aynen canım :) tatilde denizde boğulma tehlikesi atlattım eee üstüne bide lunapark akşamıda hamilesin dediler şoka girdim :) kafaya takmayınca oluyo valla ben stresten adetim geçikmiştir diyodum ama meğer neymiş inşallah seninde ummadığın anda olur :)
Hümüşşşşş ne güzel olurdu bebişim ya olsun biz oralarda çok takılmayız ne de olsa bizim herşeyi konuşabildiğimiz bir genel topiğimiz var zaten yıllardan beri bebişim. Biz ayrılamayız.:13:
inşallah inşallah burada bebiş resimlerimizi paylaşırız
işyerindeyim ve ağzımı kapatıp kahkaha atmamak için kendimi zor tuttumbende bebek konusunu hiç açmayacağım artık sadece kocamı o anlarda gaza getiririm çaktırmadan alt yapıyı hazırlarım çok fena bu yaptığım ama ne yapıyım erkeklerin üstüne gidince yapacakları varsa da yapmıyolar o yüzden yapacağı olduğunu biliyorum çaktırmadan üstüne gidiyorum
Doğru yoldasın canım görevimiz tam gaz ileri.
aynen canım :) tatilde denizde boğulma tehlikesi atlattım eee üstüne bide lunapark akşamıda hamilesin dediler şoka girdim :) kafaya takmayınca oluyo valla ben stresten adetim geçikmiştir diyodum ama meğer neymiş inşallah seninde ummadığın anda olur :)
bu ayki bat bi gelse de başlasam tam olarak çalışmalara
rica ederim canım ben angaralıyım ama eşimin işinden dolayı diyarbakırda yaşıyoruz memorial hastanesi var özel oraya gidiyorum canım sen nerdesin ?
Ahahahaha canım şaka maka allah korumuş senin bebek iyi tutunmuş maşallah annesi ona.
istanbul acibadem e gidiyorum
yaramazlık yapalım mı dedim direkt hayır dedi bugün olmasa fln der insanbi şeyler giyiyorum etkisini gösteriyo şu işveli cilveli konuşmayı beceremiyorum pek ama kıyafetlerde idare ediyo yani çok şükür bu zamana kadar gayet iyiydi :26: ben kaçan olsam daha iyi olacak sanırım :26:
aynen canım ya sağlam tutunmuş minnakım çok şükür Rabbiim korudu onu :) Maşallah Sübhanallah
Benimki bu ay d.kntrolü bıraktığım için 3 gün erken geldi. Normalde 28 günde bir olurdum. Bugün son günü bitiyor şükürler olsun. Hiç bu kadar yoğun geldiğini hatırlamam ben.
Benim de başıma gelmişti canım yorgundu ama ben önemsediğimi o kadar belli etmedim yumurtlama günümdü içimden üzüldüm ama ona yansıtmadım. Şimdi reglim bu sefer o bekliyo ben de nasıl oyalayacağımı bilmiyorumyapacak bişey yok sen üstüne gitme onlar için zaten ihtiyaç, birkaç sefer nazlan sonra kendi gelir zaten
Yumurtlamadan birkaç gün önce Tahrik et geri çekil, yumurtlama günü teslim olyumurtlama günü olunca insan çok üzülüyobende öyle yapacağım biraz nem bolca kaçış bakalımm bat sonrasına kadar bezsin sonra acısını çıkarırız
Merhaba canım öncelikle bebişin için çok tebrik ederim Allah bize de nasip eder tez zamanda inşallah.. Diyarbakır memorialde hangi doktora gittiğini soracaktım ben Mardinde yaşıyorum görev icabı ve eğer hamile kalırsam diyarbakırda doktora gitmeyi düşünüyorum hatta bir kez memorialde Aydın beye muayene olmuştum ama pek memnun kalmadım gibi..saqol tatlımmm
Yumurtlamadan birkaç gün önce Tahrik et geri çekil, yumurtlama günü teslim olstres yapma akışına bırak. Evet insan çok üzülüyo ağlıyo ama geleceği vakit ne zamansa o zaman nasip olur böyle düşün rahatla ve sırf bebek için olunca insan strese giriyo. Kendini üzme güzel arkadaşım rahat ol
Merhaba canım öncelikle bebişin için çok tebrik ederim Allah bize de nasip eder tez zamanda inşallah.. Diyarbakır memorialde hangi doktora gittiğini soracaktım ben Mardinde yaşıyorum görev icabı ve eğer hamile kalırsam diyarbakırda doktora gitmeyi düşünüyorum hatta bir kez memorialde Aydın beye muayene olmuştum ama pek memnun kalmadım gibi..
Allah razı olsun canım saqolasın darısı en tez zamanda sizlere nasip olsun inş. ben diyarbakır kayapınar tarafındaki memoriale mehmet özgür hocaya gidiyorum ilgisi filan iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?