2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Him anladım canım benim dört gün var kasık ağrısı dışında belirti yok bide her ayağa kalktığımda başım dönüyor ama oruca bağlıyorum onu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah hamileliğindendir balım, ben yarın kan tahlili yaptırıcam rutin tahlillerim 6 ayda bir yaptırırım hcg ye de baktırıcam çıkmaz diye düşünüyorum ama yine de baktırıcam

Adanali misin canım benide geçen ay bi öğrencim bide arkadaş hamile görmüştü ama fos çıktı ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım adanalıyım umarım beniimki fos çıkmaz canım :)

inşallah oruçtan değildir de sürpiiiiz der sana bebişin :)

Arkadaşlar merhaba 2 Temmuz'da yumurtladım dün gece çok şiddetli iki taraflı kasık ağrım oldu öyle ki tansiyonum düştü bayılacaktım herhangi bir akıntım yok böyle bir belirti yaşayan var mı ilk kez böyle bir şey yaşadım

Kızlar ben bu ay yumurtlamadım hafif akıntı geldi ama o tamamen uzayan bir akıntı olmadı adetime 11 gün var acaba döllenme oldu o yüzdenmi olmadı :26:

İnşallah hamileliğindendir balım, ben yarın kan tahlili yaptırıcam rutin tahlillerim 6 ayda bir yaptırırım hcg ye de baktırıcam çıkmaz diye düşünüyorum ama yine de baktırıcam

biliyosun totem yapmışım baktır baktır sen hamileysen bende hamileyimdir

9.deneme beklemedeyımmm temmuz bı umut

3 haziran gecesi önce leke sonra kanama ile adet olmuştum. 4 haziran yani ilk gün bayağı yoğundu. dün oldukça azaldı, geceden beri ise pede gelen bişey yok sadece peçeteye açık kırmızı leke geliyor. kaç gündür gribim nasılsa adet oldum diye ilaç da alıyodum, şimdi endişelendim:18:
Ne dersiniz böyle yerleşme kanaması olabilir mi? bikaç gündür özellikle gündüzleri midem de feci bulanıyor, hadi o gripten diyelim ateşim de yok gerçi ama:44: bugün geceden beri saat başı nerdeyse tuvaletim geliyor kafam çok karıştı, yardımcı olur musunuz

benide eklermısınız 9 aydır denıyoruz 10 temmuzu beklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…