2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Eşin muayene oldu mu canım?? Benim eşimde de ileri hızlı hareketli az çıktı onun için de vitamin kullanıyor.. Belki eşindedir sıkıntı..

bi kere gitti sperm örneği verdi birşey çıkmadı ama bu ileri hızlı hareketli nedir bilmiyorum sadece biraz erken boşalır ama bence bu sorun değildir

sen bence mutluluk gözyaşı dök artık canım :) herkes kafanı takma o ay hamile kalırsın diyor ama yapılmıyor işte.. Hem ovulasyon testi yaptım bu ay preseed kullandım soğan suyu içtim yani anlıyacağın her çalışma bebeğe yönelik birkaç güne memlekete annemin evine gidicem zaten biraz uzaklaşırım bu fikirlerden kafamı dinlicem bayrama kadar bayramda eşim gelecek yanıma o zamana kadar inşallah güzel bir haber alırım da çifte bayram olur :)

bi kere gitti sperm örneği verdi birşey çıkmadı ama bu ileri hızlı hareketli nedir bilmiyorum sadece biraz erken boşalır ama bence bu sorun değildir
İleri hızlı hareketli spermin yumurtayı bulma şansı olan sperm yüzdesi diyebilirim yani ne kadar çoksa döllenme ihtimali artıyor canım.. Ama sıkıntı yokmuş işte eşinde bence sen de birkaç ay tedavisiz iğnesiz ilaçsız keyfine bak kafandan atmaya çalış oluruna bırak çoğu arkadaş kafasından attığı ay hamiş kalmış :)

inşallah güzel hayırlı haberlerini alırız burdannnn... çok özel günlerdeyiz allahın duaya açılan elleri geri çevirmediği güzel günlerdeyiz dua et.. ben de edeceğim hepimiz için......

inşallah güzel hayırlı haberlerini alırız burdannnn... çok özel günlerdeyiz allahın duaya açılan elleri geri çevirmediği güzel günlerdeyiz dua et.. ben de edeceğim hepimiz için......

Çok sağol canım ben de edeceğim hem hamileler için hem de hamile kalmaya çalışan arkadaşlar için :)

Son düzenleme:
al benden de o kadar zaten bu sınav yüzünden bu ay yumurtlama dönemini boş gecirdik 1 kere yapabildik artık tutarsa tutar ....:)) canım sana da banada başarılar diliyorum inşallah hakkımıza hayırlı olur

Hayırlısı olsun canım başarılar inş atanırız da bebiklerimiz de olur

Ayyu tebrik edrim ya çokkk sevindim gerçekten kucağına almak nasip etsin allah darısıda bize.umarım senin gibi sevinirim
Ayu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabloyu ekledim ama gerilerde kaldı tekrar ekliyorum

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

Hadi bakalım inşallah hep yüksek kalır benım ateş bugun 35.9a düştü ne zman yumurtlucam görcez:)

Ayyy cok duygulandım Allahım bebişini sağsalim kucagına almayı nasip etsin

Hayirli aksamlar arkadaslar..
Sizinle paylasmak istedigim birsey var...
Bu ay adetim uc gun gecikmisti. 20-21 i gibi olmam gerekiyordu. Uc gun gecikerek lekem geldi. Ben basladi sandim.
Ama bundan sonraki uv gun hic bir akintim gelmedi.
Aklima bir suphe dustu...
Zira bu ay henuz planlamiyoruz ama iki kere ihtimal veremedigim korunmasiz iliskimiz oldu. Ama hic aklima gelmezdi yani...
Bugun test yaptim ve pozitifi gordum...
Hem cok saskinim hala hem de cok mutlu...... :) :) :)
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
Hala soktayim yalniz inanamiyorum:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Tebrik ederim canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inş bebeğini, darısı başımıza

Hatunlar pazartesi kan testi yaptırıcam gerçi gebelik için değil 6 ayda bir rutin kan testi yaptırırm o sebepten ve yaptırmışken hcg ye de baktırayım diyorum sizce ovulasyondan 8 gün sonra kanda gebelik çıkar mı?

İnşallah çıkar yumlarımız yakınmış benimde bata 8güm var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim battan 6 gün önce çıkmamıştı canım. Çıkma ihtimali de var ama çıkmazsa moral bozma belli olmuyor çünkü

anammm topikten birkaç saat uzak kaldım 2 kişi hamile kalmış allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar:) tabi en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…