2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yok canım ovu testi artık yapma insallah 14. günde test yaparsın insallah hamişsindir ..hayırlı haberlerle gel insallah

Hakkında hayırlısı olsun canım.Dualarım seninle. Ekim'e kadar kalmam umarım ama kalırsam aklımda olsun şekerim

justitia ok anladim cnm ins en yakin zamanda herkez hamile kalir.zor Ya Hele Ilk Bebekse beklemek çok zor

Kızlar kimyasal gebelik yasadigimda ilk rahmime birşeyler akıyo diyerek anlamıstım ve sizlerle paylasmistim o zaman geç dollenmeydi ama şuan gene aynı şeyi hissettim saskınım tuttumu dersiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aa hadi inşallah canim bakarsın tutar yine ve inşallah sağlıklı bir gebelik olur...

Canım benim inşallah sıfırlanır ve sonuç temiz çıkar, yalnız neden korunacaksın ? Ekime kadar olmazsa ekim topiğine de müdavim olacağız desene :)

Hadi inşallah canım. Tutar mı tutar. Sağlıklı bir bebek olsun inşallahhhh

Hadi inşallah canım

mogami cnm kurtaj oldum ya rahim toparlansin biraz o yuzden.zaten bi çocugumuz var Rabbime bin sukur aceleye gerek yok yani.Allah ekime birakmasin sizi de olmazsa basimin ustunde yerin vaarr :)

ay valla düşünüyorum zaten bu baş ağrısıyla hamile kalsam 9 ay ne yaparım bilmem eşim başımı ovar ama kuru kuru işe yaramıyodu iyi oldu öğrenmem :)

Biliyorum bi cogunuz bunu yasamissinizdir. Gecen ay denedik ve benim bugun itibari ile adetim 4 gun gecikti. Ve hayatim boyunca asla gecikmezdi. Biliyorum kafaya takmaktan da olabilir ama ben dayanamadim daha fazla bekleyemedim test aldim.

Ne yaziyorsa onu yaptim biraz once ama ikinci cizgi silik cikti. Baktim nete hamilesinizdir diyor her yer ama kafam cok karisti. Gozle gorulur derecede cikti ama diger cizgi gibi koyu degil silik bir sekilde cok belirgin degil.

Basina boyle bisey gelmis olan var mi acaba ya da duydunuz mu napsam bilemiyorum icim icime sigmiyor :/

Canım silik çıktı ise hamilesindir olmasa hiç çıkmazdi çizgi. Yeni bi hamiliktir o yüzden silik çıkmıştır en iyisi yine de kan testi yaptır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…