biliyorum kızz forumda bi seni takip ediyorum :))
benim umudum bitti mogamişim yine
Bu ay ovulasyon testinde pozitifi yakaldım kuzum ve hergün birliktelik oldu umutluyum kendimden.... senle benim batlarda peşpeşe inşallah tutturucaz bu ay kuzum
Adet mi kuzum ???
Şimdi gördüm yazınıKuzum doktorla takibe başlamış mıydın
hadi inşallah canım bende hem ramazan hem kpss çalışmak derken yumurtlama dönemini boş boş gecirdim bu ay 2 denemem var bu zamana kadar allah büyük olacaksa olacak gecen ay gün aşıtı yaptık olmadı bu ay kesin olacak
adet deil cnm bat yarın hastaneye gittim 39 ateşle serum verdiler ilaç yazmadan önce de gebelik baktılar bilmek için.
Kpss benimde başımda ama artık boşladım malum sınav cumartesi :) o iki deneme yum. günlerindeyse tutar valla
kızlarrrr merhaba sınava grcek arkadaşlara basarılar dliyorum Allah gönlunuze göre versn inşallah.benm adetın son günü çlışmalara başlıyoruz bu akşam iftardan sonra hayırlısıylla :)
işin garip yanı bikaç gündür ellerim de bi garip kokuyor bana ellerimden iğrendim bu ne şimdi
valla liste için kırmızıları görmeni beklicem inşallah geç döllenmedir de kan o yüzden negatiftir
Kuzum teşekkürler :) Hergün mü deneyeceksin gün aşırı mı
yumurtlama dönemi 26 sında başlıyodu biri 24 ü biri 27 si
oooooooooo şahane denk gelmiş tutacak tutacak27 sinden umutluyum
canım şu gunlerde gün aşırı yum dönemde her gün 3 gün falan ustuste çalışmak istyorum bakalım ov testlerı ne günü gösterecek :) senın ates falan ne durumda kuzum
iyi de mogamicim kande hcg yükselmeden koku hassasiyeti olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?