Kızlaaarr eşimle oruç tutmaya niyetlendik kışın çok güzel tutabiliyordum ama yazla birlikte bırakmıştım midem yüzünden ama dayanamadım tutayım dedim inşallah hakkıyla iftarı görürüm :)
sahura kadar ayakta olacaksanız yatmadan evvel yaparsınız kuzum iftar sonrası yemeğin ağırlığıyla çöküp kalınır ama sahura doğru yaparsanız duş alıp bi de sahurunuzu yapar sonra güzel bir uyku çekersiniz, biz eşimle adeti da katarsak 13 gün yapmayınca adet bitimi böyle 5 gün ara vermeden çalıştık gerçi bebek için değildi ama yarından itibaren bebek için aralıksız çalışacağız
canım fotoları pc ye masaüstüne at jpeg formatında olsun, sonra forumda mesaj yazdığın sayfada insert ımage a tıkla ve dosyayı seçip eklentiyi yükle de mesaj yerine attach olarak eklenecek zaten otomatik olarak ve paylaşacaksın bu kadar
Günaydın kizlarrr
Kızlaaarr eşimle oruç tutmaya niyetlendik kışın çok güzel tutabiliyordum ama yazla birlikte bırakmıştım midem yüzünden ama dayanamadım tutayım dedim inşallah hakkıyla iftarı görürüm :)
Yaptim canim aynen ama hata veriyo iki farklı pc den denedim hem dde
Ramazanımız bereketli göbüslerimizde bebisli olsun inşallah :) hastaneden geldim keseyi gördük çok şükür biri sıkıntımız yok Rabbim su mübarek zamanda isteyen herkese nasip eylesin kızlar
Canım gözün aydın kalp atışlarını da duyarsın inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın dilerim, Rabbim bize de nasip etsin
Kızlar bi ishal bi kabızım solemesi ayıp aowwww belirtimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ramazanımız bereketli göbüslerimizde bebisli olsun inşallah :) hastaneden geldim keseyi gördük çok şükür biri sıkıntımız yok Rabbim su mübarek zamanda isteyen herkese nasip eylesin kızlar
Hayırlı ramazanlar kızlar
Mrb kızlar.. Hayırlı ramazanlar diliyorum herkese :)
Ramazan geldiiii hoş geldiiiii, evlere neşe geldiiiiiiiiii
Ramazanımız mübarek olsun canlarrrBu mübarek, bol bereketli güzel ayı hakkıyla geçirebilir değerlendirebilir veee sonunda affedilmiş olarak bitirebiliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?