yetiyor bebiş için. Hakkında hayırlısı olsun. Siz doktorun dediği gibi yaptıktan sonra olur allahın izniyle.

inşallah ya şu mübarek günde canı gönülden diliyorum
geçen ay 21 inde oldum, bu ay 19 - 20 olmalıyım..
haftasonuda gelmezse pazartesi anca test yaparım..
hep üzülüyorum sonra

İnşallah canım evde yapsan olmuyormu bgunden testı alsan bugunude atlat yarın sabah yap ilk idrarınla

Bugünde uzayan akıntı var 22 gündeyim adetime 13gün var çalışayım o zaman kızlar sağolun. Acaba bu ay 2 kez mi yumurtladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…