2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Pettyy niye midemiz bulansın şekerim.O akıntı ne kadar kıymetli hepimiz için.Sen iki üç gün iyi değerlendir bakalım.Hayırlısıysa olur inşallah.

Tamam canim ins kismetse olur yuppi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canim ins kismetse olur yuppi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım mıdemız buşanmaz kız o bıze nımet hadı hayırlısı ınsallah kacırma gunlerı ben o akıntıdan 1 saat sonra oldum dahada olmamıstım ıste bak tuttu allahım en kısa zamanda sanada guzel haber nasıp eder canım bende yarını beklıyorum gıdecegım doktora bebegı ve kalp atısını duycaz ınsallah

Gunaydin kizlar, herkes guzel haberler alsin insallah bugun, ben bugun de beklemedeyim :)

Gnaydın :) Amin inşallah canım seninle batımız aynıydı ben beklediğimden bir gün önce oldum inşallah sen olmazsın test yaptınmı hiç

Gnaydın :) Amin inşallah canım seninle batımız aynıydı ben beklediğimden bir gün önce oldum inşallah sen olmazsın test yaptınmı hiç
Gunaydin canim, gecmis olsun, onumuzdeki ay insallah mutlu haberi alirsin canim, ben olmadim daha bekliyorum bugun takvime gore 29. Gun. Hic belirti yok sadece ufak ufak kasik batmalari. Test yaptim yine ayni o cizgiyi idrar gecerken goruyorum sonra kayboluyor. Esim de dun gece soylefi hic adet belirtim yokmus gayet sakinmisim :) muallakta bekliyoz canim iste. Hayirlisi...

:) Oh ne güzel aman belirtin olmasın inşallah bugun veya engeç yarın hayırlı haber verirsin canım

inş canım inş sagol hadi bakalım senın minik ses versın biraz bize de rahatlasın annişi

Günaydın güzel anne aday adayları ve adayları
Cumalarımız hayrolsun inşallah
Canlar benim adetimde 3. günüm kasıklarımda ağrı 3 gündür ama gelen bir iki damla kahverengi bir şey deli olacağım doktora gitsemmi gitmesem mi erken mi acaba daha beta hcg yaptırsam o değil bi şişkinlik aldı başını gidiyor rahatsız oldum iyice bu ay ilk kez bebek için denedik umut ediyorum ister istemez acaba üstüne mi görüyorum diye düşünüyorum :44::44::44:

canım ne desek yalnıs olur yerlesme kanamasıda olabılır adet gelıyoda olabılır hormon bozukluguda olabılır bence sen en ıyısı doktora gıt kan tahlılıde ver acabalardan kurtul eger bebek varsa ve kanama oluyosada ılac verecektır sana kesmek ıcın bekleme derım ben sana

Günaydın canım Cumamız hayırlı olsun inşallah düşündüğün gibidir canım bebiş haberini verirsin :)

bugün akşama kadar bekleyeceğim olmazsam eşime söylerim iş çıkışı acile giderim çünkü ağrısıda çok fena ben 1 ay önce kadar hormon testleri yaptırdım kadın doğumda muayene etti enfeskyion için krem kullandım bitti normal adet oluyorum her zaman günleride şaşmaz deişik bir ilaç yada birşeyde kullanmadım benim asıl korkum antidepresan kullanıyorum bebiş varsa ona zarar vermesinden korkarım :26:

Kızlar bişey sorucam da bana fikir verirmisiniz, benim bu ay 2 kez yumurta akı gibi sıvı geldi.( Normalde 24. Gün yumurtlarım)İlki adetin 7. Günü ikincisi 15. Günü. Normalde ateşim 36.1 civarı seyreder, 7. Günden itibaren ateşim hep 36.6 sadece 14. Gün 36.6:yükseldi sonra tekrar çıktı. Bu durum nedir yumurtladım mı yumurtlamadım mı şimdi? İlk defa böyle bişey oluyo

canım sen hıc gecıktırme ozaman gıt hemen aksam olmassa kanda baktır ıcın rahat etsın en azından hadı hayırlısı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…