2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Nilda canım merhaba nasılsın senin nasıl gidiyor

Son düzenleme:

ayy evet insan gördükçe daha bi hevesleniyo :) amin inşallah canım ya 2 hafta sonunda çift çizgiyi görürsün de hayırlı güzel haberlerle gelirsin bizlere :)

bana bat yok mu bat

a.selam canım. aaa hayırdır inş bende 2 3 gün önce kendi doğum yaptığımı görmüştüm baya baya bilinçaltına yerleşti bizim bu halleerrr

ayy evet insan gördükçe daha bi hevesleniyo :) amin inşallah canım ya 2 hafta sonunda çift çizgiyi görürsün de hayırlı güzel haberlerle gelirsin bizlere :)

Ayyy inşallah canım benim bende o haberi vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum burda hamile olduklarını söyleyen arkadasları görünce bende cok heyecanlanıyor ve seviniyorum inşallah bir dahaki BAT ın olmazda çift çizgiyi sende görürsn canım :)

yüksek ihtimal hamile canım dün testte pozitifi gördü... rüyan ilginçmiş

bende yoğun şekilde takip ediyorum hamişlere çok seviniyorum inşallah canım yaa bu ay listede daha çok hamiş görmek istiyorum öyle de olur inş

Selam içinde annelik duyguları dolaşan canlı canlı hanımlarr:)))

bu ay olmadık zamanlarda denemeler yaptık adetten 12 gün önce biraz pembelik geldi ama geçti gitti test yaptım bi şey çıkmadı .olursa sürpriz yumurta olacak o yüzden adet tarihimi bekliyorum heyecanla :))) hepinizin güzel haberlerini duyunca mutlu oluyorum ve isteyenlerin heyecanını paylaşıyorum :)))

bende yoğun şekilde takip ediyorum hamişlere çok seviniyorum inşallah canım yaa bu ay listede daha çok hamiş görmek istiyorum öyle de olur inş

Aynen canım inşallah öyle olur Ramazan bereketi Hamiş sayısınıda artırır :)

Kızlar üst kat komşum yeni doğum yaptı kızı oldu dün sabah ve bu gece cimcimenin ağlama sesleri evimize doldu Eşim sabaha kadar uyuyamamış, eeee dedim antrenman oluyo bize ama bi görseniz bir ciyaklıyor ki kıyamam yaaaa

A.selam canım bende heyecanla beklıyorum canım senın BAT ne zaman inşallah çift çizgiyi görürsün :)

alışın tabi canım yakın zamanda tadarsınız sizde inş :) benimde alt komsu doğum yaptı görsen minicik ama sesiii nasıl çıkıyor yaa

Kızlar öğle tatilimde gittim tuğba kuruyemişten karışık çerez, ceviz, incir ve kayısı aldım. Bir de kahve çektirdim. Akşamları eşimle karşılıklı içeriz dedim. Adetim bitsin bu ay tam anlamıyla denemelere başlıyorum.

:) Hadi bakalım canım umarım uzun sürmez denemeler sendende çift çizgiyi gördüm heyecanını yaşarız :)

a.selam canım bende heyecanla beklıyorum canım senın bat ne zaman inşallah çift çizgiyi görürsün :)

en son 8 haziranda adet oldum aralığım 32 33 gün sürüyo 5 temmuz gibi olması gerek bakalım şimdiden yapılan testte negatifse hala bi umudum olmalı mı acaba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…