2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım silik çıktı ise hamilesindir olmasa hiç çıkmazdi çizgi. Yeni bi hamiliktir o yüzden silik çıkmıştır en iyisi yine de kan testi yaptır:)

Ayy cidden mi diyosun canim oyle midir gercekten :/ kuzenimle konustum diyoki bana da cok oyle cikti olmadi inanma sen diyo nette yazanlara. Ya napsam bilemiyorum cidden inanmak istiyorum ama umutlanmak da istemiyorum uc gun beklicem ama nasil

doğrudur canım ama görmedim bildirim gelmedi alıntı yapmadan yazdın sanırım görmedim o yüzden sen de sağol sitem değil de üzülmüştüm bi cevap alamadığım için

Son düzenleme:
Ayy cidden mi diyosun canim oyle midir gercekten :/ kuzenimle konustum diyoki bana da cok oyle cikti olmadi inanma sen diyo nette yazanlara. Ya napsam bilemiyorum cidden inanmak istiyorum ama umutlanmak da istemiyorum uc gun beklicem ama nasil

Canım benim geçen ay 3 gün gecikince yaptım hiç çizgi falan yoktu akşam da adet oldum zaten ben hiç görmedim silik çizgi. Hiç hamile de kalmadı zaten ama silik çizgi var demek bence sen kan testi yaptır adetin de gecikmiş zaten :)

afrodit cnm ben alinti yapamiyorum cnm.yasemin hamilesin haydi kan vermeye

Valla cok heyecanlandim su an canim.insallah dedigin gibidir kisa zamanda yaptiricam bakalim ne olucak :)

afrodit cnm ben alinti yapamiyorum cnm.yasemin hamilesin haydi kan vermeye

anladım canım olsun geriye dönüp baktım ben okudum yazını.. ya hala devam ediyo anlık sacı giriyo iğne batması gibi mi desem nasıl desem çok sinir bozucu :/

afrodit dedigim gibi bir hafta oncesinden belirti verebilir ama hamilesin diyemem ins oyleedir diyelim.istersen adete iki gun kala kan verebiliirsiin

afrodit dedigim gibi bir hafta oncesinden belirti verebilir ama hamilesin diyemem ins oyleedir diyelim.istersen adete iki gun kala kan verebiliirsiin

canım dayanamayıp test yapabilirim her an zor duruyorum ama cıkmazsa da üzülürüm ay sonunu beklicem

mogami cnm kurtaj oldum ya rahim toparlansin biraz o yuzden.zaten bi çocugumuz var Rabbime bin sukur aceleye gerek yok yani.Allah ekime birakmasin sizi de olmazsa basimin ustunde yerin vaarr :)

Canım ben kaçırdım sanırım o kısmı geçmiş olsun dediğin gibi Allah evladına sağlıklı hayırlı ömür versin yaparsınız yine :)

kızlar aranızda hamileliğini adeti gecikmeden öğrenen var mı benm 6 gün falan kaldı ama merak ediyorum test yapayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…