Evet canim akilli kadinsin vesselam, senin de kasik batman varsa daha da umitlendim simdi , tabiki haber vermezmiyim canim ! İlk buraya yazcam. Pazartesi benim dogum gunum, ya pozitif ya negatif olcak o gun. İnsallah pozitifi gorurum en guzel dogum gunu hediyesi olcak bana :) cok sabirsizim 2 gun nasil gececek bilmiyorum. Cok saol canim allah senin de bebegini hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.
İnsallah canim , Allah razi olsun, cok sagol..İnşallah hayatının en güzel doğum günü hediyesini alırsın canım.
Öyle işte bebem kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyorum eşim akşamdan beri suratıma bakıp neye üzülüyorsun sen diyo ama geçiştirdim hep adamı da üzmemek için kısmet bakalım kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz inşallah sen ve Iustitia güzel haberler verirsiniz de neşeleniriz
Öyle işte bebem kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyorum eşim akşamdan beri suratıma bakıp neye üzülüyorsun sen diyo ama geçiştirdim hep adamı da üzmemek için kısmet bakalım kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz inşallah sen ve Iustitia güzel haberler verirsiniz de neşeleniriz
Kızlar bisey sorucam k.bakmayın bu seylerden pek anlamıyorum kan tahlili verdim sonuç kaç olmalı gebelik icn hastanedekiler pek bi ilgisiz ama kan vermiş oldum
Kızlar bisey sorucam k.bakmayın bu seylerden pek anlamıyorum kan tahlili verdim sonuç kaç olmalı gebelik icn hastanedekiler pek bi ilgisiz ama kan vermiş oldum
Ne demek kafa şişirmek olur mu hiç öyle şey. Sen kendini sakın üzme canım. Burdan tanıdığım kadarıyla inançlı ve güçlü karakterli bir insansın. Adet döneminde olur böyle olumsuz düşünceler. Öyle bir durumdasın bence. Maşallah düzenli sistemli bir vücudun var şekerim, şu gün adet olacağım diyorsun pat oluyorsun. Bu çok önemli bir kere. Sen de böyle vücut varken çok sürmez bebiş haberi almamız merak etme.
19 haziran olmasın sakın
Evet canim akilli kadinsin vesselam, senin de kasik batman varsa daha da umitlendim simdi , tabiki haber vermezmiyim canim ! İlk buraya yazcam. Pazartesi benim dogum gunum, ya pozitif ya negatif olcak o gun. İnsallah pozitifi gorurum en guzel dogum gunu hediyesi olcak bana :) cok sabirsizim 2 gun nasil gececek bilmiyorum. Cok saol canim allah senin de bebegini hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.
evet canım onlarında moralını bozmamak ıcın ınsan ıcıne atıyo burası ıyı gelır hıcte kafamızı sısırmıyosun burdada yazamazsan bunları moraln daha cok bozulur gercı suan ıcın moralını bozacak bısı yok ama ahhh ıste aklımıza takıldı mı bıde ınt her seyı okudugumz zaman böyle oluyoruz bende sankı esımde sorun cıkcakmıs gibi hıssedıyorm burda okudum yaa ondan heralde psıkolıjık allahım yaa kafayı yıcezzz :)
Kizlar simdik ciktim doktordan bebisin kalp atisini duyduk sukurler olsun bebiside gorduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar simdik ciktim doktordan bebisin kalp atisini duyduk sukurler olsun bebiside gorduk
Çok sagolun kızlar makina bozukmus bugün cikmazsa pazartesi cikacakmis sonuç hay sansima ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?