kızlar ateş ölçün test yapmanıza gerek kalmıyor :) sabah atesım düştü öğleden sonra kırmızıları gördüm :)
Süper canim.beklenen tablo bu oruc tutuyo musun bilmiyorum ama iftara yakin yapilan test in dogruluk orani tartisilmaz ☺
Evet direk anliyosun ben yukleyemedim.sinir oldum yaaoruç tutmuyorum kuzum ama bi 5 saat bişey içmiyorum testten önce inşallah daha da koyulaşır, adet olsam bile en azından yumurtamın çatladığını bilirim
Evet direk anliyosun ben yukleyemedim.sinir oldum yaa
umuyorum yarın daha koyusunu görürüm canım yoksa yarın silikleşirse başlarım ben böyle işe
Erken olmadi mi canim 30 u diyodun sasirtti mi ovulasyon testi hangi gun yakalamistin teste gore
Kuzum ateşindende belli olur zaten yükselirse yumurtladın yükselmezse o da koyulasmaya devam eder zaten
Canım günü gününe regl olmuyorum böyle 1-2 gün oynuyo ov.dan sonra 13.gün regl oldum
bakalım canım şimdilik 36,0 da ateşim bikaç güne belli olur
Canım temmuz batını yazarsan ekleyeyim
benimde böyle oluyor bide benim takvimde 2 gün gecikmiş yazıyor geçen ay 26 mayısta olmuşum adet bitiminden itibaren 25 gün geçmiş :) 26 mayısta regl olmuşum 2 haziranda bitmiş 7 gün sürüyor
adet bitiminden mi hesaplanıyor kaç günde bir regl olunduğu yoksa başlangıçtan itibaren mi
Evet canım çalışmalarda devam ediyor mu
Hoşgeldin canım Rabbim evlatlarına sağlıklı hayırlı ömür versin takılma kuzum sen takılıyorsan biz neyleyelim daha ilk bebiş çoğumuzunPeki o kadar belirtiye rağmen adet mi oldun
Kızlar ben ovulasyon testini prediktor diye bir marka aldım.İçinde 7 tane var. Sanırım az gelecek. Bir de testte 30 günde bir döngüsü olanlar için 14. gün yapmaya başlayın diyor. Şimdi bu 14. gün geç olmaz mı? Daha önce yumurtlama ihtimali yok mu ki? Bir de ben bu testi internnetten aldım.Eczanede aynı marka yok. Başka marka alsam ikisini birlikte kullansam test sonucu yine de güvenilir olur mu? İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz, bilmediğiniz soruyu boş bırakıp diğerine geblirsiniz, sınav süresi 5 dakika, başarılar
Tam gaz 5 gündür durmak yok bi 5 gün daha böyle gideceğiz sonra adete kadar gün aşırı devam
Bende bu ay yumurtlama dönemınde aralıksız çalışcam kocacıgımlada tabloyu inceledık bakalım ne olcak ramazan ya oruçtan sonra zor gelmese bari:) bi de ben iftar zamanı dükkanda çalışıcam yogun oluyo çünkü iftar yemeği
Hayırlı ramazanlar kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?