ben yarın bi test yapıcam karar verdim böle olmayacakDeğildir canım yani gebelik belirtisi olduğunu soledim yasadiklarinin
tesekkur ederim canım hayırlısı bakalım 1 2 gune bellı olur artık henuz ilk deneme diye pek ıhtımal vermiyorum ama heycanlanıyorum da:)canım listeye eklerim tabi ama alıntı yapıp bilgilerini net olarak yazman kaydıyla yoksa insan ayırmıyorum inşallah hamilesindir
eklendin :)
Sıkma canını kuzum bebişi düşün rahat rahat büyütürsün işte hayırlısı de geç
Eşimin yüzü de asık artık soğuk davranmaya başladı bana işsiz kalınca şu bir haftadır nelerle uğraşıyorum bilsen çok yoruldum artık işten çıkardılarına değil eşimin böyle tavırlı olmasına üzülüyorum :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben kaçırdım sanırım o kısmı geçmiş olsun dediğin gibi Allah evladına sağlıklı hayırlı ömür versin yaparsınız yine :)
kızlar aranızda hamileliğini adeti gecikmeden öğrenen var mı benm 6 gün falan kaldı ama merak ediyorum test yapayım mı
bizim at aynı canım biraz daha bekle istersen ya da kan testı yaptır
hamile kaldığın için mi cıkardılar canım yoksa
Hiç bilmiyorum neden çıkardılar
Kızlar kimyasal gebelik yasadigimda ilk rahmime birşeyler akıyo diyerek anlamıstım ve sizlerle paylasmistim o zaman geç dollenmeydi ama şuan gene aynı şeyi hissettim saskınım tuttumu dersiniz
Canım hamileyken çıkarıldığında işe iade davası açıp tüm haklarını alabiliyorsun. Korkudan kimseyi çıkarmıyorlar bizde hamile ise. Onu netten araştır canım. Avukatlar para almadan bile yapabiliyor sonra davayı kazanınca belli bir oranını alıyor. Danış mutlaka birine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben daha bebişe sevinemeden bugün işten çıkışımı verdiler o kadar üzüldüm ki anlatamam ve böyle hamileyken kimsede işe almaz beni :'(
tatlım gunaydın oncelıkle hamıle bır bayanı ısten cıkaramazlar sgk ve gereklı yerlere basvue kafalarına gore cıkaramazlar
Kızlar benim bat cuma günü. Bir haftadir aşırı bulantım oluyor. Goguslerimde acıyor. Evde dün test yaptım negatif çıktı. Ben de dayanamadım bugün aile hekimliğinde kan verdim. Yarın çıkacak sonuç. Doktor belli olmayabilir dedi. Sizce dogru sonuc verir mi 3 gün kala
oksijen gebelik varsa çikar.aksamustu sonuç çikar netten bak sen oyle oluyor.bende aile hekimine verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?