2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben adet oldum kizlar catlatma ignesinden hemde bir hafta sonra.demin bir hasta geldi 48 yasinda ve ikiz gebelik aldirmaya gelmis hey Buyuk Allahim ......icim daraldi yeminle
yeni bata umutla beklemede yaz kuzum bana

Ben adet oldum kizlar catlatma ignesinden hemde bir hafta sonra.demin bir hasta geldi 48 yasinda ve ikiz gebelik aldirmaya gelmis hey Buyuk Allahim ......icim daraldi yeminle
yeni bata umutla beklemede yaz kuzum bana

CANIM HERSEYIN HAYIRLISI bahsettıgın durum cok uzucu nasıl kıyıyorlar anlamıyorum

canımmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn
bende halen regl olmadım, sabah ilk idrarla test yaptım, şakk diye kopkoyu iki çizgiii
birazdan kan vermeye gidicemmmmm :18:

canım hayırlı olsun bebişin gelıyo ne güzel :)

Selam güzel insanlarrrrr. Hafta sonu yoğundum uğrrayamadım aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorummm. Veeee sanırım hamişlerimiz varrrr hepsini tebrik edıyorummmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler canim Rabbim isteyenlere nasip etsin insallah

bende halen regl olmadım, sabah ilk idrarla test yaptım, şakk diye kopkoyu iki çizgiii
ayyy canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısıda bize olsun inşallah

Hayırlı ugurlu olsun canim ne güzel sayfada hamişler artıyor. Sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah

Bunlari gorunce insanin isyan edesi geliyor elimde degil gulum.hayirlisi canim baska diyecek soz kalmiyor

aman canım sakın ısyan etme zamanı vardır emın ol allahım sanada verecek sadece bıraz sabır gerekıyor anlıyorum ılk cocugumda bende cok beklentı ıcıne gırdım

aman canım sakın ısyan etme zamanı vardır emın ol allahım sanada verecek sadece bıraz sabır gerekıyor anlıyorum ılk cocugumda bende cok beklentı ıcıne gırdım

Allah tum isteyenlere versin gulum kadin 48 yasinda ve ikiz.insan buna uzuluyor.millet cocuk icin yanip tutusurken dikkat etmeyip aldiriyolar.

Allah razı olsun
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Doktordan ciktim kozlar :) çok şükür bin şükür herşey iyi kan verdim yarin sonuç folio asit verdi tahmini 1aylik dedi Rabbine şükürler olsun darisi sana ve tüm bekleyenlere inş canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…