Lütfen biri baba teselli versin çok ihtiyacım var
Bu ayda hüsran beklemekten yoruldum her ay acaba demekten yoruldum
Kaçıncı denemen canım ki seni bu kadar umutsuzluğa sürükledi
Lütfen biri baba teselli versin çok ihtiyacım var
Ikimizde kırmızılari gormusuz canim bende çok yoruldum birbirimizi teselli edelim bence. Kaçıncı deneme senin?
13 aylık evliyim 10. Denemen ama sorun bende adet düzensizliği polikistik over var
Anlıyorum benimde senin kadar oldu evleneli 3. denemem, bak pko var diye sıkıntı varmış onunda çaresi var canım benim annemin alt komşusunda da vardı adet düzensizliği ve pko hatta tiroid sorunu kız doktorlarda çok uğraştı ama evliliğinin 2. yılında hamile kaldı şimdi 1,5 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var ama adet düzensizliği hala devam ediyo bu gerçekle yüzleşmen lazım çocuk sahibi olmak için tedavi görmen lazım şimdiye kadar doktorunla görüştün mü peki
10.denemem ama çok yoruldum yavrumu kucağıma almak bende o duyguyu tatmak îstiyorum senin kaçıncı deneme kardeşim
Çocuk için doktora başvurduk ilaç kullandım bu ay oldu dedim olmadı
Daha tedaviye yeni başlamışsın kuzum dur bakalım
Benim de 10. Deneme canim
Bu kadar umutsuz olma canım elbet olur daha 10 ay olmuş üstelik pko var yapma lütfen bu topik başta neşe sonra bebiş getirsin sana ama bu negatif enerjiden kurtul vücudunu da etkilersin böyleBundan önce az doz kullanıyordum şimdi dozu artırdı artık çatlatma iğnesine kadar bellimizde aşılamaya kadar gider
Aff Allah'ım af bizede çocuk nasip et
Bu kadar umutsuz olma canım elbet olur daha 10 ay olmuş üstelik pko var yapma lütfen bu topik başta neşe sonra bebiş getirsin sana ama bu negatif enerjiden kurtul vücudunu da etkilersin böyle
Edelim kardeşim dua etmekten başka ne gelir elimizden ;(Nasip eder inşallah canim dua edelim birbirimize
değiştiririm kuzumadet mi oldun neyse canım benim hayırlısı olsun bizim gibi temmuzcu oldun
Malesef canım adetim 5 günde geç geldi çok umutlanmıştım oysakiinşş temmuzda hepimiz hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?