- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Hadi hayırlı olsun testin markası ne bu arada bugün başla gün aşırıya inşş tutar dün biz de çalıştık inşaallah geç kalmamışımdır senin gibi test olalı 2gün oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mogami ins ovulasyon testini yapali son olur birdaha ihtiyacin kalmaz cnm yaa
Inşallah gebelik testinide böyle görürüz işe yarıyoru mu bu??
pelin7 gordum cnm yazdıklarını allah bırdaha boyle acılar yasatmasın kımseye dr 3 ay dogum kntrol hapı korun dıye vermıstır bence baska bı dr gorunderım sen kurtaj olmadın dıye bılıyorum ben kurtaj oldum bana dr 3 ay korun dedı ama hap vermedı ben dogal yollarla korunuyorum sımdı ıse adet oldum ve korunmayı bırakıcam 3 demıstı dr 40 gunu gıttı zaten benımde genetık testlerım var onlar cıksın hem adetım bıtsın dr muayne olucam korunmucamı soylıcem hakkımızda hayırlısı inş adet bıttıkten sonra dr da onay verırse korunmmamak ıcın temmuzda yenı umutlarla baslıcam
Merhaba arkadaşlar,
2 yıl önce aktif olarak katılıyordum KK ye ancak araya giren hayalkırıklıkları vss hamileikten ümidimi kesmeme neden oldu doğal olarak sadece okuyucu olarak eşlik etmeye başladım. 5 yıllık evliyim. yaşanan hayal kırıklıklarından sonra marttan beri yeniden eşimle çalışmaya başladımç daha inançla taze güçle.. yeniden merhaba demek istedim...
herkese selamlar bu güzel özel günlerde allah yardımcımız olsun..
Kızlar batım 2 temmuzdu fakat külodumda kahverengi lekelenme var. Hapı bıraktım diye adetim 3 gün önce geliyor olabilir mi yoksa ben üstüne mi görüyorum. Bu arada sol tarafım kopuyor resmen ağrıdan bana ne oluyor yardım please.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Gözünaydın tatlım. Hadi bakalım bu gece hareket var deseneSonu güzel bir tosuncuk olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar,
2 yıl önce aktif olarak katılıyordum KK ye ancak araya giren hayalkırıklıkları vss hamileikten ümidimi kesmeme neden oldu doğal olarak sadece okuyucu olarak eşlik etmeye başladım. 5 yıllık evliyim. yaşanan hayal kırıklıklarından sonra marttan beri yeniden eşimle çalışmaya başladımç daha inançla taze güçle.. yeniden merhaba demek istedim...
herkese selamlar bu güzel özel günlerde allah yardımcımız olsun..
Hatunlar ovulasyon testim POZITIFtest çizgisi control çizgisinden önce çıktı ve ondan çok daha koyu fotosunu eve gidince koyacağım bugün 13. Günüm yuppiiiiiiiiiiiiiiiii nihayet gördüm koyu çizgiyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
markası laboquick canım gittigidiyordan aldım, valla 6 gündür eşimle çalışıyoruz muhtemelen içimde hala sperm var dündenbugün ve yarında çalışacağız günşaırıyı bu ay denemeyeceğim hergün çalışma yapıcam ff deki tabloları inceledim birçok kişi hergün çalışarak gebe kalmış canım kuzum inşallah tuttururuz bu ay ama olmasa da en azından çatladığını gördüm bu da bana yeter
Hoşgeldin topiğimize canım. İnançlı olman çok güzel ve de önemli. Rabbim alnımıza ne yazmışsa onu yaşayacağız. Bize düşen dua etmek. Bu mübarek günlerin hürmetine Allah sana da en kısa zamanda ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun bu topik inşallah yeni çalışmalarınız güzellikle sonuçlanır :)
çok teşekkürler:))
Mogamicim ateşin ne durumda tabloyu paylaşırmısın canım
Canım test süper cıkmış walla bende bu ay gün aşırı değil her gün yapıcam yumurtlama günlerinde gün aşırı yaparken kaçırıyoruz heralde.inşallah spermler kuvvetlidir
yumurtanın çatladığını anlıyorsun kuzum işe yaramaz olur mu tavsiye ederim ama kistlerde lh artışı yapabilir aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?