2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tebriklerrr gözünüz aydın canımmm bizede dua ett

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucumu aldııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beta HCG 2089

Ooo maşallah değerin çok iyi çıkmış canim hayırlı olsun bugün çok bereketli gün maşallah hamilelerimiz artıyor :) darısı sayfadaki diğerlerine ve tum isteyenlere:)

mrb kıslar bu ay adetım bıtınce rahım fılmı cekılecek yalnız adetımın 4 gunu fakat 4 gundur damla damla gelıo adet gıbı deıl hıç etrafımdakı herhezde hamıle olabılecegımı söyluo ama test yapmaya korkuyorum.. aranızda böle olan oldumu kafam allak bullak

bata kaç günün var kuzum

Ooo maşallah değerin çok iyi çıkmış canim hayırlı olsun bugün çok bereketli gün maşallah hamilelerimiz artıyor :) darısı sayfadaki diğerlerine ve tum isteyenlere:)

fazla gibi geldi bana yaaa
herkes 700 lerle 800 lerle öğreniyo
ben bi gittim 2000 olmuş
yarın gidicem doktoruma sıkıntı yoktur inşallah
yokur dmi :18:

fazla gibi geldi bana yaaa
herkes 700 lerle 800 lerle öğreniyo
ben bi gittim 2000 olmuş
yarın gidicem doktoruma sıkıntı yoktur inşallah
yokur dmi :18:

Azı sıkıntı da çoğundan birsey olmaz canim kaç gün gecikti ki adetin? Erken yumurtladın belki de benim bi arkadas geçen hafta 4464 ile öğrendi düşün :)

Ayyyyy çok ama çok sevindim canım gözün aydın olsun mutlulugunuz daim olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasi etsin :)

Azı sıkıntı da çoğundan birsey olmaz canim kaç gün gecikti ki adetin? Erken yumurtladın belki de benim bi arkadas geçen hafta 4464 ile öğrendi düşün :)

son adet tarihim 21 mayıstı,
19 - 20 si olmam gerekirdi..
3 - 4 günlük bir gecikme söz konusu..
boş yada dış gebelik olmasndan çok korkuyorum,
burda okuya okuya insan sevinemiyo bile,
yarın doktor inşallah keseyi flan görürde, rahatlarım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…