Kizlar simdik ciktim doktordan bebisin kalp atisini duyduk sukurler olsun bebiside gorduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim bu topikteki kızların bu makinadan çektiği ne yahu?
kızlar kan sonucumu aradım öqrendim kadın 103.27 dedi kapattı arıyorum açan yok ne demek oluyo bu bilen varmı ?
hamişsin canım tebrıkler :)
Hoşgeldin canim seni diger topic ten hatırlıyorum o topic epey hayirli gelmisti burda da oyle our inşallah ☺Gunaydin kizlar araniza bende katılabilir miyim.bende ocak ayindn beri hamilelik için ugrasiyorum. İnsallah tez vakitte hepimiz hamile kaliriz.
Hamilesin tatlımkızlar kan sonucumu aradım öqrendim kadın 103.27 dedi kapattı arıyorum açan yok ne demek oluyo bu bilen varmı ?
Hamilesin tatlım
kızlar kan sonucumu aradım öqrendim kadın 103.27 dedi kapattı arıyorum açan yok ne demek oluyo bu bilen varmı ?
ayyy hamişsin canım tebrik ederm allah hepimize nasip etsin inşallah
ay ne güzel allahım bizede tattırsın insallahKizlar simdik ciktim doktordan bebisin kalp atisini duyduk sukurler olsun bebiside gorduk
Tebrik ederim canım hamilesin. Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?