2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hdi bakalım hayırlı olsun :) bende dun basladım calısmalara gun asırı devam edıcem akıntıyı da takıp edıcem kecıboynuzu cevız fındık yemeyede basladık hayırlısı

İncirde ye eşine de keçiboynuzu yedir, valla benim bugün başladı akıntım çalışmalar son sürat devam

İncirde ye eşine de keçiboynuzu yedir, valla benim bugün başladı akıntım çalışmalar son sürat devam

İkimizde aynı seylerı yıyıyoruz canım yarın incir de alıcam kedileri gecıcez bu kadar enerji alınca ve bebişte gelcek yuppi

Canım hoşgeldin, 1 yıla kadar sorun sayılmıyor dilerim bu ay başarılı olursun başlığımız uğurlu gelsin bat ne zaman

4 haziranda olmayinca insan kendi kendine sorunmu var diye düşünüyor üzülüyorum valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İkimizde aynı seylerı yıyıyoruz canım yarın incir de alıcam kedileri gecıcez bu kadar enerji alınca ve bebişte gelcek yuppi
Canım benim inşallah olur bu ay, hepimiz çalışıp yakalayalım şu bebekleri

Canım benim inşallah olur bu ay, hepimiz çalışıp yakalayalım şu bebekleri

Evet ya hemen yakalayalım bebişlerimizi olmadıkca stres olmaktan korkuyorum bide benım huyum koca olsun bu gece olsun :)

Evet ya hemen yakalayalım bebişlerimizi olmadıkca stres olmaktan korkuyorum bide benım huyum koca olsun bu gece olsun :)

Stres yapma canım benim Allah en doğru zamanı biliyordur bizim için

Ayy cok heycanli:)
Herkes ard arda olacak gibi geliyor.
Benim adetim biteli bir hafta oldu akintim yok.
Kacti mi arada? :)
Saka bir yana. Mogami dogru soyledin hamileyken yumurtlama olmaz kiiii:)

kızlarr ovulasyon testıyle hamıle kaldınızmı. benım ılk denemem ovulasyon testını. 2bucuk yıldır evlıyız 2 aydır denıyoruz bakalım. adetlerım son 5 aydır duzensız.adet aralıgım 35 gun suruyor. bu ay ovulasyon testıne guvenıyorum ıns yumurtlama gununu yakalarım kullanım klavuzunda 18. gun baslayın dıyor.ben 9.gun basladım yapmaya 2 gunde bır ılıskı oluyor.daha once bu testlerden kullanan varmı kızlar sızce koyuluk var 18. gune koyulasırmı

Hoşgeldin :) Açıkçası bende anlamadım hangisi daha koyu bana hepsi aynı gibi geldi :) Sen denemeye devam et bence ama normalde 14. gün olması gerekmiyor mu yahu yumurtlamanın 18 geç gibi geldi bana

Canım şuan adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gündesin ve adetin kaç gün sürdü

Yedinci gunumdeyim.

Adetim bir hafta suruyor.

Pardon adetimin ilk gununden itibaren bugun onbesinci gun.

aslında akıntının olması lazımdı hiç mi olmadı akıntı falan

Hoşgeldin :) Açıkçası bende anlamadım hangisi daha koyu bana hepsi aynı gibi geldi :) Sen denemeye devam et bence ama normalde 14. gün olması gerekmiyor mu yahu yumurtlamanın 18 geç gibi geldi bana

canım adet aralıgım 35 gun suruyor.testın kullanım klavuzunda 18. gun baslayın yazıyor ben duramamdım 9. gun yapmaya basladım.ya hangısı koyu degıl anlıyamıyorum banada aynı gelıyor valla.kafam karıstı offf ıns kacırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…