Şimdi gidiyoum kan vermeye duramadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonuç bu bayanlar
Cikmadimi sonuç yahu
Canım Aliya diğer sayfa da yazmış sonucu 102 çıkmış herhalde bende bu sayfaya gelir diye bekliyorum :)
Aaaa ne güzel ya gece gece ne büyüyk mutluluk yaşıyordur şimdi.Gelir birazdan buraya da.
Gecmis olsun canim ben de adet olucam zaman midem bulaniyor ayip ama degil mi psikolojik galibaKızlar benim bata daha 4 gün var ama dürttüler beni bugün.Gittim test yaptım.Tabi negatif.Ama bugün nasıl midem bulandı. Dedim işte bu bir işaret.İlk hamileliğimde de mide bulantısıyla anlamıştım da. :44: Durudk yere moralimi bozdum
Gecmis olsun canim ben de adet olucam zaman midem bulaniyor ayip ama degil mi psikolojik galiba
Kizlar ben bugun de regl olmadim, ama acaip gazim var patlicak gibiyim
Ama ben niye yokum aglarim ama
BAT 16 Temmuz :)
Sikma canim canini ya adet görmek bile bir nimet bizim hayatimizda hic birsey kolay olmadi istedigimiz seyin pesinden ki bunlar cok siradan seylerdi süründük resmen bu da öyle olacak deyip gülüyoruz esimlen ejderhayla savasip saraydan kizi kaciricaz sonra da ona nanik yapcezKesin psikolojik. Test negatif çıkınca kesildi birden zaten:44::44: Kendi kendimizi gaza getiriyoruz işte.
Kesin psikolojik. Test negatif çıkınca kesildi birden zaten:44::44: Kendi kendimizi gaza getiriyoruz işte.
Bugundu canim, dun 28. Gundu bugun 29 bitti :)Bat neydi canım?
Ben telefondan beceremiyorum bu işi galiba ya nereye gitmiş yazdığım anlamadım
Kızlarr geldim ben musmutlu :)
Canım bütün sayfalara bakamadığım için alıntı yapman lazım :) Deneme sayını da yazarsan eklerim
Başka sayfaya yazmışsın canim bende orda gördüm :)
Bugundu canim, dun 28. Gundu bugun 29 bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?