Ben kimyasal gebelik geçirdim belirtilerin senin anlattiklarinda ve özellikle sol kasigimda sanci ve batma olurdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım silik çıktı ise hamilesindir olmasa hiç çıkmazdi çizgi. Yeni bi hamiliktir o yüzden silik çıkmıştır en iyisi yine de kan testi yaptır:)
afrodit 26 sana ilk cvp veren bendim ama sitem etmissin kimse cvp vermiyo diye.burda herkez yardimci olmaya çalisir birbirine ama yazdigin an gormemis olabilirler ok.bu arada beta hcg degerim 91e dusmus hayirlisiyla sifirlanir ins.simdi de patolojiyii bekliycez
Ayy cidden mi diyosun canim oyle midir gercekten :/ kuzenimle konustum diyoki bana da cok oyle cikti olmadi inanma sen diyo nette yazanlara. Ya napsam bilemiyorum cidden inanmak istiyorum ama umutlanmak da istemiyorum uc gun beklicem ama nasil
Canım benim geçen ay 3 gün gecikince yaptım hiç çizgi falan yoktu akşam da adet oldum zaten ben hiç görmedim silik çizgi. Hiç hamile de kalmadı zaten ama silik çizgi var demek bence sen kan testi yaptır adetin de gecikmiş zaten :)
Insallah gelip hakliymissin canim derim insallahh hepimiz icin insallah :))afrodit cnm ben alinti yapamiyorum cnm.yasemin hamilesin haydi kan vermeye
afrodit cnm ben alinti yapamiyorum cnm.yasemin hamilesin haydi kan vermeye
Valla cok heyecanlandim su an canim.insallah dedigin gibidir kisa zamanda yaptiricam bakalim ne olucak :)
Ilk denememdi canim. Ama hic dogum kontrol hapi kullanmadim.ve once doktora gittim hersey super.kolay hamile kalirsin demisti.Yaptır canim yaptır kaçıncı deneme bu?
Ilk denememdi canim. Ama hic dogum kontrol hapi kullanmadim.ve once doktora gittim hersey super.kolay hamile kalirsin demisti.
afrodit dedigim gibi bir hafta oncesinden belirti verebilir ama hamilesin diyemem ins oyleedir diyelim.istersen adete iki gun kala kan verebiliirsiin
mogami cnm kurtaj oldum ya rahim toparlansin biraz o yuzden.zaten bi çocugumuz var Rabbime bin sukur aceleye gerek yok yani.Allah ekime birakmasin sizi de olmazsa basimin ustunde yerin vaarr :)
Ne güzel canim inşallah mutlu haberi alırsın ve hiç beklememiş olursun :)
Canim benim sagol insallah. Resmini cektim paylasmaya calistim insallah gozukur
http://hizliresim.com/LPrZQa
Evet canim silik çizgi görülüyor. Sen kanda da baktir kesin sonucu al :)
Tamamdir yazicam buraya da sonucu insallah hayal kirikligi olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?