- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
ovulasyon testi cnm bn adetim biter bitmz yaptm artık 19.günümdeym 14.gün çatlatma iğnesi olduydm dün yaptığım test artık rengi siliklesti de onun için ovulasyona gerek yok dimi artk inşallah gebelik testi yaparz gerçi dr 3 temmuzda cağırdı gel bakalm diye de inş olmam ki adet olursm da gitcm mi bilemedm
justitia cnm sonuç kotu çikarsa zaten çocuk yapamayiz ama iyi çikarsa yani temiz o zaman da ekim ayina kadar korunucaz her sekilde korunucaz yani ekim ayinda reglim bitince baslariz.ekim ayindan sonra dusunenler için daha bi topic açtim o zamana kadar sizlerin ins olurr ama olmazsa oraya beklerim
yok canım ovu testi artık yapma insallah 14. günde test yaparsın insallah hamişsindir ..hayırlı haberlerle gel insallah
canım ben hazıran ayına bakktım daha hazıran bıtmedı ben sonundayım temmuzda 3. deneme sen olursun inşallah :) benım 4.deneme olmaya gerek kalmaz umarım :)
Canım İNŞALLAAH :))) Hayırlısıyla güzel haberler alırız. Ben 35 günde regl oluyorum da canım ondan geç :/
justitia cnm sen istemiyor muydun ekime kadar
dmi :18:
olsun doktor söyleyince bi başka oluyo
Kızlar kimyasal gebelik yasadigimda ilk rahmime birşeyler akıyo diyerek anlamıstım ve sizlerle paylasmistim o zaman geç dollenmeydi ama şuan gene aynı şeyi hissettim saskınım tuttumu dersiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bütün belirtilerim yarın adet olacağımı gösteriyor ya öfffff.
kuzum yeni tablon hayırlı olsun inşallah :)
justitia cnm sonuç kotu çikarsa zaten çocuk yapamayiz ama iyi çikarsa yani temiz o zaman da ekim ayina kadar korunucaz her sekilde korunucaz yani ekim ayinda reglim bitince baslariz.ekim ayindan sonra dusunenler için daha bi topic açtim o zamana kadar sizlerin ins olurr ama olmazsa oraya beklerim
Kırmızıları görmeden üzülmek yok bebemBenim adet dün bitti bugün çalışmalara başlıyorum
Kızlar kimyasal gebelik yasadigimda ilk rahmime birşeyler akıyo diyerek anlamıstım ve sizlerle paylasmistim o zaman geç dollenmeydi ama şuan gene aynı şeyi hissettim saskınım tuttumu dersiniz
bende cok baş agrısı yaşıyorum migrenmi bilmiyorum ama karanlığa girip sessiz bi yerde yatmadan geçmio migren heralde diyorum bebiş düşndüğüm içinde ilaç kullanmıyorum nane yağını okumuştum bi yerde agrıyınca şakaklarımı nane yağı ile ovuyorum etki edio hemen
Biliyorum bi cogunuz bunu yasamissinizdir. Gecen ay denedik ve benim bugun itibari ile adetim 4 gun gecikti. Ve hayatim boyunca asla gecikmezdi. Biliyorum kafaya takmaktan da olabilir ama ben dayanamadim daha fazla bekleyemedim test aldim.
Ne yaziyorsa onu yaptim biraz once ama ikinci cizgi silik cikti. Baktim nete hamilesinizdir diyor her yer ama kafam cok karisti. Gozle gorulur derecede cikti ama diger cizgi gibi koyu degil silik bir sekilde cok belirgin degil.
Basina boyle bisey gelmis olan var mi acaba ya da duydunuz mu napsam bilemiyorum icim icime sigmiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?