2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım listeye eklerim tabi ama alıntı yapıp bilgilerini net olarak yazman kaydıyla yoksa insan ayırmıyorum inşallah hamilesindir

eklendin :)
tesekkur ederim canım hayırlısı bakalım 1 2 gune bellı olur artık henuz ilk deneme diye pek ıhtımal vermiyorum ama heycanlanıyorum da:)

Sıkma canını kuzum bebişi düşün rahat rahat büyütürsün işte hayırlısı de geç

Eşimin yüzü de asık artık soğuk davranmaya başladı bana işsiz kalınca şu bir haftadır nelerle uğraşıyorum bilsen çok yoruldum artık işten çıkardılarına değil eşimin böyle tavırlı olmasına üzülüyorum :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamile kaldığın için mi cıkardılar canım yoksa

Canım ben kaçırdım sanırım o kısmı geçmiş olsun dediğin gibi Allah evladına sağlıklı hayırlı ömür versin yaparsınız yine :)

http://www.fertilityfriend.com/home/502d59 canım tablom bu saah yıne saatınde ölcemedım sabah 5 te uyandm wc ye gıtmem gerekktı maalesef bastan ne güzel hep saatınde ölçtüm tam zamanında ölçemiyorum göguslerım sıstı ve acıyo dun gece belımın ağrısından uyuyamadm ama aynı regl olcakmısım gıbı bı farklılık yok bakalım nasıp kuzum beklıycez

bizim at aynı canım biraz daha bekle istersen ya da kan testı yaptır

bilmiyorum canım ya düşünmeden duramıyorum dişçi randevum var haftaya dolgu için ben hiç böle bişi olabileceğini düşünemedim ilaç da kullanıyorum bi yandan bir an önce öğrenmem lazım

Hiç bilmiyorum neden çıkardılar

Canım hamileyken çıkarıldığında işe iade davası açıp tüm haklarını alabiliyorsun. Korkudan kimseyi çıkarmıyorlar bizde hamile ise. Onu netten araştır canım. Avukatlar para almadan bile yapabiliyor sonra davayı kazanınca belli bir oranını alıyor. Danış mutlaka birine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kızlar sağ kasıgımda agrilar var bu ayda inş güzel haber alırım

ayyy kuzum ınsallah bebıs vardır saglıklı sıhatlı alırsın kucagına hıc kotu dusunme olurmu hersey guzel olacak

Günaydın kızlar.

Aliyacım senin için üzüldüm canım ya. Bizinm ofistede kurumsal bir şirket olmamıza rağmen süt izninden dönemedi arkadaşımız çıkış verdiler. Kaldı ki koç gibi bir firmada çalışıyorum ama oldu mu oluyor şimdi mahkemelikler sürüyor davası geçen seneden beri.

Dün söyledim beni çıkaramazsınız diye ama çıkardılar daha önce 2,5 sene avukatın yanında çalıştım ben bütün haklarımı alacağım onların yanına bırakmam beni bu halde kimse işe almaz zaten

tatlım gunaydın oncelıkle hamıle bır bayanı ısten cıkaramazlar sgk ve gereklı yerlere basvue kafalarına gore cıkaramazlar

tatlım gunaydın oncelıkle hamıle bır bayanı ısten cıkaramazlar sgk ve gereklı yerlere basvue kafalarına gore cıkaramazlar

Dün aradı sgk yı insan kaynakları sorun olmaz demiş ama ben avukata gideceğim

Kızlar benim bat cuma günü. Bir haftadir aşırı bulantım oluyor. Goguslerimde acıyor. Evde dün test yaptım negatif çıktı. Ben de dayanamadım bugün aile hekimliğinde kan verdim. Yarın çıkacak sonuç. Doktor belli olmayabilir dedi. Sizce dogru sonuc verir mi 3 gün kala

tatlım cıkabılırde cıkmayabılırdı en saglıklısı adet gununun gecmesı cunku gec dollenme vs olabılır buda yalnıs sonuc verebılır hakkında hayırlısı ınsallah

Sağol canım inşallah. Meraktan catlayacam. Beklemek ne zormuş

oksijen gebelik varsa çikar.aksamustu sonuç çikar netten bak sen oyle oluyor.bende aile hekimine verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…