- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Merhaba kizlar bende yeni geldim buralara yeniyim daha bugun test yaptirip negatif sonucumu almis bulunmaktayim( sizler napiyorsunuz durunlar nasil hamile olanlar haydi yazin ben de merakla bekliyorum araniza katilmayi
Evet evet bi kizim var bes yasinda olacak bu haziranda
Allah bağışlasın :) umarım başlığımız uğurlu gelir
Kızlar ya cumartesi ovülasyön testi pozitif olmuştu cumartesi ve Pazar gunu değerlendirdik bugunde gerekli mi sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kizlar biraz erken oldu ama gelin simdiden kaynasalim
Kızlar ya cumartesi ovülasyön testi pozitif olmuştu cumartesi ve Pazar gunu değerlendirdik bugunde gerekli mi sizce
kaldı 5 gün 5 gün sonra anlıycam artık gerçi ilk denemem ama insan işte az da olsa umut ediyo eşime sorsanız garanti hamile diycekona kalsa 1 kereyle olucaktı evleneli 10 ay oldu bu arada sürekli öyle diyodu
merhaba arkadaşlar dün adetin 6. günüydü ve sogan kürüne başladım sogan kürü uygulaarken hamile kalmamda bir sakınca vaarmı acaba adetim 26 27 28 günde bir oluyo yumurtlama ne zaman olur bugun adetin 7.günü çalışmalara ne zaman başlamalıyım?
Eveeeeeeeeeeett uzayan akıntım başladı kızlar bugün adet bitiminden sonraki 11. gün
O zamaaaaaaan napicani biliyosunnn
bilmez miyimgerçi dün sabahta çalışmalarım olmuştu hamile kalırsam o ilişkiden bile kalabilirim
Hay masallah:)
Hamileyken de o yumurtlama doneminin habercisi akinti yine olur mu?
Merhabaa kizlar bende bu ay calismalarima ovulasyon testiyle devam edicemm bu ayda olmassa gelecek muaneye gidicez artik 5aydir korunmuykruz ama olmuo
Eveeeeeeeeeeett uzayan akıntım başladı kızlar bugün adet bitiminden sonraki 11. gün
Merhabaa kizlar bende bu ay calismalarima ovulasyon testiyle devam edicemm bu ayda olmassa gelecek muaneye gidicez artik 5aydir korunmuykruz ama olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?