2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Doktordan ciktim kozlar :) çok şükür bin şükür herşey iyi kan verdim yarin sonuç folio asit verdi tahmini 1aylik dedi Rabbine şükürler olsun darisi sana ve tüm bekleyenlere inş canm

canım hayırlsı olsun gozun aydın allah tamamına erdırsın

Çok teşekkür ederimmmmm
inşallah bu çubuk beni aldatmıyodurda geliyodur :18:

aldatmıyodur canım ne güzel tadını çıkar bu durumun eşine haber verdın mı?

Doktordan ciktim kozlar :) çok şükür bin şükür herşey iyi kan verdim yarin sonuç folio asit verdi tahmini 1aylik dedi Rabbine şükürler olsun darisi sana ve tüm bekleyenlere inş canm

gözün aydın canım

Kızlar acayip bi akıntı başladı bende gene bakalım hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok şükür canım çok sevindim inşallah öyle devam eder :)

yine bebiş gelıyo heralde canım sağlıklı olsun inşallah :) bu ayda hamiş olursan ne kadar doğurgansın maşallah dicem

nasıl bıse yumurtlama degıl dımı gunlerı degerlendırdın hadı kuzum hayırlısı ıle ınsallah

Kızlar benim adetim yeni bitti şimdi benim neye dikkat etmem lazım

bide şöyle bi durum var şimdi,
ben yerimde duramadığım için kafamda kırk tilki dolanıyo kırkının kuyruğu birbirine dolanıyo
eşlerinize nasıl söylediniz ??????
nasıl söylemeli ya

bide şöyle bi durum var şimdi,
ben yerimde duramadığım için kafamda kırk tilki dolanıyo kırkının kuyruğu birbirine dolanıyo
eşlerinize nasıl söylediniz ??????
nasıl söylemeli ya

Ben eğer hamile kalırsam haberi şöle vermeyi düşünüyorum güzel bir yemek hazırlammıyı ve kapıya not asmayı babacığım hogeldin seni çok seviyorum diye ve kapıdan içeri girdiğinde karısında ben o yüz ifadesını merak ediyorum :) nasıl olur bılmıyorm ama :)

çok güzel olurdu eminimmmm
ama şöyle izah edeyim, ikimizde eve akşam gireceğimiz için, güzel sofralar flan hayal biraz :)
birde beni akşamları eşim alır daima..
napcam bilemedim :44:

çok güzel olurdu eminimmmm
ama şöyle izah edeyim, ikimizde eve akşam gireceğimiz için, güzel sofralar flan hayal biraz :)
birde beni akşamları eşim alır daima..
napcam bilemedim :44:

Benımde esım genelde benden once gelır ama bır ayarlama yapmaya calısacagım :) benımde yemek ısı zor olur sadece dusunce benımkı canım uygulayamabılırım sende tahlıl sonucu bir zarfa koy sana olan duygularımı kagıda doktum de zarfın ucgen kısmına merhaba babacıgım yaz gülücük koy tahlıl sonuca baksın ben bu şekildede yapabilirim önce bir hamile kalayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…