2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ne güzel hayallerin var senin öyleeeee
kendimi odun gibi hissettim
Rabbim tezzz zamanda nasip etsin, en güzel haliyle ilan et inşallah

ne güzel hayallerin var senin öyleeeee
kendimi odun gibi hissettim
Rabbim tezzz zamanda nasip etsin, en güzel haliyle ilan et inşallah

Teşekkür ederim canım ama kendin içinde öyle düşünme heyecandan senin aklın suan bebişinde inşallah canım benim eşim oluruna bırakalım diyor biz arada korunuyoruz arada bır korunmuyoruz nasıl ne zaman olur bılmıyorum

valla ben geçen temmuzda evlendim, nerdeyse 1 yıllık evliyim..
hiç ama hiç korunmadık..
Rabbim nezaman verirse dedik..
ama şu iki aydır çalışmalara kendimi adamış durumdaydım
istiyorsanız hiç korunmayın..

Biz yeni evliyiz ayın 29 da 3 ay bitecek ben yarın önemli bir i görümesine gideceğim eğer iş görüşmem olumlu geçerse bizde artık korunmayız sanırım oluruna bırakırız ben birazda eşime bağlıyım ama bu ay bende yumurtlamamı takip edeceğim hesaplattıgıma gör 3 temmuza gelecek

yine bebiş gelıyo heralde canım sağlıklı olsun inşallah :) bu ayda hamiş olursan ne kadar doğurgansın maşallah dicem

Benden bi ay önce başka bi arkadaşta oldu kimyasal gebelik oda simdi hamile ya bende de olabilir ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

göbüşübe çiz bi gülen surat eve geldiğinizde karnım agrıyo de açsın göbüşünü bide babacım ben geliyorum 9 ay sonra yaz bak ne güzel sürprız :)

nasıl bıse yumurtlama degıl dımı gunlerı degerlendırdın hadı kuzum hayırlısı ıle ınsallah

Yok canım beyazımsı dün doğurgan günlerinin sonuydu gecen haftayı super değerlendirdi hehe

Arkadaşlar benim sol tarafim agirlikli karnin alt kisminda 2 gündür sancilar ve kabizlik var ayrıca goguslerim büyüdü gibi.adetine daha 2 hafta var hamilelik belirtisi olabilir mi 3 ay önce düşük yaptim bu ayda bal tarcin çörek otu bide kuru incir yedim

ya kızlar bişi sorcam kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyor benm bikaç gündür kasıklarımda batmalar sızlamalar oluyor adetime daha 8-9 gün var ve adet olacağım güne kadar da ağrım sızım olmaz benim kafam takıldı neden olabilir fikriniz var mı

bugün evlilik yıldönümümüz 1 senecik olmuş ama gercekten 1 senecik hiç bişiycik anlamadım ...Allah inşallah bu ay bize bi evlat nasip eder ve isteyen herkeze nasip etsin

benimde adete bir hafta kala kasiklarim agridi ve hamileydim ins seninde oyledir ve dogum yaparsin.benim gibi olmasin.

Cnm bu ay aynisi bana oldu hamileyim zannettim ama degilmis usuttum heralde hayal kirikligina ugradim cok bebek dusunuyo musun

bugün evlilik yıldönümümüz 1 senecik olmuş ama gercekten 1 senecik hiç bişiycik anlamadım ...Allah inşallah bu ay bize bi evlat nasip eder ve isteyen herkeze nasip etsin

tebrikler canım seneler cabuk gecıyo hiç bişy anlamıyo ınsan inşallah bebişte gelır bu yıl

canım ben gecen ay kendımı cok dınledım o batmaları seyırmelerı hep hissettim ama sonuç negatıftı ama senın adet ağrın olmuyomus öncesınde o yüzden umıt verıcı olabılır benımde reglime 6 gun var adet ağrım başladı ve bel ağrım var bekleyip görczzz inşallah güzel haber alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…