- 6 Mayıs 2014
- 693
- 694
- 78
oyyy kuzummm maşallah bayaa güzel sonuç :) bende yarın alacam bakalım inş iyi çıkar doktora bana baktığında sıkıntı yok dedi çok şükür seninde öyle olur inş
Kız demeee ben 3. Denemedeyim :)))))
Hai bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün canım :)
kaç gündür giremedim. yumurtladığımın ertesi günü kayınvalideler geldi 3 gündür bendeydiler, bugün gittiler. sadece yumurtladığımı tahmin ettiğim günün gecesi çalışma yapabildik. bu ay da bişey çıkmaz bizden
yeni hamişler var galiba tebrik ederim canlar
bakıyorum 1. 2. 3. denemeler var ve çok üzülüp aşırı heyecanlanıyorlar... kız durun ayoll biz napalımmm
kaç gündür giremedim. yumurtladığımın ertesi günü kayınvalideler geldi 3 gündür bendeydiler, bugün gittiler. sadece yumurtladığımı tahmin ettiğim günün gecesi çalışma yapabildik. bu ay da bişey çıkmaz bizden
bakıyorum 1. 2. 3. denemeler var ve çok üzülüp aşırı heyecanlanıyorlar... kız durun ayoll biz napalımmm
bende bı tek yumurtladıgım gun oldum canım baskada olmadım ne oncesı ne sonrası sadece o gun
canım yaa ilk denemeler daha heyecanlı oluyo sanırım :) gittikçe alısıyosun inşallah nokta atışıyla tutturursun :)
canım benim benim hesaplara göre yumurtlama dönemi geçmişti ama biz yine de bismillah deyip başladık çalışmaya ve Rabbim nasip etti beta hcg değerlerime göre de 15 gündür benimleymiş bebişimmm
o yüzden beklemeyin yumurtlama günlerini falan çalışın çalışın boş durmayın
canım benim benim hesaplara göre yumurtlama dönemi geçmişti ama biz yine de bismillah deyip başladık çalışmaya ve Rabbim nasip etti beta hcg değerlerime göre de 15 gündür benimleymiş bebişimmm
o yüzden beklemeyin yumurtlama günlerini falan çalışın çalışın boş durmayın
bebişin hayırlı olsun gülüm 15 gündür olduğu nasıl anlaşılıyor kiii:26:
Aliyacım bende calısma yaptıgım gunden bır kac gun once calısma yapmıs olsaymısım sanırım benımde bebısım olurmus senınkıyle aynı donemde temmuza artık kısmet sızın yorumları okudukca daha cok heveslenıyorum :)
hadi bakalım tatlım Ramazan mübarek günlerdir Rabbim nasip eder inşallah en hayrlısından
inşallah canım çok sagol bız esımle bazen korunuyoruz bazen korunmuyoruz gercı bır kere korunmadıksonrasındada adet oldum yenı temızlendım ama karar verdım ben gercekten anne olmak ıstıyorm ve korunmamaya karar verdım esımle bunu paylasacagım tam gaz calısmalara devam :)
ben hiçbir zaman ilaç kullanmadım sana ve diğer bayanlara tavsiyem ilk çocukta kesinlikle kullanmayın diğer yöntemleri deneyin her zaman.çünkü ilk çocuk olmadan önce ilaç kullananlarda kısırlık sebebini bulamıyorlarmış ben Allah'a çok şükür hiç kullanmadım gerekte duymadım 2 senedir evliyim ilk defa bu ay düşünmeye başladık ve Rabbim çok bekletmeden nasip etti çok şükürrr
sen listede yoksun ya Zeynep
Varım cnm 5 temmuz :)
Kızlar benim yumurtlama tarihimi 3 temmuz gösteriyor ben akıntıyıda takip edeceğim ben bu işlerden hiç anlamıyrum benım bu ay hamıle kalmam ıcın nelere dıkkat etmem lazım
2 - 3 - 4 birlikte olun bence
sonra 6 sı 8 i 10 u şeklinde gün aşırı, bir sonraki regl tarihine kadar devam..
birliktelikten sonra kalkma,
belinin altına yastıkla sırtüstü yat..
ama en önemlisi, şartlanma..
Yumurtladıktan sonra 24 saat yasıyor dıyorlar o yuzden kafam karısmıstı canım ve dr 2 gunde bır beraber olun dıyorlar bende karar verememıstım nasıl olacagına tesekkur ederım canım deneyecegım ınsallah tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?