Ramazanımız bereketli göbüslerimizde bebisli olsun inşallah :) hastaneden geldim keseyi gördük çok şükür biri sıkıntımız yok Rabbim su mübarek zamanda isteyen herkese nasip eylesin kızlar
Ramazanımız bereketli göbüslerimizde bebisli olsun inşallah :) hastaneden geldim keseyi gördük çok şükür biri sıkıntımız yok Rabbim su mübarek zamanda isteyen herkese nasip eylesin kızlar
Amin inşallah mogami dün ov testi koyuydu bugün silikleşmiş dün bişi olmadı kaçırdım mı yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oldu cnm dün olmadı ama dün kopkoyuydu kaç saat sonra çatlama oluyo ki ve çatladıktan sonra bir gün diye biliyorum
evaplariniz için sagolun kizlar.sizce neden dogum kontrol hapi verdi doktor yanlislikla hamile kalmamam için mi baska ssebbepten mi
Ah inşallah yaa senin kaçıncı ayın deneme de hiç gebelik var mı...umarım olur da bayrama hamiş girerim
evaplariniz için sagolun kizlar.sizce neden dogum kontrol hapi verdi doktor yanlislikla hamile kalmamam için mi baska ssebbepten mi
Maşallah canım. Sağlıkla kucağında alırsın inşallah.Darısı da isteyen herkese olsun.
amin inşallah canım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Valla ciddi ciddi 4. Fln olcak bir bıçuk yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır korunmuyorum herkes soruyo özellikle eşimin tarafı umarım bu ay tutar
inş sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın canım bebeğini.. Allah bizlerede nasip eder inş bu duyguları
kızlar 3 temmuza az kaldı dra gitcm 3 yumurtadan inş hayırlısı ise tutan olmuştr heyecnla bekliyrm
Valla ciddi ciddi 4. Fln olcak bir bıçuk yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır korunmuyorum herkes soruyo özellikle eşimin tarafı umarım bu ay tutar
asim kuzum nasılsın bakalım, içinden geleni yap canım doktorlar bazen abartıyorlar inşallah hakkında hayırlısı olsunpelin7 gordum cnm yazdıklarını allah bırdaha boyle acılar yasatmasın kımseye dr 3 ay dogum kntrol hapı korun dıye vermıstır bence baska bı dr gorunderım sen kurtaj olmadın dıye bılıyorum ben kurtaj oldum bana dr 3 ay korun dedı ama hap vermedı ben dogal yollarla korunuyorum sımdı ıse adet oldum ve korunmayı bırakıcam 3 demıstı dr 40 gunu gıttı zaten benımde genetık testlerım var onlar cıksın hem adetım bıtsın dr muayne olucam korunmucamı soylıcem hakkımızda hayırlısı inş adet bıttıkten sonra dr da onay verırse korunmmamak ıcın temmuzda yenı umutlarla baslıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?