İnşallah canım bak temmuzu hamişle açtık darısı başımıza
Merhaba kızlar dün akşam bizde çalışma oldu ama bugun gn içerisinde lavaboya gittigmde beyaz yapışkan bir akıntı vardı acaba yumurtamı catlamıtır ben ayın 19 da adet olmuştum ama
kaç günde bir adet görüyorsn canım yumurtlamaya yakın günlerde olabilirsin akıntın yumurta akı kıvamında çektikçe uzayan kıvamda olursa yumurtan 24 saat içinde çatlamak üzeredir
28 gnde bir oluyorum canım öyle çok çektikçe uzamadı yumurta akı gıbı degıl daha koyuydu ben tele bir program indirmiştim orda yumurtlama dönemini 1 2 3 4 5 görünyor ama 3 nun yesıl tonu daha açık duruyor benim nasıl ilişkiye girmem lazım anlamadım
gün aşırı ilişkiye girersen yumurtlama dönemini yakalamış olursun dr gün aşırı öneriyor
kızlar ne olur bişi söyleyin bana
bn 18 hzrnda çatlatma iğnemi oldm yumurtam da 19unda çatlamıştr sanırım ve doğal olaraktutmazsa ki inş tutar 3 temmuzda adet olmm gerek dimi normal sartlarda 3 temmuz öncesi adet olunabilir mi bugün öğlen saatelerinde kahverengiye yakın kanama başladı ama çok az ara ara oluyo wc de göremiyorm afedersnz peçetede az görünüyo bide pedde çok az olmuş olumsuz düşünüp moralmi bozmak istemyrm sizce ne durumdayın ne olur bişi söyleyin öğleden beri kötü hissedyrm(((
ateşimi ölçtüm düşmemiş buarada kızlar karnımda filanda adet ağrısı yok
canım yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir tatlım moralini bozma yarına kadar bekle bakalım olmazsan yarın kan testi yaptır eğer varsa çıkar 19 da çatlamışsa
Kızlar reglime 4 gün var bugün sümüksü çok açık kahve lekelenmem oldu. İki gündür çok ayakta kaldım sizce erken mi adet oluyorum yoksa başka bişey mi ???
inşallah canım güzel haberlerini alırız3 yumyurtam oluşmuştu inş biri tutmuştr hayırlısı ise cnm yaa
cnm bnde aynı durumdaym yaa adet mi diil mi bilemedm beklyrm moralmde kötü bnm bat 3 temmuz sennde mi öyle
Evt cnm 3 temmuz. Biraz bekleyelim yoğunlaşarak devam ederse adettir yoksa değildir herald. Ama bana adetmiş gibi geliyo
cnm bnmde dediğin gibi başlangıçta bişi aktı gibi hissettm baktm sümüksü kahverengi leke, snr da ped koydm kahverengi olark gelmiş biras daha ama inş artmaz kesilir ikimizde olumluya işarettr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?