Açılmayan benim linkim mogami ekleyemiyorum nasıl yapılıyor
Canım bilen varsa bi anlatsın tablo nasıl ekleniyor
3 haziran gecesi önce leke sonra kanama ile adet olmuştum. 4 haziran yani ilk gün bayağı yoğundu. dün oldukça azaldı, geceden beri ise pede gelen bişey yok sadece peçeteye açık kırmızı leke geliyor. kaç gündür gribim nasılsa adet oldum diye ilaç da alıyodum, şimdi endişelendim:18:
Ne dersiniz böyle yerleşme kanaması olabilir mi? bikaç gündür özellikle gündüzleri midem de feci bulanıyor, hadi o gripten diyelim ateşim de yok gerçi ama:44: bugün geceden beri saat başı nerdeyse tuvaletim geliyor kafam çok karıştı, yardımcı olur musunuz
canım eklerim ama kaç aydır deneme yapıyorsunuz onu yazmazsan ekleyemem ki
Yok canım malesef bu ay 5 gün erken adet oldm adetim de yeni bitti artık, bugün kpss den de kurtuldum ağustosta odaklanırım artık bebeğe
Arkadaşlar merhaba 2 Temmuz'da yumurtladım dün gece çok şiddetli iki taraflı kasık ağrım oldu öyle ki tansiyonum düştü bayılacaktım herhangi bir akıntım yok böyle bir belirti yaşayan var mı ilk kez böyle bir şey yaşadım
arkadaşım mrb.. yerleşme olabilir de olamayabilir de.. belirtilerinde var. test yapmayı denedin mi. bi test yapsan da sonucu kesin görsen için rahatlar belirsizlikten kurtulursun en azından canım. dilerim hamilesindirrr....
Kızlar doğurganlık zamanlarinda mide bulantısı yaşayan var mı? Ara ara mide bulantısı yaşıyorum ve daha sonra geçiyor psikolojikte olabilir belki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım 4 haziran yerleşme desek kaç günde idrarda çıkar ki ?:44:
Bi de buna cevap lütfen
canım bikaç gün bekleyip test yap bakalım inşallah tutmuştur bebiş:)
4 haftadan sonra çıkar diye düşünüyorum ki zaten geçmiş baya temmuzdayızz.. en iyisi kan testide yaptırabilirsin :)
Bak şimdi heyecanlandım ağrıyla bir ilgisi var mı döllenmenin acaba bakalım ağzına sağlık canım Sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?