2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tebrik ederim canım allah sağlıklı bir gebelik Nasip etsin ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısıda bizlere olsun :)

tebrikler esra hayırlı olsun her anının mutlu sağlıklı tadını çıkararak geçtiği bir hamilelik olsun dilerim :)))

en son 8 haziranda adet oldum aralığım 32 33 gün sürüyo 5 temmuz gibi olması gerek bakalım şimdiden yapılan testte negatifse hala bi umudum olmalı mı acaba (

Adet olmadığın sürece umudun vardır canım kimisinin günü geçsede çıkmayabiliyor canım hadi az kalmış senin BAT a inşallah regl olmazsında içinde büyüyen bir meleğin vardır :)

Kızlar utanarak birşey sormak istiyorum ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum biraz uzanıyorm ama döndükçe sankı akıyor gıbı hıssedıyorum ilişkiden sonra nasıl uzanmalıyım

adet olmadığın sürece umudun vardır canım kimisinin günü geçsede çıkmayabiliyor canım hadi az kalmış senin bat a inşallah regl olmazsında içinde büyüyen bir meleğin vardır :)

innnnşalllahhhh :))) senin bat tarihin ne zaman?

Kızlar kusura bakmayın acıkca soracagım ama yumurta catlamadan once de yapıskan akıntı gelmeye baslıyormu benımkının ayın 3 de catlaması lazım ama dunden bıraz baslayarak yapıskan seklınde hafıf akıntı gelmeye basladı sadece lavaboya gıttıgımde oluyor bu neyın gstergesıdır normal sartlarda akıntım yok

kızlar utanarak birşey sormak istiyorum ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum biraz uzanıyorm ama döndükçe sankı akıyor gıbı hıssedıyorum ilişkiden sonra nasıl uzanmalıyım

poponun altına yastık koyup dışarı çıkmasına engel olabilirsin sanırım . Bende utanıyorum ama bir keresinde hiç geri gelmedi kalkıp duşa gidene kadar çok şaşırdım :26:

poponun altına yastık koyup dışarı çıkmasına engel olabilirsin sanırım . Bende utanıyorum ama bir keresinde hiç geri gelmedi kalkıp duşa gidene kadar çok şaşırdım :26:
:26: Hım bende ayagı uzattıgımda bırde yan falan dondugumde sankı dısına cıkıyor gıbıme geldı nasıl yapacagımı bılememıstım bırde senın dedıgını deneyecegım tesekkur ederım canım

Son düzenleme:
Kızlar ben çok hastayım karın ağrısı halsizlik mide bulantısı ishal olmadım ama olacak gibiyim bağırsaklarım çok kötü böyle olan varmı benim gibi hastaneye gitmek istemiyorum antibiyotik dayıyorlar direk çok fena oldum ne yapmalıyım bebeğe de zarar gelir diye korkuyorum :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmi olsun canım patates haşla ye ayaklarınıda sıcak tut biliyorum hava sıcak ama farkında olmadan üşütmşssün sanırım

Geçmi olsun canım patates haşla ye ayaklarınıda sıcak tut biliyorum hava sıcak ama farkında olmadan üşütmşssün sanırım

Benim bağırsaklarım hemen enfeksiyon kapıyor genelde çeşme suyundan dolayı oluyor ama bu ara çokta dikkat ediyorum inşallah hemen geçer patatesi tuzlu mu yemek lazım tuzsuz mu acaba

Çok geçmiş olsun canım hazır su tüket tuzlu iyi olur canım hem mideni bastırır

:) Hadi bakalım canım umarım uzun sürmez denemeler sendende çift çizgiyi gördüm heyecanını yaşarız :)

Sağol canım benim inş. isteyen hepimiz.

Kızlar utanarak birşey sormak istiyorum ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum biraz uzanıyorm ama döndükçe sankı akıyor gıbı hıssedıyorum ilişkiden sonra nasıl uzanmalıyım

Elisacım yastık koyucam bende bu ay bakalım spermler daha kolay ilerliyormuş.

Ay canım çok kötü hasta olmuşsun sen. Dikkat et klima karşısında falan kalma. Ayağını, belini sıcak tut. Hastane olmasa da belki bir sağlık ocağına gidebilirsin.

Amin canım benim yastık olayını bende deneyeceğim bu hafta tatım bu ay hamıle kalmayı o kadar cok ıstıyorumkı ayın 16 esımın dogum gunu benımde BAT zamanım o zamana bellı olur dıye dusunuyorm hamılelıgım esıme bu haberı dogum gununde farklı bır sekılde vermek ıstıyorum umarım hamıle kalırımda aklımdan gecenlerı yapabılırım :)

Sağol canım çeşme suyu içmem zaten de neden böyle oldu bilmiyorum

Hava sıcak dıye dıkkat etmıyoruz kendımıze klımalı odada yatıyorsan ondan olmus olabılır canım klıma bana hıc gelmez mesela

Ayakta duracak takatim bile yok valla klima kullanmayız biz kaç gündür gece serin oluor diye de battaniyeyle yatıyorum ama bu bağırsak enfeksiyonu illet gibi birşey elimi ayağımı kesiyor her sene 2-3 kere yakalar beni

Valla canım ben bu ay istediğim için gerçi ağustos olsada olur benim için haziran olmaması önemliydi. Olması için adet bittikten 2 gün sonra gün aşırı, ovulasyon döneminde hergün, ovulasyondan sonra diğer adete kadar gene gün aşırı şeklinde deneyeceğim ve yerimden kalkmayıp yastık koymayı düşünüyorum gerisini allaha bırakıcam inş. olur.

Aliya çok geçmiş olsun canım artık kendine 2 kez dikkat etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…