2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba kizlar bende yeni geldim buralara yeniyim daha bugun test yaptirip negatif sonucumu almis bulunmaktayim ( sizler napiyorsunuz durunlar nasil hamile olanlar haydi yazin ben de merakla bekliyorum araniza katilmayi

canım ovülasyon testleri satın alabilirsin gitti gidiyorda var tıpkimsan da da var kaset testler bölümünden alabiliyorsun tanesi 0,55 kuruşa falan geliyo eczanede tanesi 5 tl ben kullandım eğer ki adetlerin düzenli değilse bu şekilde öğrenebilirsin bir de ağrın oluyosa yumda ya da uzayan akıntın oluyosa ancak o şekilde anlayabilirsin kısmet bu işler canım kimisi uğraşmadan hemen hamile kalabiliyo kimisi de benim gibi uğraşarak kalabiliyo :)) ama sonuç güzel olsun önemli olan o tabi..

Allah bağışlasın :) umarım başlığımız uğurlu gelir

Kızlar ya cumartesi ovülasyön testi pozitif olmuştu cumartesi ve Pazar gunu değerlendirdik bugunde gerekli mi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya cumartesi ovülasyön testi pozitif olmuştu cumartesi ve Pazar gunu değerlendirdik bugunde gerekli mi sizce

dr lar ovüden sonraki 1 haftayı değerlendirin diyor sonra free

merhaba arkadaşlar dün adetin 6. günüydü ve sogan kürüne başladım sogan kürü uygulaarken hamile kalmamda bir sakınca vaarmı acaba adetim 26 27 28 günde bir oluyo yumurtlama ne zaman olur bugun adetin 7.günü çalışmalara ne zaman başlamalıyım?

merhaba kizlar biraz erken oldu ama gelin simdiden kaynasalim

kaldı 5 gün 5 gün sonra anlıycam artık gerçi ilk denemem ama insan işte az da olsa umut ediyo eşime sorsanız garanti hamile diycek ona kalsa 1 kereyle olucaktı evleneli 10 ay oldu bu arada sürekli öyle diyodu

yani yumurta çatladıktan sonra 1 gün yaşıyor o yüzden bence yeter ama ne olur ne olmaz diye istersen bugünü de değerlendir

kaldı 5 gün 5 gün sonra anlıycam artık gerçi ilk denemem ama insan işte az da olsa umut ediyo eşime sorsanız garanti hamile diycek ona kalsa 1 kereyle olucaktı evleneli 10 ay oldu bu arada sürekli öyle diyodu

Hadi inşallah :)

Canım benim bi yakınım soğan küründen sonra gebe kaldı ama kullanmayı bıraktıktan sonra oldu sanırım yani kullanırken hamile kalmanla ilgili bir bilgim yok

Eveeeeeeeeeeett uzayan akıntım başladı kızlar bugün adet bitiminden sonraki 11. gün

O zamaaaaaaan napicani biliyosunnn

bilmez miyim gerçi dün sabahta çalışmalarım olmuştu hamile kalırsam o ilişkiden bile kalabilirim

Hay masallah:)
Hamileyken de o yumurtlama doneminin habercisi akinti yine olur mu?

Hay masallah:)
Hamileyken de o yumurtlama doneminin habercisi akinti yine olur mu?

Hamileyken yumurtlama oluyor mu ki ??? Cahilim bu konuda ama olacağını sanmam

Merhabaa kizlar bende bu ay calismalarima ovulasyon testiyle devam edicemm bu ayda olmassa gelecek muaneye gidicez artik 5aydir korunmuykruz ama olmuo

Merhabaa kizlar bende bu ay calismalarima ovulasyon testiyle devam edicemm bu ayda olmassa gelecek muaneye gidicez artik 5aydir korunmuykruz ama olmuo

Canım hoşgeldin, 1 yıla kadar sorun sayılmıyor dilerim bu ay başarılı olursun başlığımız uğurlu gelsin bat ne zaman

Eveeeeeeeeeeett uzayan akıntım başladı kızlar bugün adet bitiminden sonraki 11. gün

Hdi bakalım hayırlı olsun :) bende dun basladım calısmalara gun asırı devam edıcem akıntıyı da takıp edıcem kecıboynuzu cevız fındık yemeyede basladık hayırlısı

İnşallah bu ay güzel haberler alırsın hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…