2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kaç gündür giremedim. yumurtladığımın ertesi günü kayınvalideler geldi 3 gündür bendeydiler, bugün gittiler. sadece yumurtladığımı tahmin ettiğim günün gecesi çalışma yapabildik. bu ay da bişey çıkmaz bizden

yeni hamişler var galiba tebrik ederim canlar

bakıyorum 1. 2. 3. denemeler var ve çok üzülüp aşırı heyecanlanıyorlar... kız durun ayoll biz napalımmm

bende bı tek yumurtladıgım gun oldum canım baskada olmadım ne oncesı ne sonrası sadece o gun

canım yaa ilk denemeler daha heyecanlı oluyo sanırım :) gittikçe alısıyosun inşallah nokta atışıyla tutturursun :)

canım benim benim hesaplara göre yumurtlama dönemi geçmişti ama biz yine de bismillah deyip başladık çalışmaya ve Rabbim nasip etti beta hcg değerlerime göre de 15 gündür benimleymiş bebişimmm
o yüzden beklemeyin yumurtlama günlerini falan çalışın çalışın boş durmayın

bebişin hayırlı olsun gülüm 15 gündür olduğu nasıl anlaşılıyor kiii:26:

Aliyacım bende calısma yaptıgım gunden bır kac gun once calısma yapmıs olsaymısım sanırım benımde bebısım olurmus senınkıyle aynı donemde temmuza artık kısmet sızın yorumları okudukca daha cok heveslenıyorum :)

bebişin hayırlı olsun gülüm 15 gündür olduğu nasıl anlaşılıyor kiii:26:

sağolasın canım Allah sizlere de nasip etsin

şöyle ki beta hcg değeleri ele veriyor kaç günlük olduğunu benim bugün 360 çıktı bu değerlere göre bebişim daha 14-15 gündür benimle ama hesaplama olarak 5. haftadayım yani son adet günümden hesaplarsak 5. hafta oluyor ama ben hesabı yaptım beta hcg değerine göre ilk deneme de olmuş çok başarılıyız maşallahhhh

hadi bakalım tatlım Ramazan mübarek günlerdir Rabbim nasip eder inşallah en hayrlısından

hadi bakalım tatlım Ramazan mübarek günlerdir Rabbim nasip eder inşallah en hayrlısından

inşallah canım çok sagol bız esımle bazen korunuyoruz bazen korunmuyoruz gercı bır kere korunmadık sonrasındada adet oldum yenı temızlendım ama karar verdım ben gercekten anne olmak ıstıyorm ve korunmamaya karar verdım esımle bunu paylasacagım tam gaz calısmalara devam :)

ben hiçbir zaman ilaç kullanmadım sana ve diğer bayanlara tavsiyem ilk çocukta kesinlikle kullanmayın diğer yöntemleri deneyin her zaman.çünkü ilk çocuk olmadan önce ilaç kullananlarda kısırlık sebebini bulamıyorlarmış ben Allah'a çok şükür hiç kullanmadım gerekte duymadım 2 senedir evliyim ilk defa bu ay düşünmeye başladık ve Rabbim çok bekletmeden nasip etti çok şükürrr

Bende ilaca karsıyım canım hıc ılac kullanmadım bana sağlıklı gelmıyor tavsıyede etmıyorum bızde ılk defa bır kere korunmadık ondada olmadı kısmet bu aya artık

Kızlar benim yumurtlama tarihimi 3 temmuz gösteriyor ben akıntıyıda takip edeceğim ben bu işlerden hiç anlamıyrum benım bu ay hamıle kalmam ıcın nelere dıkkat etmem lazım

Kızlar benim yumurtlama tarihimi 3 temmuz gösteriyor ben akıntıyıda takip edeceğim ben bu işlerden hiç anlamıyrum benım bu ay hamıle kalmam ıcın nelere dıkkat etmem lazım

2 - 3 - 4 birlikte olun bence
sonra 6 sı 8 i 10 u şeklinde gün aşırı, bir sonraki regl tarihine kadar devam..
birliktelikten sonra kalkma,
belinin altına yastıkla sırtüstü yat..
ama en önemlisi, şartlanma..

Yumurtladıktan sonra 24 saat yasıyor dıyorlar o yuzden kafam karısmıstı canım ve dr 2 gunde bır beraber olun dıyorlar bende karar verememıstım nasıl olacagına tesekkur ederım canım deneyecegım ınsallah tutar :)

İnşallah tutarda tez zamanda göbişin bebişlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…