- 6 Mayıs 2014
- 693
- 694
- 78
Doktordan ciktim kozlar :) çok şükür bin şükür herşey iyi kan verdim yarin sonuç folio asit verdi tahmini 1aylik dedi Rabbine şükürler olsun darisi sana ve tüm bekleyenlere inş canm
ohhhhhhhhh
hadi gözümüz aydın
darısı bana olur inşallah
Doktordan ciktim kozlar :) çok şükür bin şükür herşey iyi kan verdim yarin sonuç folio asit verdi tahmini 1aylik dedi Rabbine şükürler olsun darisi sana ve tüm bekleyenlere inş canm
Çok teşekkür ederimmmmm
inşallah bu çubuk beni aldatmıyodurda geliyodur :18:
çok teşekkür ederim,
akşam üzeri hayrlı haberler alırım inşallah
şimdi bekleme evresi :18:
tarifsiz
gözümü kapatsam açsam saat gelse
pozitif deseler :18:
:) İnşallah canım darısı bizlere olsun inşallah bizde temmuzda hayırlı haberler veririz
Senin yerinde ben olsam bende yerimde duramazdım eminim umarım hemen geçer bak öğlen oldu bile :)
İnşallaahhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim isteyen herkese hayrlı sağplıklı evlatlar nasip etisn
Kızlar acayip bi akıntı başladı bende gene bakalım hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)
Allahım nolur çok yoğun bir gün olsunda, zaman su olsun aksın diyorum
Kızlar acayip bi akıntı başladı bende gene bakalım hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bide şöyle bi durum var şimdi,
ben yerimde duramadığım için kafamda kırk tilki dolanıyo kırkının kuyruğu birbirine dolanıyo
eşlerinize nasıl söylediniz ??????
nasıl söylemeli ya
Ben eğer hamile kalırsam haberi şöle vermeyi düşünüyorum güzel bir yemek hazırlammıyı ve kapıya not asmayı babacığım hogeldin seni çok seviyorum diye ve kapıdan içeri girdiğinde karısında ben o yüz ifadesını merak ediyorum :) nasıl olur bılmıyorm ama :)
çok güzel olurdu eminimmmm
ama şöyle izah edeyim, ikimizde eve akşam gireceğimiz için, güzel sofralar flan hayal biraz :)
birde beni akşamları eşim alır daima..
napcam bilemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?