- 6 Mayıs 2014
- 693
- 694
- 78
Benımde esım genelde benden once gelır ama bır ayarlama yapmaya calısacagım :) benımde yemek ısı zor olur sadece dusunce benımkı canım uygulayamabılırım sende tahlıl sonucu bir zarfa koy sana olan duygularımı kagıda doktum de zarfın ucgen kısmına merhaba babacıgım yaz gülücük koy tahlıl sonuca baksın ben bu şekildede yapabilirim önce bir hamile kalayım :)
ne güzel hayallerin var senin öyleeeee
kendimi odun gibi hissettim
Rabbim tezzz zamanda nasip etsin, en güzel haliyle ilan et inşallah
Teşekkür ederim canım ama kendin içinde öyle düşünme heyecandan senin aklın suan bebişinde inşallah canım benim eşim oluruna bırakalım diyor biz arada korunuyoruz arada bır korunmuyoruz nasıl ne zaman olur bılmıyorum
valla ben geçen temmuzda evlendim, nerdeyse 1 yıllık evliyim..
hiç ama hiç korunmadık..
Rabbim nezaman verirse dedik..
ama şu iki aydır çalışmalara kendimi adamış durumdaydım
istiyorsanız hiç korunmayın..
yine bebiş gelıyo heralde canımsağlıklı olsun inşallah :) bu ayda hamiş olursan ne kadar doğurgansın maşallah dicem
valla ben geçen temmuzda evlendim, nerdeyse 1 yıllık evliyim..
hiç ama hiç korunmadık..
Rabbim nezaman verirse dedik..
ama şu iki aydır çalışmalara kendimi adamış durumdaydım
istiyorsanız hiç korunmayın..
nasıl bıse yumurtlama degıl dımı gunlerı degerlendırdın hadı kuzum hayırlısı ıle ınsallah
göbüşübe çiz bi gülen surat eve geldiğinizde karnım agrıyo de açsın göbüşünü bide babacım ben geliyorum 9 ay sonra yaz bak ne güzel sürprız :)
göbüşübe çiz bi gülen surat eve geldiğinizde karnım agrıyo de açsın göbüşünü bide babacım ben geliyorum 9 ay sonra yaz bak ne güzel sürprız :)
Amaaaaaaannn bu ne güzelmiiişşşşşşş
benim hali hazırda mevcut bir göbeğim var zaten
canım hayırlsı olsun gozun aydın allah tamamına erdırsın
Hayırlı uğurlu olsundarısı bize inşallah
Çok şükür canım çok sevindim inşallah öyle devam eder :)
ya kızlar bişi sorcam kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyor benm bikaç gündür kasıklarımda batmalar sızlamalar oluyor adetime daha 8-9 gün var ve adet olacağım güne kadar da ağrım sızım olmaz benim kafam takıldı neden olabilir fikriniz var mı
bugün evlilik yıldönümümüz 1 senecik olmuş ama gercekten 1 senecik hiç bişiycik anlamadım ...Allah inşallah bu ay bize bi evlat nasip eder ve isteyen herkeze nasip etsin
ya kızlar bişi sorcam kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyor benm bikaç gündür kasıklarımda batmalar sızlamalar oluyor adetime daha 8-9 gün var ve adet olacağım güne kadar da ağrım sızım olmaz benim kafam takıldı neden olabilir fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?