Hosgeldın canım hayırlı olur inşallah
Bizde çalıştık geldim. Anneme fal bakmışlar bu ay hamiş haberi alacakmış. Bizse bu ay ilk kez deniyoruz. Gün aşırı başladık bakalım bugün itibariyle yunurtlama dönemim başladı. Dua edin. Bu arada bir öncekinde hiç dışarı kaçaklarımız olmamıştı bugün çok yoğun oldu o yüzden fazlası bacaklarımı dikmeme rağmen dışarı aktı ama eşim hiç önemli değil giden gitmiştir zaten dedi. İnş. öyledir bende koyverdim gitti artık.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Hosgeldın canım hayırlı olur inşallah
Off dört gün kaldı geçmiyor vakit ya dün dedim ki kocama oruç tutarken zor olur adet olduğumda iyi bi temizlik yaparım evi dedim belki adet olmazsın dedi nasıl sevindim nasıl ya:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off dört gün kaldı geçmiyor vakit ya dün dedim ki kocama oruç tutarken zor olur adet olduğumda iyi bi temizlik yaparım evi dedim belki adet olmazsın dedi nasıl sevindim nasıl ya:)
kız mogami nerdesin :)) kpss den aldık ağzımızın payını bide şu 14-15 temmuz gelsede görsek bu mubu mu
benide eklermisiniz listeye benim bat 15 temmuz
Bende aranıza katılmak istiyorum 30 temmuz bat tarihim 2. denememiz inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız bu ay
kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ilk gün çizgi silikti 2. gün daha belirgindi ama 3. gün daha belirginleşir diye beklerken ilk günküne döndü bu neden olabilir kızlar ya da neyi ifade eder yardım..:26:
Ya bende ramazanda zor olur diye temizlik yapamıyorum Adana yanıyor zaten aksama kadar yatıyorum belirti falan varmı sendevalla canım ben de bu ay bişiler olursa sonra ağır iş yapamam diye cam kapı perde dip köşe temizliğe giriştim 2 gündür
:) ne güzel canım bende dün eşime saçımı toplayamıyorum dedim niye dedi saç diplerim agrıyo dedim hamilelil belirtisi hormanlar değişiyor hassaslaşıyor dedi hoşuma gitti değişik oldum
Evet ya duymak bile ne kadar mutlu ediyor gerçek Olsa cildiririm galiba:) bide geçen gün rüyamda bebek emzirdim rüya tabirinde bekara evlilik evliye çocuk yazıyordu
Bebeğim kpss belli bişeydi zaten ama bak gör puanlar yüksek gelecek sınav zordu çünkü (75 net yap 80 garanti alırsın)bebişlere son 7-8 gün kaldı ya herro ya merro benim ateş 36,7 ye çıktı valla belirti aramayayım diyorum ama sabahları öyle bir mide kazıntısı ile uyanıyorum ki ilk defa başıma geliyo birde dün ve bu sabah karın ağrısı çektim ya üşüttüm ya bebiş sende var mı bişey belirti falan
Ya bende ramazanda zor olur diye temizlik yapamıyorum Adana yanıyor zaten aksama kadar yatıyorum belirti falan varmı sende
evet canım bu ayda benı herkes bebegım olmus gormus ruyasında ben bebegım olmu kucagımda gordum ertesı gun kardesım dayı oluyordum dıyor 1 gun sonra kuzenım aradı bebegınle uzanıyordun dıyor dunde annem kucagıma bebek verıyorlardı aklıma sen geldın dıyor :) heyecanla sonucu beklıyoruz bende adanadayım adana fena yanıyor
Bebeğim benimde öyleydi 8. gün belirgindi bayaa ama sonra silikleşti 11 de biraz belirginleşti 13 te pozitifi gördüm biliyorsun belirgin olmasına bakmayacaksın kontrol çizgisinden daha koyu olması lazım pozitif için, sabırla yapmaya devam et göreceksin pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?