Çıkmazki çok erken değilmi aklım karıştırdın bak şimdi zaten yumurtlayamadım da değişik oldu bu ay
kızlar yapmayınn 10 gün önce idrar testi mi yapılırilahi çok güldüm valla
çıkmazki çok erken değilmi aklım karıştırdın bak şimdi zaten yumurtlayamadım da değişik oldu bu ay
kızlar yapmayınn 10 gün önce idrar testi mi yapılırIlahi çok güldüm valla
benimde aklım seninki gibi :18:
benimde aklım seninki gibi :18:
evde de test var :)
evet ama temmuza saklıyorum ben artık çalışmalar o yönde ben birazdan işten çıkıp folik asit alıcam hadi bakalım iyi hafta sonları
sana yaşayamam dedirten bu kapitalist sistem işte maalesef. neden bu kadar çok lükslük istiyoruz? mutluluk lükste mi? yoksa kazancımızda bereket mi yok, neden yetmiyor?
lovelycim seni de anlıyorum sen de haklısın canım çünkü bugünkü yaşama sistemi bizleri böyle düşünmeye itiyor? neden daha iyisi olmasın? neden daha çok kazanmayalım, neden daha çok harcamayalım, neden daha az yiyelim, neden daha ucuz giyinelim neden neden...reklamlar bile hep daha çok daha çok diyerek tavlıyor insanları...herşey daha çok dünya ve daha çok dünyalık için:26:
kabul etmesi zor da olsa maalesef Rabbim erkeği erkek olarak kadını kadın olarak yaratmıştır. İkisini eşitlemeye çalışmak hem boş çaba hem de zaten yanlış bişeydir. kadın ev hanımlığı ve annelik için yaratılmıştır, baba da geçim sağlayıcı olarak yaratılmıştır. Dediğinin aksine canım kadın dışarda çalışırken yıpranır bu belki seneler de alabilir bazen ama nihayetinde yıpranır eşi de öyle evi de öyle çocuğu da öyle belki çocuğun olunca fikrin değişir ev hanımlığını herkes küçük görüyor, oysa kadın en güzel evinde kadınlığını hisseder dışarda ise erkekleşir.
ben de üniversite mezunuyum evimde evden çalışıyorum zaman zaman ve tek bir işletmede kendimi körelteceğime sürekli okuyup araştırarak ve mesleğimle ilgili yazılar yazarak bilakis kendimi daha çok geliştiriyorum. evet milyarlar almıyorum aylık ama fıtratıma uygun yaşadığım için Rabbimin emrine uygun davranıp kulluğumu yapabildiğim için daha mutlu oluyorum. Mutluluk lükste değillllll
her zaman algıda seçicilik
Verdim bakalim kan ne cikacak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum nerelerdeydin yaa inşallah güzel bir tatil geçirmişsindirBen ovulasyon sonrası dönemdeyim batı bekliyorum canım 13. gün ov. testinde pozitifi gördüm ve hergün ilişki oldu bakalım tutacak mı :) Sen de ne var ne yok
Bizim ekip muhteşem. Hepsi de tak tak kaldılar vala ilk denemelerinde. Bugün bir tanesinin daha hamiş haberini aldım. Artık benimde yapmam farz oldu.Biz şimdi her gün yapıcaz pzts boş bir tek onun dışında salı yumurtlama dönemine giriyorum her gün full artı full. Yumurtlama döneminden çıkıncada bir gün arayla bir sonraki bata kadar.
Bende koyverdim gitti bu ay ha 2 ay sonra ha 2 ay önce.
Valla ben yine hemen tavsiye etmiyorum bakmayın ben 5 senelik birliktelikten sonra evlendim artık doymuştum yani yine paylaştıklarımız çok güzel ve daha farklı ama biraz zaman geçirmek iyidir iyi. Bir de iş durumu çok önemli. Hemende olabiliyor çünkü. Yine bizim diğer forumdan bir arkadaşımız balayında kaldı hatta bugünde geldi buraya yazdı nick değiştirdim 4-5 haftalık hamileymişim diye. Ben şuan hazır hissediyorum iyi ki daha önce olmamış belki doğduktan sonra derim niye daha önce yapmadım annecim ben seni diye.
Opra içimden bir ses bu ay ikimizden birden güzel haberler çıkacağı hadi inşallah canım çünkü senin doktorunda benimki kadar çok olumlu konuşmuş. Bana kızdı bile niye vitamin, omega bilmem ne alıyorsun taş gibisin dedi. Hatta düşündüğüm ay ona gittiğimde ağustos idi sen şimdi ağustosta testini yapıyorsun pozitifi görüyorsun 5 gün sonra bana geliyorsun dedi. Hemen folic asit yazdı. Arkadaşımla gitmiştik yazık o da şaşırdı ay lovely adam sana kesin gözüyle bakıyor dedi. Ama bilmiyor ki iş sadece bende bitmiyor.
Benim 2. Deneme ☺️
Kızzlarr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yeniden bakalım dediler bugün baktırdık 133 çıktı. Sağlıklı bi gebelik mi diye progesteron da baktılar o da 26 çıktı çok şükür iyiymiş. Burdan hamilelik haberlerini okuduğum herkese kendim kadar mutlu oluyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah bu ay sen de hamişsin :) dualarım seninle canım benim.
3 hafta önce kalp atışlarını duyduk sonra tatile gittik dr gidebilirsin ama sürekli yürü dedi ben de öyle yaptım. şu ara sürekli uyku hali var onun dışında iyiyim sizleri merak ettim. sen kpss ye hazırlanıyordun yanlış hatırlamıyırsam Allah yardımcın olsun, şimdiden sınava girecek arkadaşlara başarılar :)
Beta 25 hamileyim kızlar :)
Beta 25 hamileyim kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?