2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet ama temmuza saklıyorum ben artık çalışmalar o yönde ben birazdan işten çıkıp folik asit alıcam hadi bakalım iyi hafta sonları

Bende yapmam evde dursun 1 gun önce yapacagım benım 1 saatım var daha bende bugun alacagım iyi hafta sonları

Canım ben evde de mutluyum ama çalışırken daha mutluyum özgürce kendime, evime, eşime harcama yapabiliyorum. Çocuğumu da imkanlarımız daha iyi olsaydı kendim büyütebilmek isterdim o da yine belli bir yaşa kadar daha sonra kreşe verirdim. Bu arada ben kadın erkek eşitliğine de inanıyorum. Kadınların dışarda çalışarak yıprandığına da hiç şahit olmadım ağır işte çalışanlar için söylemiyorum tabi ki bunu hatta çalışan kadınların daha bakımlı ve genç kaldıklarını bizzat anneme bakarak görebiliyorum. Ayaklarının üzerinde durmak kadınları her zaman daha özgüvenli yapar. Ben evde işten daha çok yoruluyorum. Sen ne güzel okumuşsun ve kendi tercihinle evindesin, aynı zamanda okuyup araştırıyorsun ama her evinde oturan kadın böyle değil maalesef. Sözüm meclisten dışarı ama evde oturanlarla çalışanlar arasında büyük farklar olduğunu düşünüyorum. Erkeğin maaşına bakmakta bana göre değil, eşim bugün var yarını allah bilir ben bilemem. Özelikle böyle bir ülkede kadınların mutlaka mesleğini eline alıp kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

inşallah bu ay sen de hamişsin :) dualarım seninle canım benim.
3 hafta önce kalp atışlarını duyduk sonra tatile gittik dr gidebilirsin ama sürekli yürü dedi ben de öyle yaptım. şu ara sürekli uyku hali var onun dışında iyiyim sizleri merak ettim. sen kpss ye hazırlanıyordun yanlış hatırlamıyırsam Allah yardımcın olsun, şimdiden sınava girecek arkadaşlara başarılar :)

Kızzlarr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yeniden bakalım dediler bugün baktırdık 133 çıktı. Sağlıklı bi gebelik mi diye progesteron da baktılar o da 26 çıktı çok şükür iyiymiş. Burdan hamilelik haberlerini okuduğum herkese kendim kadar mutlu oluyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşAllah canım ya bebelerimiz bekletmez bizi Allah isteyen herkese nasip etsin aynen aynen doktor banada dedi bende vitamin kullandım bisüre folikasit almıyordum ama onu barındıran vitaminler kullandım kendim için banada aynısını dedi pırıl pırılsın gecikmen olursa dedi testini yap gel dedi hemencik kalcakmışım gibi umut herşeydir.Buarada bende 6 senelik birliktelikten sonra evlendim bu seneyle 7 etti gezdik eğlendik ben daha bekleyecektim eşimin gözlerindeki parıltıyı görünce annelik damarlarım kabardı bu kararı almamda kolay olmadı tabiki ama şuan hazır ve nazırım bebeğim annenin kollarına koşabilirsin

Beta 25 hamileyim kızlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikederimmmmm Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım

Minnoş büyüyo desene yesin onu anası İnşallah bende tadarım bu güzel duyguyu kısmet bakalım Yürüyüş çok önemli evet bi sıkıntı yaşamazsan eğer 9 ay yürü canım doğum içinde kolaylaştırıcı olur... Yarın kpss var ve bende giricem evet Rabbim alnımızın akıyla çıkarsın inş.

Son düzenleme:
Beta 25 hamileyim kızlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikederim canım oooh ohhh birsürü hamile haberi geliyor sağsalim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…