2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ramazanımız bereketli göbüslerimizde bebisli olsun inşallah :) hastaneden geldim keseyi gördük çok şükür biri sıkıntımız yok Rabbim su mübarek zamanda isteyen herkese nasip eylesin kızlar

Maşallah canım. Sağlıkla kucağında alırsın inşallah.Darısı da isteyen herkese olsun.

Ramazanımız bereketli göbüslerimizde bebisli olsun inşallah :) hastaneden geldim keseyi gördük çok şükür biri sıkıntımız yok Rabbim su mübarek zamanda isteyen herkese nasip eylesin kızlar

amin inşallah canım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Ay inşallah ya hiç de akıntım da yok ama umarım bu akşam bi daha deneme olur yaaa hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşallah mogami dün ov testi koyuydu bugün silikleşmiş dün bişi olmadı kaçırdım mı yaaa

Canım sen bugünü değerlendir birde dünden önceki gün ilişki oldu mu

Oldu cnm dün olmadı ama dün kopkoyuydu kaç saat sonra çatlama oluyo ki ve çatladıktan sonra bir gün diye biliyorum

evaplariniz için sagolun kizlar.sizce neden dogum kontrol hapi verdi doktor yanlislikla hamile kalmamam için mi baska ssebbepten mi

Oldu cnm dün olmadı ama dün kopkoyuydu kaç saat sonra çatlama oluyo ki ve çatladıktan sonra bir gün diye biliyorum

Muhtemelen çatlamıştır canım, önceki günden kalan spermler döller o yumurtayı inşallah içini ferah tut ve bugünde ilişkiye gir yumurtan hala canlıdır yüksek ihtimal

evaplariniz için sagolun kizlar.sizce neden dogum kontrol hapi verdi doktor yanlislikla hamile kalmamam için mi baska ssebbepten mi

Doktorların işine akıl sır ermiyor ki canım ama sanırım ara vermen için hap vermiştir

Ah inşallah yaa senin kaçıncı ayın deneme de hiç gebelik var mı...umarım olur da bayrama hamiş girerim

Ah inşallah yaa senin kaçıncı ayın deneme de hiç gebelik var mı...umarım olur da bayrama hamiş girerim

Kuzum benim 3. deneme olacak bu ay bugünlerde yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyoruz henüz hiç gebelik yaşamadım inşallah yakın zamanda sağlıklı hayırlı bi gebelik yaşarım, inşallah sende bayram hamişi olursun, senin kaçıncı deneme

Valla ciddi ciddi 4. Fln olcak bir bıçuk yıllık evliyim yaklaşık bir yıldır korunmuyorum herkes soruyo özellikle eşimin tarafı umarım bu ay tutar

kızlar 3 temmuza az kaldı dra gitcm 3 yumurtadan inş hayırlısı ise tutan olmuştr heyecnla bekliyrm

pelin7 gordum cnm yazdıklarını allah bırdaha boyle acılar yasatmasın kımseye dr 3 ay dogum kntrol hapı korun dıye vermıstır bence baska bı dr gorunderım sen kurtaj olmadın dıye bılıyorum ben kurtaj oldum bana dr 3 ay korun dedı ama hap vermedı ben dogal yollarla korunuyorum sımdı ıse adet oldum ve korunmayı bırakıcam 3 demıstı dr 40 gunu gıttı zaten benımde genetık testlerım var onlar cıksın hem adetım bıtsın dr muayne olucam korunmucamı soylıcem hakkımızda hayırlısı inş adet bıttıkten sonra dr da onay verırse korunmmamak ıcın temmuzda yenı umutlarla baslıcam

mrb kızlar bnde 2 yıllık evliyim bi yıldır da bebek istiyoz ama maalesef sebebi olmayan kısırlık tedavisi görüym bu ikinci hayırlısı bakalım şu herkesin sormasına bnde tam kıl oluyom artık zaten üüzlüyoruz bi de elalem fln laf ediyor tam üzülüyorum:2: inşallah isteyen hepimiz bayrama hamile gireriz sölemesi bile çoook gzl

bir yıldır korunmuyorsan neden doktora gitmiyorsun ben olsam çoktan gitmiştim zaten 6. ayımda olmazsa gideceğim bekleyemem, aileleri de salla gitsin onlara neymiş

asim kuzum nasılsın bakalım, içinden geleni yap canım doktorlar bazen abartıyorlar inşallah hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…