2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar benim bata daha 4 gün var ama dürttüler beni bugün.Gittim test yaptım.Tabi negatif.Ama bugün nasıl midem bulandı. Dedim işte bu bir işaret.İlk hamileliğimde de mide bulantısıyla anlamıştım da. :44: Durudk yere moralimi bozdum

Gecmis olsun canim ben de adet olucam zaman midem bulaniyor ayip ama degil mi psikolojik galiba

Kızlarr geldim ben musmutlu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesin psikolojik. Test negatif çıkınca kesildi birden zaten:44::44: Kendi kendimizi gaza getiriyoruz işte.
Sikma canim canini ya adet görmek bile bir nimet bizim hayatimizda hic birsey kolay olmadi istedigimiz seyin pesinden ki bunlar cok siradan seylerdi süründük resmen bu da öyle olacak deyip gülüyoruz esimlen ejderhayla savasip saraydan kizi kaciricaz sonra da ona nanik yapcez

Ben telefondan beceremiyorum bu işi galiba ya nereye gitmiş yazdığım anlamadım

Kızlarr geldim ben musmutlu :)

Biz de seni bekliyorduk tatlım.Ama sen gelmeden önce güzel haberin geldi. Çok sevindim canım tebrik ederim.Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.İlk bebk mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…