Eşin muayene oldu mu canım?? Benim eşimde de ileri hızlı hareketli az çıktı onun için de vitamin kullanıyor.. Belki eşindedir sıkıntı..
ben de eylüle sınır koymuştum. aslında ilk defa haziranda kafam rahattı. eşim de tedaviyi kabule edince eylülde çeker kolundan götürürüm 2014 ün bitmesini beklemem diye bir rahatlığım vardı. ilk defa 4 yıldır ilk defa gönlüm rahattı. tabi 28 inde karnım ağrıyınca adet olacağımı düşündüm.dışardaydık hatta tatilden dönüyorduk ve feribottaydık çığlık atarak hıçkırarak ağlamak istedim. eşime sarılıp kalabalığın içinde sessiz gözyaşı döktüm(
lütfen kafanı rahat tut ne zordur biliyorum ama ne olur rahatlamaya çalış...
dualarım seninle bu satırları yazarken bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dua et çok ve rahatlamaya çalış......
İleri hızlı hareketli spermin yumurtayı bulma şansı olan sperm yüzdesi diyebilirim yani ne kadar çoksa döllenme ihtimali artıyor canım.. Ama sıkıntı yokmuş işte eşinde bence sen de birkaç ay tedavisiz iğnesiz ilaçsız keyfine bakbi kere gitti sperm örneği verdi birşey çıkmadı ama bu ileri hızlı hareketli nedir bilmiyorum sadece biraz erken boşalır ama bence bu sorun değildir
sen bence mutluluk gözyaşı dök artık canım :) herkes kafanı takma o ay hamile kalırsın diyor ama yapılmıyor işte.. Hem ovulasyon testi yaptım bu ay preseed kullandım soğan suyu içtim yani anlıyacağın her çalışma bebeğe yönelikbirkaç güne memlekete annemin evine gidicem zaten biraz uzaklaşırım bu fikirlerden kafamı dinlicem bayrama kadar bayramda eşim gelecek yanıma o zamana kadar inşallah güzel bir haber alırım da çifte bayram olur :)
inşallah güzel hayırlı haberlerini alırız burdannnn... çok özel günlerdeyiz allahın duaya açılan elleri geri çevirmediği güzel günlerdeyiz dua et.. ben de edeceğim hepimiz için......
kariyer mi yapıcaz çocuk mu hem iş hem çocuk nasıl olacak bu işler :))) inşallah iyi geçer
ayy canım inşallah iyi geçer bende gircem sınava
al benden de o kadar zaten bu sınav yüzünden bu ay yumurtlama dönemini boş gecirdik 1 kere yapabildik artık tutarsa tutar ....:)) canım sana da banada başarılar diliyorum inşallah hakkımıza hayırlı olur
Ayyu tebrik edrim ya çokkk sevindim gerçekten kucağına almak nasip etsin allah darısıda bize.umarım senin gibi sevinirimarkadaşlar ,
2 yıldır aranızdayım. aktif olarak olmasa da hep burdaydım. satırlarınızda cümlelerinizde teselli aradım hamile haberleri ile bir gün ben de inşallah onlardan biri olurum diyerek dualar ettim. 29 haziranda adet olmam gerekiyordu pazar olmasına rağmen çalışıyordum ve beklemek ne kadar zordur hepimiz yaşadık defalarca. bugün dayanamadım ve henüz adetimi 3 gün geçmiş olmasına rağmen test yapmak istedim. daha önce stresten adetimin 10 gün geciktiği dönemler olmasına rağmen. ve testim POZİTİF geldi.!!!!!!!! sizin sessiz bir arkadaşınız takipciniz olarak paylaşmak istedim tabi bir de vefa borcu hamilelik belirtileri olarak neler yaşadım... GEBELİK BELİRTİLERİM;
marttan beri 4 yıllık evliliğimde yeniden çalışmalara başladık( daha önce defalarca çalışmalarımız oldu). ilk defa bu ay adet öncesi belirti yaşamadım. sadece adetimden birgün önce adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu hatta adet olacağımı düşünüp eşime sarılıp ağladım. ve talihsizce adet olmayı bekledim. ama 1-2 saat sonra o ağrı kayboldu ve başka hiçbir belirtim olmadı. göğüslerimde heray yaşadığım hassasiyet ağrı zerre kadar yoktu hala yok. sadece belirgin olan kansızlığım nedeniyle yaşadığım sürekli üşüme halim yoktu. adet günüme kadar tatilde olmamıza ve bulunduğumuz yerde deniz soğuk olmasına rağmen girebildim ve eşim hayretler içinde kaldı. üşümelerim gitti. bir de 2 gündür kasıklarımda batma ama adettekinden çok farklı. kısa süreli girip çıkan bir ağrı.
bu mutluluğum ne kadar sürer bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur mu bilmiyorum ama yaşadığım o sevinci o çift çizgiyi gördüğüm andaki sevincimi anlatamam. ALLAHIM buradaki herkese yaşatsın bu güzel duyguyu dualarım hepinizle. iyiki varsınız 4 yıldır gizli dert ortaklığımı yapan güzel insanlar.....
arkadaşlar ,
2 yıldır aranızdayım. aktif olarak olmasa da hep burdaydım. satırlarınızda cümlelerinizde teselli aradım hamile haberleri ile bir gün ben de inşallah onlardan biri olurum diyerek dualar ettim. 29 haziranda adet olmam gerekiyordu pazar olmasına rağmen çalışıyordum ve beklemek ne kadar zordur hepimiz yaşadık defalarca. bugün dayanamadım ve henüz adetimi 3 gün geçmiş olmasına rağmen test yapmak istedim. daha önce stresten adetimin 10 gün geciktiği dönemler olmasına rağmen. ve testim POZİTİF geldi.!!!!!!!! sizin sessiz bir arkadaşınız takipciniz olarak paylaşmak istedim tabi bir de vefa borcu hamilelik belirtileri olarak neler yaşadım... GEBELİK BELİRTİLERİM;
marttan beri 4 yıllık evliliğimde yeniden çalışmalara başladık( daha önce defalarca çalışmalarımız oldu). ilk defa bu ay adet öncesi belirti yaşamadım. sadece adetimden birgün önce adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu hatta adet olacağımı düşünüp eşime sarılıp ağladım. ve talihsizce adet olmayı bekledim. ama 1-2 saat sonra o ağrı kayboldu ve başka hiçbir belirtim olmadı. göğüslerimde heray yaşadığım hassasiyet ağrı zerre kadar yoktu hala yok. sadece belirgin olan kansızlığım nedeniyle yaşadığım sürekli üşüme halim yoktu. adet günüme kadar tatilde olmamıza ve bulunduğumuz yerde deniz soğuk olmasına rağmen girebildim ve eşim hayretler içinde kaldı. üşümelerim gitti. bir de 2 gündür kasıklarımda batma ama adettekinden çok farklı. kısa süreli girip çıkan bir ağrı.
bu mutluluğum ne kadar sürer bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur mu bilmiyorum ama yaşadığım o sevinci o çift çizgiyi gördüğüm andaki sevincimi anlatamam. ALLAHIM buradaki herkese yaşatsın bu güzel duyguyu dualarım hepinizle. iyiki varsınız 4 yıldır gizli dert ortaklığımı yapan güzel insanlar.....
Hayirli aksamlar arkadaslar..
Sizinle paylasmak istedigim birsey var...
Bu ay adetim uc gun gecikmisti. 20-21 i gibi olmam gerekiyordu. Uc gun gecikerek lekem geldi. Ben basladi sandim.
Ama bundan sonraki uv gun hic bir akintim gelmedi.
Aklima bir suphe dustu...
Zira bu ay henuz planlamiyoruz ama iki kere ihtimal veremedigim korunmasiz iliskimiz oldu. Ama hic aklima gelmezdi yani...
Bugun test yaptim ve pozitifi gordum...
Hem cok saskinim hala hem de cok mutlu...... :) :) :)
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
Hala soktayim yalniz inanamiyorum:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Tebrik ederim canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inş bebeğini, darısı başımıza
Hayirli aksamlar arkadaslar..
Sizinle paylasmak istedigim birsey var...
Bu ay adetim uc gun gecikmisti. 20-21 i gibi olmam gerekiyordu. Uc gun gecikerek lekem geldi. Ben basladi sandim.
Ama bundan sonraki uv gun hic bir akintim gelmedi.
Aklima bir suphe dustu...
Zira bu ay henuz planlamiyoruz ama iki kere ihtimal veremedigim korunmasiz iliskimiz oldu. Ama hic aklima gelmezdi yani...
Bugun test yaptim ve pozitifi gordum...
Hem cok saskinim hala hem de cok mutlu...... :) :) :)
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
Hala soktayim yalniz inanamiyorum:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Hatunlar pazartesi kan testi yaptırıcam gerçi gebelik için değil 6 ayda bir rutin kan testi yaptırırm o sebepten ve yaptırmışken hcg ye de baktırayım diyorum sizce ovulasyondan 8 gün sonra kanda gebelik çıkar mı?
Tebrik ederim canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başarılar canım Allah yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?