2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah inşallah burada bebiş resimlerimizi paylaşırız

Doğru yoldasın canım görevimiz tam gaz ileri.

Ahahahaha canım şaka maka allah korumuş senin bebek iyi tutunmuş maşallah annesi ona.

bu ayki bat bi gelse de başlasam tam olarak çalışmalara

Benimki bu ay d.kntrolü bıraktığım için 3 gün erken geldi. Normalde 28 günde bir olurdum. Bugün son günü bitiyor şükürler olsun. Hiç bu kadar yoğun geldiğini hatırlamam ben.

Benim de başıma gelmişti canım yorgundu ama ben önemsediğimi o kadar belli etmedim yumurtlama günümdü içimden üzüldüm ama ona yansıtmadım. Şimdi reglim bu sefer o bekliyo ben de nasıl oyalayacağımı bilmiyorum yapacak bişey yok sen üstüne gitme onlar için zaten ihtiyaç, birkaç sefer nazlan sonra kendi gelir zaten

Benimki bu ay d.kntrolü bıraktığım için 3 gün erken geldi. Normalde 28 günde bir olurdum. Bugün son günü bitiyor şükürler olsun. Hiç bu kadar yoğun geldiğini hatırlamam ben.

hmm kontrolü bıraktın ondan mı acaba ben hiç kontrol hapı kullanmadım o yüzden bilemiyorum artık sende kullanmıyorsun bitirelim şu işi dostum

yumurtlama günü olunca insan çok üzülüyo bende öyle yapacağım biraz nem bolca kaçış bakalımm bat sonrasına kadar bezsin sonra acısını çıkarırız

yumurtlama günü olunca insan çok üzülüyo bende öyle yapacağım biraz nem bolca kaçış bakalımm bat sonrasına kadar bezsin sonra acısını çıkarırız
Yumurtlamadan birkaç gün önce Tahrik et geri çekil, yumurtlama günü teslim ol stres yapma akışına bırak. Evet insan çok üzülüyo ağlıyo ama geleceği vakit ne zamansa o zaman nasip olur böyle düşün rahatla ve sırf bebek için olunca insan strese giriyo. Kendini üzme güzel arkadaşım rahat ol

Merhaba canım öncelikle bebişin için çok tebrik ederim Allah bize de nasip eder tez zamanda inşallah.. Diyarbakır memorialde hangi doktora gittiğini soracaktım ben Mardinde yaşıyorum görev icabı ve eğer hamile kalırsam diyarbakırda doktora gitmeyi düşünüyorum hatta bir kez memorialde Aydın beye muayene olmuştum ama pek memnun kalmadım gibi..

teşekkür ederim dediklerini yapacağım bir bir çok sağol güzel haberler gelsin

Allah razı olsun canım saqolasın darısı en tez zamanda sizlere nasip olsun inş. ben diyarbakır kayapınar tarafındaki memoriale mehmet özgür hocaya gidiyorum ilgisi filan iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…