Kızlarr geldim ben musmutlu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba sweetamber acaba aynı saatte ölçmediğin için olabilir miEki Görüntüle 1164233
kıslaar merhaba ates tablomla ılgılı bıse sorcam 21. gundekı atesımın ısaretlendıgı mavı cızgı daıre nın ıcı neden dıger gunlerdekı gıbı boyalı degıl sızce. bırde 1 haftadır hafıf hafıf mıdem bulanıyor. bat 24-30 hazıran. heyecn ıcındeyım. esım, vucudun bıraz sıcakmı acaba demeye basladı 2 gundur.o usuo ben yanıyorum
Merhaba sweetamber acaba aynı saatte ölçmediğin için olabilir mi
Rica ederim şekerimevettt pm am e dıkkat etmemısım son ateste. duzeltınce oldutesekkurler
aminn inşallah canım Allah razı olsun hayırlısıyla inş :) Rabbim cümlemize nasip etsin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler :)
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar kan sonucumu aradım öqrendim kadın 103.27 dedi kapattı arıyorum açan yok ne demek oluyo bu bilen varmı ?
Hoşgeldin canim seni diger topic ten hatırlıyorum o topic epey hayirli gelmisti burda da oyle our inşallah ☺
kızlar kan sonucumu aradım öqrendim kadın 103.27 dedi kapattı arıyorum açan yok ne demek oluyo bu bilen varmı ?
Çok teşekkür ederim senden de bekliyoruz hadi bakalım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canımmmm tebrik ederim. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. Çok sevindim senin adına. Haziran'ı da boş geçmiyoruz ne güzel.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
kızlar kan sonucumu aradım öqrendim kadın 103.27 dedi kapattı arıyorum açan yok ne demek oluyo bu bilen varmı ?
Aliya canim sabah benden de bi damlacik kan geldi acik renkli. Sancim var kasiklarimdaevet canım benim ilk bebiş Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
Hayırlı olsun canim sağ salim kucağına almak da nasip olur insallah. Darısı tüm isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?