Anladım canım inşallah yapışıklık yoktur ayrıca rahim filminden sonra hamile kalman kolaylaşır
Bizim de 10. Deneme canim
Sağıl canım ama dr yüzde yüz var dedi apandist ameliyatı olmuştum bekarken o yüzden kesin dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende geçen yıl çikolata kisti ameliyatı oldum doktoruma yapışıklığı tespit eden bi test varmış onu yapsak mı dediim kesinlikle hayır senin ihtiyacın yok dedi dilerim bende böyle bi sorun yaşamam
İyi canım hayırlısı olsun doktora gidiyomusun? Ben orda yaşam hastanesine gidiyorum nasıl biyer bir fikrin var mı?
Aliya Aliya tekrar tebrikler hemen önerilerini ver cabuk sonra sevinirsin
Biz de seni bekliyorduk tatlım.Ama sen gelmeden önce güzel haberin geldi.Çok sevindim canım tebrik ederim.Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.İlk bebk mi olacak?
Başka sayfaya yazmışsın canim bende orda gördüm :)
Canım Aliya diğer sayfa da yazmış sonucu 102 çıkmış herhalde bende bu sayfaya gelir diye bekliyorum :)
Teşekkür ederim tatlım ne önerisi vereyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar.
Aliya çok sevindim canım tebrik ederim. Allah isteyen herkese versin inş.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin bu mübarek günlerde çok dua edelim kızlar ben duaya çok ama çok inanıyorum düşünün benim yumurtlama günüm geçtiği halde denedik Rabbim dedim sen vereceksen ne engel olabilir ki ve bu bizim ilk denememiz kurban olduğum Rabbim açtığım avuçlarımı boş çevirmedi çok şükür :)
Canim seninki nasil gidiyor benimkide inş senin gibi olurCanım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin bu mübarek günlerde çok dua edelim kızlar ben duaya çok ama çok inanıyorum düşünün benim yumurtlama günüm geçtiği halde denedik Rabbim dedim sen vereceksen ne engel olabilir ki ve bu bizim ilk denememiz kurban olduğum Rabbim açtığım avuçlarımı boş çevirmedi çok şükür :)
Canim seninki nasil gidiyor benimkide inş senin gibi olur
Tebrik ederim canım Allah sagsalım kucagına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?