İyiyim tatlım aynen seni görünce bende geldim bende bebek istiyorum eşim artık pes ettirdi bende zaten meyilli olunca doktorla başlıyoruz bakalım omuz tutulması yaşıyorum bide pencere acik yatınca tutuldum eşim uyarmisti ama işte :) buarada test yapmanda fayda var canım bazende ilk birlikten dolayıda gecikme yasanabiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın canım bebek güzel şey aslında benim eşim çok istiyor bebiş bende çocukları çok seviyorum bu arada işe girdinmi yoksa evdemisin geçen yıl çıkmıştın die duydum kararımızda ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Üzüm canım inş. bir şeyin yoktur panik yapma. Olumsuzu çağırma hep olumlu düşün canım. Hadi hayırlı haberler ile gel bize.
canım cok saol sımdık doktordan geldım ılac verdı ıyı allaha sukur takıp edıcem kendımı artarsa yatıs verecek buyuk ıhtımal senın ıcınde hayırlısı olsun gercek denemelere baslarsın sımdık
Canım iyi olmana sevindim evet bu ay işte gerçekten başlayacağız bakalım. Bu sefer işte kırmızıları görürsem üzülürüm. Bu ay olmaması benim çok işime geldi seyahatimin iptal olmasını istemiyordum. Regl bittikten sonra gün aşırı, ovulasyon günlerinde her gün, ovulasyondan sonra ise yine gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum bir daha ki adetime kadar.
Gunaydin kizlar hepinize hayirli ramazanlaaar...
kızlar merhaba 3 gundur açık pembe kahverengı az az akıntım var. sat 1 hazıran. 23 hazıranda betahcg 0 dı. şimdi idrar testi yaptım.negatıf gıbı ama coookkk dıkkatlı bakınca cızgı gorunuyo. yada ben ole gormek ıwstıyorum. şaştım kaldım napcam dıye.
kızlar merhaba 3 gundur açık pembe kahverengı az az akıntım var. sat 1 hazıran. 23 hazıranda betahcg 0 dı. şimdi idrar testi yaptım.negatıf gıbı ama coookkk dıkkatlı bakınca cızgı gorunuyo. yada ben ole gormek ıwstıyorum. şaştım kaldım napcam dıye.
3 ağustos yeni bat((((((
canlar gunaydın kac gundur gıremedım oğlum cok hastaydı hastanelerde kaldık cok sukur toparlandı yavrum bugunde bende sıkıntı basladı akıntıyla bırlıkte kan geldı doktorumu arıcam bırazdan dua edın benım ıcın yenı hamıslerde gozunuz aydın allah tamamına erdırsın hayırlısı ıle
Günaydın kızlar benim lekelenme adete döndü. 28 günlük adet döngüm vardı düzenli bu ay hapı bırakmamın etkisiyle olacak 25 güne düştü. 3 gün erken oldum. Dün kasık ve karın ağrısından uyuyamadım bir türlü eşimde benle bir sabahı etti. Hiçte yoğun gelmezdi 2 bilemedim 3 gün sürerdi ama şuan bayağı bayağı geliyor.
Bu ay artık tam anlamıyla çalışmalara başlıyoruz bizde. Bir dahaki batım gene erken gelmez ise 26 temmuz Mogamicim. Beni yine listeye eklersen sevinirim canım ilk denemem her ne kadar çalışma olmasada başarısız sonuçlandı. 2. denemede tuttururuz inş.
Gunaydin kizlar hepinize hayirli ramazanlaaar...
Merhaba kızlar ilk defa bu ay tam olarak calısmalara basladık hıc korunmuyoruz yumurtama donemım yakın bu hafta benım ıcın cok önemlı ama ben cok heyecanlanıyorum ve odaklanıyorum acaba hamıle kalacakmıyım ne olacak dıye merak edıyorum 16 temmuz bıran once gelsın dıyorum dusunmek ıstemıyorum ama calısırken bıle bır bakıyorum dusunuyorum bu nasıl bır ıstek heyecandır :)
elisa merhaba.. aynı şekilde bende tam olarak bu ay odaklanmayı düşünüyorum.. gecen ay tam bi çalışma olmamasına rağmen dediğin gibi BAT ı zor getirdim valla :) şimdide öyle henüz reglım yeni bitti ama diğer BAT a kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum :26: insanın aklına gelip duruyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?