2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay inanmiyorum ya! Cok akillica davranmissin canim valla bravo, ben olsam kesin inanirdim doktora . ne kadar hafife aliyorlar inanamiyorum valla. Cok gecmis olsun. Benim kanamam yok iste, huf bi isaret bekliyor insan hic belirtim yok sadece arada kasik batmalari o da rahatsiz edici degil. Kendimi dinlemekten bi hal oldum. Esime de caktirmiyorum kiziyor cunku, yok adet olcam ben diyip duruyorum icimde kopam firtinalari bi bilse... Tekrar tebrik ederim canim seni, insallah ben de senin gibi yazarim buraya hamileyiiiiiiiim diye !

Canım 5 te uyanıp yataktan çıkmadan ölçseydin onu baz al derdim ama sen kalkmışsın yataktan sonra yatıp 7 30 da ölçmüşsün sonuç yanlış çıkmıştır bugünü sayma bence ama yine de ff ye 36,4 olarak gir, ateşini düzenlli ölçmezsen net sonuç alamazsın ki bebem, daha bata 9 gün var olur öyle dalgalanmalar iner çıkar ama incelediğim tabloların çoğu hep yükselme eğiliminde, bu arada vücudunu en iyi sen bilirsin bende göğüs şişliğim ve baş ağrımdan anlamıştım adet olacağımı ve ümidi kestim zaten sende eğer eminsen adet belirtisi olduğundan çok ümitlenme adetini bekle olmazsan yaparsın canım, ben artık belirti aramayacağım zaten dün moralim çok bozuldu geçen yıl çikolata kisti ameliyatı olmuştum sağ yum. dan doktorum çok iyi geçti zarar vermedik dedi ama belki biliyorsundur çik. kisti kısırlık sebebi üstüne bi de tekrarlamasın diye doğum kont. hapı kullandım 1 yıl resmen moralim çöktü

canım benım daha agrılarım baslamadı 1 hafta kala baslar bakalım nasıp artık görczz dün ne oldu da moralın bozuldu canım ?cik kisti cok nalet bişi inşallah tekrarlamaz canım benm abımn esıde 3 ay önce amelıyat oldu 2 tarafında da varmıs zarar verılmeden alındı ama dr 3 ay normal yolla deneyın olmazsa temmez sonu gelın ne yapacagımıza karar verelım demıs inşallah hakkınzda hayrlısı olur hiç üzme kendını Allah cok buyuk kımler kımler hamıs kalmıs hele bu sayfada yazan ne kadar cok degısık hıkaye var her zman umutlu ol kontrollerını aksatma kuzum bızımde bebıslerımz olcak seneler snra bıle burdan yazısıczz bbıslerımızı konuscaz Allahın ıznıyle

benim sadece tek tarafımdaydı ve 6 cm di doktorum o kadar emin konuşuyor ki hamile kalacağıma dair ama ben pek inanmıyorum Akşam bi arkadaşla konuşurken yapışıklık mevzuu oldu onda yapışıklık var yüksek ihtimal bende bende de olabilir diye biraz araştırdım çik. kisti çıktı karşıma konu konuyu açtı incele incele derken moral sıfırlandı, artık temmuz adetindegidicem doktoruma beni takibe al dicem ona kalsa bir yıl deneyeceğim

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ---------->
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme ----------->
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ---------->
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------>
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme ----------->
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme ----------->
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme ---------->
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme ---------->
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme ----------->
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ---------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Friendly8584 ----------------> 27 Haziran ----------> 2. deneme
Bbsrslmoglu -----------------> 29 Haziran ----------> 7. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran ----------> 3. deneme
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran ----------> 1. deneme

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz --------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Allah'a şükür cahil değiliz var ya tedbirimi aldım ben.Bende kasık batmasından başka belirti hiç olmadı ne bulantı ne aşerme normal yaşadım yani ama kasıklarım 1 haftadır fena halde bıçak gibi giriyor ağrılar ama normal sanırım bunlar :44:
Rabbimden senin için de en güzel en hayırlı evlatlardan diliyorum canım ilk bize haber versen demi çatlarım bak

beni niye yazmıyorsun hamiş diye aşk olsun sana

slm kızlar aliya tebrik ederim canım cok sevindim darısı bizlere olsun insallah

Canım öyle bir sorun olsa doktorun görürdü herhalde. Üzme sen kendini. Bazen internette bilgi kirliliği de oluyor biliyorsun. Hem Allah nasip ettikten sonra bebek sahibi olamazsın denen nice insanlar bebek sahibi oluyor. Boşu boşuna moralini bozma hayatım ortada birşey yokken.

beni niye yazmıyorsun hamiş diye aşk olsun sana

Öncelikle gözün aydın sağlıkla al evladını kuacağına inş. canım benim eklemem için senin bana batını ve deneme sayını yazman lazım bilmediğim şeyi yazamam :)

Haklısın kuzum sanırım adetin verdiği hormonal bir üzüntü benimki yine de temmuz adetinde gidip doktorumun yakasına yapışıp hamile kalana kadar bırakmıcam bu arada kist yok şuan bir yıl oldu ameliyat olalı :)

Son düzenleme:

Evet canim akilli kadinsin vesselam, senin de kasik batman varsa daha da umitlendim simdi , tabiki haber vermezmiyim canim ! İlk buraya yazcam. Pazartesi benim dogum gunum, ya pozitif ya negatif olcak o gun. İnsallah pozitifi gorurum en guzel dogum gunu hediyesi olcak bana :) cok sabirsizim 2 gun nasil gececek bilmiyorum. Cok saol canim allah senin de bebegini hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.

düşünme öyle seyler canım ama ıcının rahat olması ıcın dr dınleme ne ıstıyosan onu yaptr cunku sen olmayacagını dusundukce zaten olmayacaktr

düşünme öyle seyler canım ama ıcının rahat olması ıcın dr dınleme ne ıstıyosan onu yaptr cunku sen olmayacagını dusundukce zaten olmayacaktr

Öyle işte bebem kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyorum eşim akşamdan beri suratıma bakıp neye üzülüyorsun sen diyo ama geçiştirdim hep adamı da üzmemek için kısmet bakalım kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz inşallah sen ve Iustitia güzel haberler verirsiniz de neşeleniriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…