ayy saat şimdi 16:30 olmaz
canım hayırlıs olsun allah tamamına erdırsın ınsallah
canım sanada hayırlı olsun allahım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın hamıs olupta kacırdıgım varsa kusura bakmasın
Ben adet oldum kizlar catlatma ignesinden hemde bir hafta sonra.demin bir hasta geldi 48 yasinda ve ikiz gebelik aldirmaya gelmis hey Buyuk Allahim ......icim daraldi yeminle
yeni bata umutla beklemede yaz kuzum bana
canımmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn
bende halen regl olmadım, sabah ilk idrarla test yaptım, şakk diye kopkoyu iki çizgiii
birazdan kan vermeye gidicemmmmm :18:
tarifsiz
gözümü kapatsam açsam saat gelse
pozitif deseler :18:
canım hayırlı olsun bebişin gelıyo ne güzel :)
Selam güzel insanlarrrrr. Hafta sonu yoğundum uğrrayamadım aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorummm. Veeee sanırım hamişlerimiz varrrr hepsini tebrik edıyorummmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uffff hastanedeyim doktor ameliyattaymıs bekliyorum muayene ve kan için inaniyorumki pozitif cikacak senin kuzum
İnşallahhhh
görsen deliricem, 16.30 a kadar yerimde ''İnşallah İnşallah ayy İnşallah'' diye oturucam heralde
ayyy canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısıda bize olsun inşallahcanımmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn
bende halen regl olmadım, sabah ilk idrarla test yaptım, şakk diye kopkoyu iki çizgiii
canımmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn
CANIM HERSEYIN HAYIRLISI bahsettıgın durum cok uzucu nasıl kıyıyorlar anlamıyorum
Bunlari gorunce insanin isyan edesi geliyor elimde degil gulum.hayirlisi canim baska diyecek soz kalmiyor
aman canım sakın ısyan etme zamanı vardır emın ol allahım sanada verecek sadece bıraz sabır gerekıyor anlıyorum ılk cocugumda bende cok beklentı ıcıne gırdım
ayyy canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısıda bize olsun inşallah
Hayırlı ugurlu olsun canim ne güzel sayfada hamişler artıyor. Sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah
Allah razı olsun
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?